Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KORENATAC
APISE nisam te bash naj bolje razumeo oko ovo tvoje izlaganje.Dali ti imash reshenje ili ti traziz pomoc za to mesto koje si naveo.Mozda bi mogao da pomognem neshto ako treba pomoc,naravno ako prihvatash pomoc.
Odgovori
Pa prijatelju koliko sam ja razumeo Kosac ima resenje al mu treba mesto i znakovi. Rece da nudi saradnju mozda mu neradi kompjukter  pa se zato ne javlja. Nekaga joste malko mozda se covek javi. Red je da  se njemu to ponudi prvo jel tako?
Odgovori
Samo jedno pitanje koliko ima te direklije pecine????? posto znam za jednu u Sokobanju..ovde se spominje za Korenatac.....a u pojedinim opisima onda izgleda izmesani opisi........kod ove u sokobanju se trazi direk....ali kako ja znam tu je uzeto sve poodavna......
Odgovori
Koj bi znao kolko .Al nema  znaci  svuda.Pogotovo malecko zdrebence u sta Kosac gleda to zdrebence? 
Odgovori
Da se razumemo da nebude nesto nejasno.Zdrebence je figura Bozija lepota  kao izniklo iz kamen.
Odgovori
ZDRAVO APISE
pogledao sam sada u ovo spisanije i vidim da u Korenatac treba da ima pecina i u nju ima znak konj  ispod te pecine treba da ima druga pecina u kojoj su dva konja ali jedan je okrenut nazad. Ali to nije za direkliju tamo se kaze da ima direk veliki da moze 5 coveka da ga obobnu i ima godina sa jos nekim znakovima .U tu direkliju treba da ima prolaz sa desne strane kroz koji se izlazi on vodi u druge dve pecine koje, jedna je hajducka pekara a druga je orlovo gnezdo. Tamo treba da ima pecina mala i u nju turcin na magare sa bic koji pravi osmicu na vrhu  tu je i sllavuj pile koji gleda u kapidzic vir od njega treba da ima kantar od 74 boke i terazije od 88 oke....
Odgovori
Jeste za direkliju u ovu ima direk da moze da ga obuhvate pet coveka.Konjce gleda u cetvrtan kamen golem supalj u njega mogu da stanu pet coveka.Ima i rucice nase pravoslavne.Ima i mecka kako sedi na kamen i pored njuma trmka od kamen napravljena.Ima i taj prolaz bas kako i trazis.Vidim da te interesuje i hteo sam da ti pomognem.Dosta znakovi su skrsili .Ali kada budes video i uporedio to ce biti to.Ako ti je mail isti poslacuti ti mail od coveka od koga sam sve to sinoc cuo pa radite zajedno  .Ali posteno Kosac iskreno i posteno.Pozdrav.
Odgovori
ZNAKOVI KOJI TREBA DA BUDU NA KAMENU U DIREKLIJI SU 1489 TП I NESTO STO NE MOGU DA NAPISEM( NEMA TAKVIH SLOVNIH ZNAKOVA)  TO JE OZNAKA DRUSTVA. ALI STO SE TICE COVEKA KOJI ZNA DIREKLIJU AKO JE U KORENATAC MOZEMO DA SARADJUJEMO . IMAM ZA JOS 4 DIREKLIJE PLANOVE ALI ZA TO KONJCE    NE
POZDRAV
Odgovori
Pomenuo sam ti sve znakove koje sam zapamtio a ticu se te jedne sa velikim direkom i prolazom sa desne strane.Konjce je tu ispred ako sam dobro zapamtioi gleda prekolevu butinu u kamen u koji mogu da stanu pet coveka.Zvao sam ga telefonom i procitao mu sta si napisao kaze da je to to.Poslao sam ti njegov maili ,neka vam je sa srecom.
Odgovori
Zdravo Apise
Nema nikakvo konjce u planu . Pecina je velika. Nije mala .Tako da mi ne odgovaraju znakovi.Toga nema u planu pa zato ne verujem da on zna pravu pecinu. Mozda nesto drugo zna alli to nije ono sto ja trazim.
Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)