Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
van dvorista van kuce van kancelarije
taxi te informacije dobijes kad platis uredjaj odneses i probas
neznam dali je samo nik sitytaxi ali ako si taxsista onda znas sta hocu da ti kazem
jer taxsisti su pametni ljudi koji vide sve i znaju svasta
Vidim raznorazne aparate,jeli moze neko mi reci za GRAVITATOR LONG RANGE GOLD & SILVER LOCATOR COVERS GREAT DISTANCE METAL DETECTOR,dal ima neko iskustvo sa ovaj locator.POZZ
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bio sam dva puta sa geolokatorom jednom snimi metal na jedam metar dubine drugi put ne a u stvari taj metal sto je prvi put snimljen je izvadjen na metar i osamdeset ispod kamena obicno gvozdje MOZDA SE NEKO PREPOZNA POSTO JE USLUGA BILA PLACENA
Pa ako je za tebe--GEOLOKATOR-- sve onda u redu,,od mene niti je neko kupio niti sam nekom-- naplatio-- niti sam bilo kome snimio !!!!!zato se izdefinisi !@!!!!! Ko je ko ,> i ko ti je naplatio ili od kog si to kupio , a nemoj da namerno siris dezinformacije i kako se zaista zove taj uredjaj skim si snimao jedan put vidi a drugi put ne i ko je taj kome si platio !? A drugo ovi uredjaji koji su navedeni ne spadaju u neke ozbiljne uredjaje to sto je gore navedeno su elektricne raslje a o njima se moze procitati na bilo kom forumu o cemu se radi i kako i dali rade !
Da nebi bilo nikavog dezinformisanja sa moje strane jos i sledece posto ce ovo procitati i oni sa kojima sam bio na tri snimanja ukupno kolko se secam ali tad je uredjaj ipak bio jos u ekspirementalnoj fazi , i zaista nije bilo zadovoljavajucih rezultata ! Posto i sam nisam normalno bio zadovoljan njime uredjaj sam usavrsio i radi odlicno ! i mogu da potvrdim da i necu biti cak i neskroman ako kazem da je bolji od svih okm sranja i onog geometriksa a za ove sto levom rukom pisu heksove da ne pricam uopste !!! A do istine se moze doci samo time da se uredjaj isproba a ne pricati o autu jer automobila a ima vise marki !
Jesi i ti orbit to primetio,,,ja ovde u bg,,,sam komp,,,,neka slova ubacuje ko da je lud,,,imam utisak ko da mi neko bacio crnu magiju na kompijuter,,,sta da radim