Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OKM EXP-5000
"GROTAGOLD" zahvaljujem ti na ovako iscrpnom odgovoru,sto se letvica tice verovatno su njegovo interno pomagalo za snimanje, sonda je bila kako se secam od 50cm, a teren jako,jako mineralizovan, sto se tice PI detektora, kolega je doneo Fixxx-ovu Deltu ,tako da nije mogao nista da odradi,nakraju je prodao dao oglas na forum i nestao bez traga ( obrisao profil ) ,o cemu se dalje radi pojma nemam. 
Odgovori
Pozdrav grotagogld,  komplimenat se odnosi na neke ne na sve  KOJI SU KORISTLI OVE UREDJAJE PRVENSTVENO SAM MISLIO ZA OKM EXPORE 5000  Wink!
Odgovori
Pozdrav svim ucesnicima ovog foruma

Na osnovu vasih pitanja i komentara mogu da zakljucim o cemu se radi , kako vi kazete lestvice , ako sam dobro razumeo one su paralelno postavljene i sluze kao sablon da sondi daju tacan pravac i rastojanje imedju snimljenog polja , za OKM skenere je mnogo bitno oznaciti sever i odrediti zeljenu povrsinu ili polje za snimanje , iz iskustva sa tim skenerima jedino je validno i precizno snimljeno polje i pravac kretanja sever - jug . Grotagold vam je dao solidne odgovore za tu tehniku ali se niste razumeli po pitanju lestvica , neki koriste umesto njih lastih jer je jednostavniji za postavljanje na zemlji , kako izgleda , na primer polje sirine 4 m / duzine 8m , bilo bi na svakih 50 cm po sirini a duzine 8m postavljeno na zemlji paralelno linija lastiha (lastrez) sve u zavisnosti kojom sondom se vrsi snimanje zbog jednakog rastojanju po sirini , ovde bi za detektor Rover Deluxe sa super senzor sondom bilo jos tacno odredjeno vreme prelaska te duzine od 8m koju vi u programu odredjujete , sve zavisi kojim tipom skenera se snima . Nadam se da sam vam mozda malo pomogao oko toga , razumece oni koji rade sa ovakvim skenerima , Germanicus
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)