Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tihi ubica ili puka slucajnost
#41
Postovani forumasi,

nebojte se svojih aparata ti problemi sa zdravljem nedolaze od njih.

Moram reci da je g.Milan upravu kada nagovestava izvesna svojstva zlata koje je duze vremena bilo u zemlju u zatvorenom prostoru i time prouzrokovalo izvesne fizicko-hemijske reakcije.

Takodje g.Apis opisujuci svoje dozivljaje sa nevidljivim je upravu...da li se radi o Spiritualnim bicima koji su cuvari ili pak o indukovanim(od strane tih bica) halucinacijama svejedno je to se desava i gotovo svi oni koji su bili na "jakim" lokacijama znaju da je ovo istina.

I za jednu i za drugu situaciju postoji resenje i jedino treba sakupiti ta znanja u jednu da kazem knjigu kao interni prirucnik za tragace.Ta knjiga bi treba da sadrzi i znanja o tumacenu znakova kao i znanja o rukovanju pronadjenim artefaktima i njihovoj konzervaciji i obradi,znanja o otrovima i kako se neutralisu,kao i znanja o podzemnim gasovima,delovanju trulezi i gljivica i tretmanu tela od istih,zatim znanja o mehanickim zamkama i njihovoj neutralizaciji.

Moj predlog bi bio da se na ovoj knjizi koja ce mozda spasiti mnogo zivota,radi ozbiljno i profesionalno a da izvori i sastavljaci budu kolege sa najvise prakticnog iskustva sa terena a njima bi anonimnost bila zagarantovana o strane uredjivackog kolegijuma koji bi bio selektovan.

Ova knjiga bi bila "Must have" za sve ozbiljne tragace.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#42
da te naucim plandjija ubijaju ih svinjstraci i genetski pilici koncentrat da pile postane noj kljucajuci vestacko djubre a debelo crevo im se rasiri od nervoze jer zlata nema a skoro svi sa planovima postanu prosjaci od traganja od 10000 jedan risne
Odgovori
#43
Zračenja podzemnih voda stvara magnetizam i frekvenciju koja najčešće iznosi manje od 20 Hz,sve frekvencije manje od 20 Hz ne osjetimo ih sluhom već vibracijom.Kad je frekvencija zračenja podzemne vode izrazito visoka u tom slučaju  čujemo zvuk.Događa se kod osoba koje spavaju na podzemnoj vodi da čuju protok podzemne vode,frekvenciju od 20 Hz do 100 Hz naš sluh prepoznaje kao šum.Sve frekvencije ispod 100 hz štetne su za naš organizam a pogotovu su štetne frekvencije od 1 Hz do 8 Hz.Britanski naučnici radili su istraživanje utjecaj frekvencije od 17 Hz na ljudski organizam.Dokazali da izloženost ovoj frekvenciji samo par sati kod svih osoba stvara : tjeskobu,snažnu tugu,nervozu,napetost,trnce u tijelu....Otkrivena je nova vibroakustična bolest (VAD),to je bolest koja nastaje kao posljedica dugotrajnom izloženosti frekvencijama ispod 100 Hz.Osobe koje najčešće obole od ovih bolesti :radnici koji rukuju strojevima koji proizvode infrazvučne vibracije,osobe koje slušaju preglasnu muziku sa niskim frekvencijama.Simptomi ove bolesti su: strah,epilepsija,moždani udar,srčani udar,poremećaj ravnoteže,poremećaj u ponašanju,problem vizualne percepcije,neurološka oštećenja,tumor,kancer,krvožilna oštećenja,suicid...Poznato je da trudnicama ne savjetuje se letenje avionom jer se stvara frekvencija 5 Hz-10 Hz koja može izazvati pobačaj.

http://stetnazracenja.blogspot.com/
Odgovori
#44
Nemoj da ponavljas isti post na vise mesta. POZZ  Wink
Odgovori
#45
Američka agencija za zaštitu okoliša (EPA) pokrenula akciju osvještavanjao negativnim posljedicama radona o vom visokootrovnom plinu je ponovno posvećena veća pozornost.Godišnje u Americi umre 21000 osoba od utjecaja zračenjara radona.Amerikanci su napravili kartu na kojima se vidi u kojim saveznim državama prijeti opasnost od pojave radona u stambenim objektima. Radon je 1899. godine otkrio Robert Bowie Owens i Ernest Rutherford (GB).Radon je jednoatomni plin bez okusa mririsa i boje, nastaje raspadom radija, 8 puta gušći od zraka pri sobnoj temperaturi. Radioaktivan , radiotoksičan i kancerogen ako se udiše. Radon uz plutonij najrjeđi element na Zemlji u tragovima prati druge radioaktivne elemente. Rasprostirući se od njih kao plin u njihovu okolinu, čini i nju radioaktivnom. Nebitno je na kojem katu se živi ,jer radon prodire kroz pukotine u stambenom objetu ili kroz šupljine za vodovodne cijevi i drugih instalacija...

http://stetnazracenja.blogspot.com/
Odgovori
#46
Predavanje na temu ŠTETNO ZRAČENJE saki dan u 20h (web conference) na blogu http://stetnazracenja.blogspot.com/ .Broj osoba ograničen,dođite 15 minuta ranije.Možete saznati zanimljive informacije i možda nešto zaradite.
Odgovori
#47
gluposti o radijacijama su za prepametne naravno opasna je samo nuklearna i zlatna jer formira neke talase koje nauka ne moze objasniti . Sto se KANCERA tice potice samo od naslednog faktora + ishrana 100 procentno lecim RAK. Za moju bracu forumase cak i u bilo kojoj fazi cak i metastazi BEZ IKAKVIH NAKNADA NE TREBA MI NI ZLATO NI NOVAC VEC SAMO COVEK KOME TREBA POMOCI. Za sada sam olecio samo jednu osobu koja mi je najbitnija. NE MOGU OLECITI RAK MOZGA METASTAZU KOSTIJU RAK KOSTIJU ZAPRAVO I PERKINSA I ALHAJMERA SVE DRUGO CAK I SRCE SU SITNE ZAJEBANCIJE PROSTO STOPROCENTNE. KOME TREBA POMOC NAZALOST TU SAM.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)