Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalaz rimski antoniniani i denari
Intro.dll  ako budes pazljivo procitao komentare nacices i cenu koliko kostaju.
Odgovori
Cestito majstore Big Grin Al sto volim da nadjem nesto rimsko, drugo nista me ne interesuje Big Grin heheh
Odgovori
Cestitam Smile,...  ovo je retko ovdje vidjeti samo price mi pricaju i znakove Smilei neke pecine .. neke bravo resio si financije za dugo vremena Smile ...koliko ide cena ?
Odgovori
svaka cas prelepo
Odgovori
jaooo super bravo majstoreeee ....A KOLIKO KOSTAJU  ;D ;D ;D
Odgovori
;D
Odgovori
Svaka cast na nalazima Konane,jedno pitanje za tebe:koristio si G-MAXX II sa sondom 36cm,sta bi se desilo da je bio isti detektor ali sa sondom od 27cm?Da li bi dao bilo kakav signal na tu istu metu na toj dubini?Planiram da kupim GMaxaII sa sondom 27 pa me zanima sve u vezi njega, pogotovo tvoja iskustva sa njima,posto si spomenuo da imas i tu sondu a verujem i da nju koristis svakodnevno.Hvala unapred na odgovoru!!!
ps:najvise me interesuje njegova dubinska snaga za krupnije nalaze na vecim dubinama?
Odgovori
Pa vidi , stvarno neznam sta bi se desilo sa sondom 27. , , Ne koristim sondu 27 .
Ne mogu da kazem nesto sto neznam ,tipa sta bi bilo kad bi bilo, nisam baba vanga...u svakom slucaju lzborom za GMAXX II izabraces dobru masinu .
Odgovori
u potpunosti se slazem sa konanom sto se tice GMAXX II mada skoro svi aparati iz XP su u samom vrhu po svojim karakteristikama
manja sonda 27 cm  je prciznija osetljivija za novcice i normalne nalaze naravno plica sto se dubine tice
veca sonda je namenjena za vece predmete i naravno vece dubine znaci idealno je preci teren sa manjom sondom pa onda sa vecom
sto nemora da znaci da sonda 27 nebi detektovala cup sve zavisi od dubine veca sonda ce detektovati dublje od manje
Odgovori
konane ovo je prelepo zelim ti svu srecu ovoje praznik za oci  Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)