Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEOLOKATORS
van dvorista van kuce van kancelarije
taxi te informacije dobijes kad platis uredjaj odneses i probas
neznam dali je samo nik sitytaxi ali ako si taxsista onda znas sta hocu da ti kazem
jer taxsisti su pametni ljudi koji vide sve i znaju svasta
Odgovori
Vidim raznorazne aparate,jeli moze neko mi reci za  GRAVITATOR LONG RANGE GOLD & SILVER LOCATOR COVERS GREAT DISTANCE METAL DETECTOR,dal ima neko iskustvo sa ovaj locator.POZZ
Odgovori
Bio sam dva puta sa geolokatorom jednom snimi metal na jedam metar dubine drugi put ne a u stvari taj metal sto je prvi put snimljen je izvadjen na metar i osamdeset ispod kamena obicno gvozdje MOZDA SE NEKO PREPOZNA POSTO JE USLUGA BILA PLACENA
Odgovori
Pa ako je za tebe--GEOLOKATOR-- sve onda u redu,,od mene niti je neko kupio niti sam nekom-- naplatio--  niti sam bilo kome snimio  !!!!!zato se izdefinisi !@!!!!!  Ko je ko ,> i ko ti je naplatio ili  od kog si to kupio , a nemoj da namerno siris dezinformacije i kako se zaista zove taj uredjaj  skim si snimao jedan put vidi a drugi put ne i ko je taj kome si platio !?  A drugo ovi uredjaji koji su navedeni ne spadaju u neke ozbiljne uredjaje to sto je gore navedeno su elektricne raslje a o njima se moze procitati  na bilo kom forumu o cemu se radi i kako i dali rade !
Odgovori
Da nebi bilo nikavog dezinformisanja sa moje strane jos i sledece posto ce ovo procitati i oni sa kojima sam bio na tri snimanja ukupno kolko se secam ali tad je uredjaj ipak bio jos u ekspirementalnoj fazi  , i zaista nije bilo zadovoljavajucih rezultata ! Posto i sam nisam normalno bio zadovoljan njime  uredjaj sam usavrsio i radi  odlicno  ! i mogu da potvrdim da  i necu biti cak i neskroman ako kazem da je bolji od svih okm sranja i onog geometriksa a za ove sto levom rukom pisu heksove da ne pricam uopste !!!  A do istine se moze doci samo time da se uredjaj isproba a ne pricati  o autu jer automobila a ima vise marki !
Odgovori
(07-10-2012, 08:31 PM)orbit link Piše:[Slika: 2ldk8io.jpg]  moj novi sensor sa podesivom osetljivoscu ! od 10 do 200mt!

to ekran od MP4 plejera mogao si malo bolje pakovanje da odradis ali dobro.
Meni treba metal detektor za zlato za filterom da reaguje samo na zlato.Dacu ti semu jednu ako znas elektroniku,radi se u tehnici BGA jer nemam za taj cip sablon i nesto me mrzi da radim IR lemljenje imao sam ERSA IR550 pa sam prodao ali sada se kajem.
Ako si elektronicar mozemo se udruziti jer imam toliko projekta za poslove tragaca zlata da je to nenormalno.
Otvorio sam temu na hobidetektori,ali imam kritike od nekih ljudi,nisu to videli i navikli su pesice vise vole praksu(paksu).
Ja sam jos mlad ali nije lose napraviti tim,svako svoju opremu i da pristupimo nekoj pecini.
Odgovori
Reko mi je jedan prijatelj da postoi mogucnost uticaja antene harp  sto je postavljena negde kod beograda na zdravlje i ponasanje ljudi ja mu nisam verovao medjutim, poceo sam ipak da sumnjam da je i to moguce  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin eh sta ti je tehnologija brate meni i komp poceo da brlja sam sa sobom se dopisuje  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
Jesi i ti orbit to primetio,,,ja ovde u bg,,,sam komp,,,,neka slova ubacuje ko da je lud,,,imam utisak ko da mi neko bacio crnu magiju na kompijuter,,,sta da radim
Odgovori
Pozdrav svima koji su dobronamerni a onima sto izigravaju hakere na geotech forumu i koji se trude da blokiraju moj nalog ili da nesto saznaju obecavam da cu im istom merom odnosno dvostruko uzvratiti u to neka budu sigurni  Wink a verovatno su se opet iznervirali mojim klipom koji sam postavio pre 4 dana ali samo da znaju da ih ceka puno iznenadjenja i jos vise mogu da se nerviraju  Big Grin jer ja zasigurno znam da nisu iz Hjustona kako ip adresa  prikzuje sluze se spamovima da prikriju ipi ali to su poznati likovi
http://www.youtube.com/user/wave1ish ! Big Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)