Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koji je dobar daljinac spored vama?
Pozdrav Sneshko

Ja sam na predhodnoj slici pokazao ovaj model sa terena kao sto i slika govori i zeleo da saznam od tragaca ko radi sa ovim kakve ima rezultate i sta misli o tome jer ja licno ne poznajem ovaj lokator , ne skidam sajtove i ne komentarisem na tu temu , predhodni daljinac koji sam takodje sa slikama na terenu izlozio ti si mi opet skinuo neki sajt , imas li konkretno nesto da pokazes , napises , objasnis ili samo ovo radis , imam u planu da prikazem jos dva tipa daljinaca , sa jednim od njih i detektorem Minelab GPX 5000 upravo krecem ovog proleca za Afriku na safari , kamp na terenu itd , rezultate zelim da prikazem slikovito , ako i dalje budu ovakvi komentari na osnovu teorija , rekla kazala , i niko nista ne pokaze onda nista ne objavljujem , Germanicus
Odgovori
TAKO JE MAJSTORE...TREBA DA SE ZNA OVDE KO KOSI A KO VODU NOSI..KO JE PROFESIONALAC A KO SITNA BORANIJA...JEL TAKO  8)

Odgovori
Svaka cast na briljantnom odgovoru , vidim da si ozbiljan na nacin kojim nastupas , pogledaj u rubriku zanimljivi nalazi , lokalitet na Suvoj Planini ima i slika , mozda bude interesantno za tebe posto nije ti daleko , pozdrav Germanicus
Odgovori
Hvala na predlogu..imam ja za sebe sasvim dovoljno mesta umesto da skupljam tuđe ostatke (u mom kraju tekve se osobe zovu "KOKČINARI"...)...a bojim se da bi se proveo kao i prijatelj koga si uputio na osnovu slika...kako i sam kažeš..teško da bi se na osnovu njih pravilno orjentisao !
Odgovori
Поздрав Germanikus!
Ја се извинјавам ако сам те чиме увредио, веруј, није ми то била намера - ни најмања!
А што се тиче ових даљинаца које ти овде презентујеш, ја ти се у то име први захваљујем зато што сви ми волимо да чујемо туђа искуства и да их упоредимо са својима.
Е, сада... бавећи се овим хобијем преко 20 година (почео сам веома млад и, наравнио, имао сам до сада и одређених успеха), имао сам прилике да радим са многим апаратима - свих врста.
На тај начин упознао сам (веома често и о свом трошку - свака се школа плаћа), принципе рада многих апарата, инструмената и осталух џиџа-биџа, па своје коментаре заснивам (најпре) на личном искуству.
А, опет, пошто не волим да откривам топлу воду  после оних који су је много пре мене открили - верујем и анализама стручњака за апарате везане за овај наш хоби, а посебно школованим инжињерима електронике.
Дакле, ја нисам слепи верник. Понајвише зато што мислим да и сам о овој теми по нешто знам.
Никоме не верујем ни на реч ни на слику (ни видео) док се сам лично не уверим. Такав приступ овој тематици предлажем свакоме ко нема пара за бацање. А ко има - њему такви предлози и не требају.
Мислим да са оваквим ставом никога не вређам - шта више, волео бих да помогнем свакоме да сачува своје паре од којекаквих навлакуша. Ја мислим да у томе нема ништа лоше. Наравно, сви са супротним уверењима вероватно мисле другачије. Демократија, јбга!
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
(21-02-2013, 05:27 PM)grotagold link Piše:TAKO JE MAJSTORE...TREBA DA SE ZNA OVDE KO KOSI A KO VODU NOSI..KO JE PROFESIONALAC A KO SITNA BORANIJA...JEL TAKO  8)

Поздрав grotagold!
У мом крају се каже: "Не зна се шта је горе - или косити или воду носити"!
A, то са боранијом... hmmmm, махунарке су то , нису баш згодне за варење.
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
JEL TO ZNACI DA AKO TI NEKO PRIDJE SA NEZGODNE STRANE...MOZE DA DOZIVI BOMBARDOVANJE  Smile Wink Big Grin ;D
Odgovori
О да, grotagold!
И то БАРАЖНО !!!
Јбга, шта ћеш...? Година производње...
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Pozdrav Sneshko

Nema nikakav problem , nemas potrebe da se izvinjavas , svako ima svoj stav o necemu i tu nema nikakva ljutnja , ako te interesuje jos nesto od nalaza i tehnike pogledaj u rubriku zanimljivi nalazi , anticki lokalitet na Suvoj planini , Germanicus
Odgovori
radijan je zakon mada nisu losi ni ostali one sipke visuljci zice ili sve to u jedno spakovano
ko sme da se ljuti ko se ljuti uv........................... m. .......................
ma sto se bre svadjate i nervirate bezveze sve je to dobro treba sve to kupiti probati i zavrsis poso odrajdjeno bez zamku ...

ma super su zamke ali mnogo zajebane ove zamke sto nevidis one su opasnije od vodene zamke i smukovi
ove zamke trgovacke te klepe po dzepu kad te opajdare oci ti ispadnu ali to skontas tek posle 56 kubika zemnje 101 metar dubine 324 metra duzine i 789 metra sirine iskopanih rupa
gde te sve vode i detektuju mocne sprave  :'( :Smile
naravno posle 1001 neprospavane noci resis da prodas mocnu spravu te krenes da je hvalis na sva usta kako je dobra mocna elegantna nonsanlantna i veriiiii sexi
neizostavno navedes duzina detekcije 101 metar
dubina 102 metra na manje predmete burma i td

na vece predmete /preko kilo/
duzina 1002 metra
dubina 1003 metra

na mnooogooooo vece predmete
duzina od tacke A do tacke B preklopno sa tockom C a u centru tacke G :-*
dubina u zavisnosti od tacke G a povezano sa tackom C pod uslovom da su AiB jednako priblizno taCKi G/C

:osta jel ima nesto nejasno to su be podesavanja ako to ne uradis nista od daljinac

u da obavezno pre nego sto pocnes da radis poceskaj se malo po tintaru i lupi sebi tri cetri samara onako muska mozda ti dodje iz dupe u glavu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 15 Gost(a)