Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KORENATAC
znam i ja da je to svastika ali cim okacim taj naziv svi bi da povale tu "svastiku" i onda skrenemo sa teme......zato sam sada to tako reko Smile da mi ne spopadaju svastiku ..... Wink
Odgovori
(19-01-2013, 04:26 AM)Acabeograd link Piše:lepo nema sta,,,extra,,,,
pa jbga  aco, vise od ovoga bi samo cup vani bio bolji dokaz...dakle, sta cemo sada ?
Odgovori
Moram malo da se oglasim..mada to retko cinim osim u slucaju da imam za to jake i argumentovane razloge. Ovaj put to cinim ne zbog komentara za postavljene oznake (zelim da verujem da su originalne a ne poskidane odnekud sa neta )...vec da se osvrnem na razne suvisle , suvisne , jalove i isprazne komentare nekih ovde prisutnih clanova ciji se postovi svode na ispis nekoliko reci a ponekad cak celu recenicu uspeju da postave. Dobro..reklo bise...kratko i jezgrovito..ali. da nije nesto drugo u pitanju ? Ja sam na ovom forumu nepunu godinu dana i imao sam osecaj da sam dosadan sa svojim komentarima a neretko i duzinom istih bez namere da brojem istih postignem neke "limite" radi prefiksa pod mijim imenom. Da sam sve to postavio za 15 dana od registracije bio bih verovatno "SAMPION FORUMA" sa svim onim sadrzajima polemikama diskusijama pa cesto i sa razmenom malo zustrih rasprava "ali osnovanih" neulazeci u to dali sam na kraju bio u pravu ili se povukao u nedostatku dokaza....sve je to za ljude !!! Ali da se moji postovi svode na komentare u stilu...NEZNAM......MOZDA.....DA U PRAVU SI.....ILI NISI U PRAVU.....I SVE TAKO U NEDOGLED....SPRINTAJUCI I JURECI STATUS "PROFESIONALCA" PO SVAKU CENU...E U TOM SLUCAJU MOLIM ADMINA I MODERATORA DA ME POD HITNO DEGRADIRAJU I POD MOJIM IMENOM VRATE STATUS "POSMATRACA"...MNOGO CE MI TAKO BITI MIRNIJA SAVEST..I NA MIRU CU MOCI DA SE POSVETIM "PRAVIM POSTOVIMA" I KOMENTARIMA A I DA UCINIM JAVNIM SVE STO SMATRAM DA CE SVIM KOLEGAMA NA FORUMU BITI OD KORISTI..."PRAVE KORISTI"......OVAKO....NEMA SMISLA.....
....DODJOSE DIVLJI I ISTERASE PITOME..................toliko od mene
                            "KO RAZUME SHVATICE"
Odgovori
Pozdrav tragacima
Ima mnogo toga sto ste nasli.Ovako Dve spletene zmije izmedju njihove glave se nalazi krst ostava je daleko 20 koraka odatle.Kvocka sa devet pileta treba da su dva posebno iskovana.ostava dalje.Brv preko koga se prelazilo iz papratne za Seto gabar .Poznaces ga da je on taj koga trazis ako je brv uradjen polukruzno kao luk i podaprt sa dve gredena sredinu A poznaces da je to taj pravi jos po tome jer ides pravo do njega tacno 20 koraka pa onda preko brva i odatle vidis pecinu kao suza.Devojka sa kobilicu ona nosi dva kotla na obramku PITANJE: Da li je devojka cela???Tu ima tri ostavei jos na tamo.......Stvarno vise ne mogu da sedim i pisem ako imate neko pitanje izvolite
Pozdrav
Odgovori
Pozdrav legendo i hvala sto si se javio
Odgovori
trazi se govedja pestera
Odgovori
Za govedju pecinu:
Izmedju gradista , gavran kamena i orlovog kamena ima mesto koje se zove govedja pecina.Ona je duga i ima vodu na nekoliko mesta.Kada predjes vodu videces tri zapke( rupe ) po kojima ces se popeti u drugu odaju u tu  drugu odaju ima znakovi na steni jedna godina i jos .... pogledaj pazljivo nacices plocu koja je oprljena gorela umazana dimom i garom .operi je i videces pismo pazljivo ga procitaj sve se ti reci.posle polomi tu plocu jer je ona......
Toliko za sada pa ako se nesto slaze javite da pisem jos?
Pozdrav
Odgovori
pozdrav kosacu...
a sta ako nema ploce...ili je polomljena...sta dalje...?
Odgovori
Na tuj devojku sto nosi kotlovi a obucena je u nosnju fale noge Kosac.
Odgovori
A kvacka sa devet pileta je na plafon.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)