Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAGARE KLESANO ???
Kolega seki u sta gleda magare? Ako mozes postavi sliku i tog mesta!
Odgovori
ok  cim izadjem na teren
slika stize i od devojke sa kikicama
Odgovori
(22-05-2016, 08:08 PM)seki80 link Piše: apise ima znakova
nije ih pojela maca
ima kladanac na kladanac dve devojke sa ispletene kikice
dalje znas sam
a ovih dana idemo da slikamo i devojke
atar selo radekovac sokobanja
Nepratis me pazljivo SmileZnakova oko zivuljku  ima  naravno moj je rodni kraj Smile ali  KONKRETNOG nema .Otislo odavno dalje...Imas tu blizu i mesto da u stenu  utopis i levi i desnu saku ama pod nioge opet nema nista  OTISLO .
Nije li ti Himovic neki rod ili mozda saborac.. TEMA je magare na slici ako se nevaram a ti  metnu do njega devojke sa kikice iz sasvim drugi kraj i teren. Wink Smile Big Grin ;D.

Odgovori
Magare treba da je rep zadignut kako skršen i leva noga podignita  kao prebita i gleda u (samar).......I to se nalazi više sela ( Novo selo).....
Odgovori
jeste branko vise sela
novo selo
Odgovori
evo  i nova slika na kojoj se vidi noga
hvala

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Znam i ja za taj znak još od pre dve-tri godine,zamolio me jedan kolega da mu protumačim,pomogao sam mu koliko sam znao i umeo (imam i sliku,mnogo veću gde se sve lepo vidi) ali iz poštovanja prema kolegi koji mi je poslao neću je objavljivati.
Sad pošto znam sve komplet mnogo mi je nezgodno da komentarišem ali i ne razumem šta vi uopšte hoćete postavivši 10% od onoga što postoji a javna je tajna gde se znakovi nalaze.
Nemojte pogrešno da shvatite ali ovo postaje dečja igra,sad bi ja trebao kao vidovnjak da kažem da iznad magareta ima to i to,iza ono drugo ispod treće a u blizini još po nešto i da se hvalim kako sve znam ili imam originalni plan gde to piše.
Budite malo iskreniji,dobićete više.
Odgovori
OVO MAGARE NEMA REP I IMALI SAMAR JER U NJEGA GLEDA:::::
Odgovori
To magare  nije u Novoselsko .Kolega Crni zna pricu i gde je i sta ima oko njega i na zapad a i na istok.To je magare iz moj rodni kraj .Sa Devicu nema nikakve veze.
Odgovori
iz tvoj rodni kraj nije
je u svrljig nije slikano
a dobro znamo da je slikano na planini devici
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)