Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moj predlog kako ne treba raditi
#11
E pa rodjo Ja  cu  ti pomognem .Cu gi dobro oznojim i umorim da te ne bude i muvaju po grbinu dok sas nji posle spijes...Jel posteno?!
Odgovori
#12
Posteno,APIS-e moj,posteno,znas i sam da smo se dogovorili i ranije da se ispomazemo na tu temu,jel tako? Mala moja grbina za sve to.  Smile
Odgovori
#13
Ma da je jedna kandidatkinja ne bi gu ni dirao al nji ima take mlogo  rodjo mlogoooo      ..Jos ako su se predrcile pa sve ripaju od plavon ce te iskicmu  a  kakvo cu ja onda da rabotim  ?
Odgovori
#14
Ja gledam  da te spasim  a ti Apise moj pa Apise moj..Fala rodjo fala.Da ne pomislis da nesam videl.
Odgovori
#15
Eto sad, znao sam da ce nesto po zlu da krene,drugacije nebi ni moglo. Nisam od tih koji se koriste tim "fazonima",u konverzaciji,dvostruko znacenje reci ili tim "igrama reci".  Gresis...nisam od tih igraca.
Odgovori
#16
Problem sa Smukom smo nekako rešili,prošli smo i njega,naišli smo na jamu,treba se prebaciti preko oko 3m.To je lepši deo,ali je šarka ipak učinila svoje prilikom izlaženja napolje ujela dečka za nogu iznad kolena.
Odgovori
#17
Kako je  decko  jeli sada dobro?
Odgovori
#18
Ima jake bolove ali je dobro,s tim da smo morali da predjemo 50 km.da nadjemo serum u Požarevcu,bliže kod nas ga nema.
20 hiljada kazne i 6 poena za prebrzu vožnlu jer nemaju ni vozača saniteta,naša posla.
Odgovori
#19
Odakle se izmigolji ? Kako je ne videste ranije?Jel ga ujela dole u rupi ili napolju?
Odgovori
#20
U rupi kad je stao na koleno da izadje napolje.Rekao sam da se silazi u rupu duboku preko 10 m. kao u jamu a ona je sa strane sva šupljikava a oko rupe je sam goli krš raj za zmije.Ima ih i dole po koja u pećini ali tamo nije opasno jer je ona velika i široka.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)