Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEOLOKATORS
[Slika: 30rp2tz.jpg]
Odgovori
[Slika: n3xtu.jpg]
Odgovori
Kako radi ova skalamerija  za geo prezivljavanje?
Odgovori
[Slika: mtuwl5.jpg]
Odgovori
[Slika: 122db9s.jpg]
Odgovori
Pozdrav ' ORBIT ' . Kako Geolokator prikazuje recimo :kabal u zemlju, cev , novcice . Kako se ponasa u visokomineralizovanom zemljistu
Odgovori
Kabl ? nisam ga testirao nije mi palo na pamet to ,, cev upravo se vidi na prvoj slici gore cev,  pojedinacni novcic / za to nije ni predvidjen,  moze novcice ! sto se mineralizacije tice kao sto sam u predhodnom postu napisao ignorise totalno mineralno zemljiste kad bi nesto zakopali u tom zemljistu on bi potisnuo  minerale a iskazuao metu crvenom bojom, primer zidovi prostorije bi bili crveno isprekidano tacno u obliku u kome jesu ako je prostorija prazna  u sredini bi bilo plavo samo okolo bi zidovi bili crveno obelezeni ,,ako bi bio metal u sredini te prostorije bio bi naglaseniji nego boja kojom su ofarbani zidovi te prostorije odnosno zamislimo prostoriju cetvrtastog oblika  bilo bi na snimku cetvrtasto obelezeni a sredina bi bila u plavoj boji !
Odgovori
Inace slike su bez filtriranja ako bi filtrirao slike videli bi se i  manje skenirane mete koje je skener  u snimanju osetio , ovde  je podesena osetljivost u konkretnom slucaju na 100 mt odnosno pola osetljivosti !
Odgovori
Lepo a ja pomislio da je opet neka masina iz Paracin.Izgleda da je to tvojih ruku delo.Kako se ponasa pri radu u velikoj vlazi?Na primer u pecinama gde je velika vlaznost vazduha?
Odgovori
"ORBIT " molim za vase misljenje. Bio sam u prilici da uzmem magnetometar neznam marku i tip ,da pokusam nesto sam da snimim.  Povrsina je bila 15m X 15m . Magnetometar je imao sondu kao neonska cev. Kada sam zavrsio slikanje povrsine prikljucio sam ga na laptop i izbacio mi je sliku dva pravougaonika jako crvena jedan ispod drugo. Gledajuci ekran video sam da se jedan pravougaonik nalazi na 3.6metara a drugi na 5.2metara. Posto sam mislio da je ostalo nesto od ranijeg snimanja resetovao sam ga i izvrsio ponovno snimanje ali sam dobio slicnu sliku dva jako crvena pravougaonika na istoj dubini. Nisam umeo da odredim tacku gde je to uslikao, pa me zanima sta je mogao da prikaze na ekranu. Poslao sam vam privatnu poruku ali niste mi odgovorili. Pozdrav i hvala !
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)