29-05-2012, 06:28 PM
SE gupite site na moite komentari ja se izvinuvam baram covek sto mose i znae sam ne mosam nista
Nalaz rimski antoniniani i denari
|
29-05-2012, 06:28 PM
SE gupite site na moite komentari ja se izvinuvam baram covek sto mose i znae sam ne mosam nista
08-06-2012, 11:12 AM
Znam i mogu da ti pomognem ali,ti ne dozvoljavas nikome da ti pomogne,za tebe su svi lazovi i prevaranti,preispitaj tvoj odnos prema drugima pa tada trazi pomoc,ako shvatis u cemu pravis gresku,poz.
13-06-2012, 08:23 PM
Konan, nemam reci. Svaka ti cast!!! Ovo je ispunjenje sna koji svi mi imamo a to je ova ostava. Svako ima svoje blago koje ga ceka, neko ga pronadje pre ili kasnije a neko ne... Bravo sada samo napred jer para na paru ide. Pozdrav svima.
10-08-2012, 07:22 PM
Svaka cast, ovo je u korak sve objasnjeno i jeste nalaz. Dal je tvoj ili radis na nekom zvanicnom iskopavanju to je vec diskutabilno, ali slike su lepe.
19-08-2012, 06:56 PM
Hvala svima na cestitkama.
Za fibulu : To je samo deo nalaza i to sto je na slici je deo jedne celine koja je vrednosti oko 120 000 evra (kolicina x Cena ) Posto viidm da ima jos skeptika, ne bih da prcam o detaljima, , ja znam da je moj nalaz i ne radim ni za koga a jos manje za neku organizaciju. Pozdrav
24-08-2012, 10:04 PM
Bravo maestro........
03-09-2012, 12:01 AM
Svaka cast majstore, praznik za oci. Puno srece i uspeha u daljem radu !
04-09-2012, 11:49 AM
konane ostava nadjena nexsusom srebrni antoniniani.....
pre neko vece su mi nudili antoniniane na prodaju koji neodoljivo potsecaju na ove tvoje jos i ostava nadjena nexsusom i to nasla ekipa tragaca i to mi sve isprica prodavac koji nema veze sa forumima i nije clan nijednog foruma koji se bavi ovom tematokom a on je to kupio (rece i od koga i gde i kad je kupio)nebitno ovaj svet je mali i sve super lep kvalitet pristojna cena .... ALI SVE KOPIJE JESU DOBRO ODRADJENE ALI KOPIJE NIJEDAN ORGINAL SVE FALS DO FALSA pa sad neznam sta da kazem nevolim da nekoga prozivam ili vredjam samo nesto mi nejasno sve se poklapa samo sto su novcici lazni dali ima to veze sa ovim neznam ali mala je verovatnoca da se u srbiji nadju dve ostave sa nexsusom a da jedna bude orginal a druga sve kopije ili neko zloupotrebljava tvoju ostavu pa na kontu nje stancuje kopije u svakom slucaju ovaj sto je probao da mi proda osta ziv jer sam mu poverovao da nije znao neznam sta da kazem divim se hrabrosti nekih ljudi koji svesno stave glavu u torbu za 200-300 eura ocigledo jos nisu naisli na nekog ko ce da im polomi i ruke i noge za tako nesto sad opet nemoj da se nadjes prozvanim u ovoj prici tvoje novcice nisam video i nemogu nista da kazem ali dosta stvari se slazu tako daaa...
04-09-2012, 01:00 PM
Bodo, neznam sta ti je ko nudio i cime su ti drugi nasli sto nude. Od ove prve ostave nije ostalo skoro ni jedan komad da nije prodat.Iz druge ostave je ostalo denara.
I to zadnja ruka od 220 komada je prodata u Maju mesecu ove godine. Ti i sam mozes videti ovde a i po ostalim slikama da su reversi i aversi toliko razliciti da je bilo koji falsifikat izbacen iz igre.A ako malo poznajes rim onda vidis i sam po slovima, nacinu kovanja,i ostalim parametrima da nije rec o falsifikatu, za neuke je sve falsh ako neznaju neke bitne stvari,ako si vec provalio te sto ti nude za fals onda znas kako su orginali, imas moje slike pa pogledas i uporedujes. A i period kovanja obuhvata oko 50 godina vladara .A i ko ce brate da kove 18 kila para Ja prezentujem samo moje nalaze, ne stavljam nista tudje i ova ostava je kompletna prodata i to jedan deo u srbiji a jedan preko. Neznam po koliko se nudili ti falsevi tebi, ovo je prodato po 22 evra za komad u srbiji i po 35 preko. Mozda neko zloupotrebljava ostavu koju sam ja nasao nexusom,ali period od 50 godina kovanja ne verujem da bilo ko moze da istancuje. Ja sam stavljao cak i slike druge ostave gde se vidi ostavska patina , ali znam da niko ne moze biti siguran dok to ne bude imao u ruke, slika je slika i uvek ima sumnje. Meni je dovoljno da ja znam da sam je nasao (doduse 2 ostave) i nezlonamerno sam hteo da podelim svoj nalaz sa clanovima foruma ovde, ali po komentarima se vidi da neki bas i nisu srecni sto sam to nasao (svaka cast pojedincima) .Kod nas,ocigledno da ne prastaju tudji uspeh. Svi veci kupci u srbiji znaju za ovu ostavu, neki su i kupili vece kolicine tako da ostalo sta drugi rade i misle, mene i ne zanima previse. Tman posla da se nalazim prozvanim, ne bavim se takvim stvarima i kao sta sam rekao stavljam samo svoje licne nalaze. Imam jos slika od te ostave ako te zanima mogu jos da stavljam ili da ti saljem pa pogledaj i sam. pozzz
04-09-2012, 02:01 PM
Ovo je ekstra,,svaka tebi cast sto si postavio ovo i podelio sa nama.....
|
|
|