Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEOLOKATORS
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=k...kmTh7D26yw  ,,  a  i ovde !
Odgovori
Ja ti zelim srecu u izradi ovog tvog uredjaja iako me neodoljivo podseca na OKM 4500 !!! Smile
[Slika: wcmpmt.jpg]
[Slika: 2uhafbd.jpg]
[Slika: 2dbwcr9.jpg]
[Slika: 126abkx.jpg]
Odgovori
Pa neznam sta te pdseca na okm GOLDtarget?
Odgovori
Mozda snimak sa istog mesta ? pozdrav od Dragana iz Nisa!
Odgovori
...ne..mislio sam na sistem i nacin rada,,nista drugo...PUNO SRECE  Wink
Odgovori
Pozdrav svima ! ispricacu vam jednu zanimljivu pricu koja je i tuzna i smesna necu pomenuti ko su akteri,  sami ce se prepoznati . Radi se  o uredjaju skeneru lokator ili kako vec koji koristi( okm softer, uredjaj se zove gps magnoradar ) kupac koji je kupio ovaj uredjaj dobio je objasnjenje da taj uredjaj koristi tako sto ce prvo da snimi odredjeni teren  a nakon snimanja da mora da korist detektori  jer predmet moze da bude bilo gde , sam uredjaj je placen 3000 evra plus detektor i jos neke djidju midju sprave sveukupno 5000 evrica ma sta je to za nas narod ,, mozda niste razumeli pricu da objasnim detalje taj uredjaj on usnimi medjutim softer preuzima podatke iz njega bez ikakve veze i razmesta eventualne predmete isto bez ikakvog redosleda tzv bezveze kao kad bi uzeli list papira i cetku pa na tom listu prefabamo razlicitim bojama bez ikakvog redosleda ,e posto je prodavac uredjaja i verovatno konstruktor to znao on je ponudio i detektor posto se uglavno na bilo kom lokalitetu na povsini od 5x5 uvek moze naci po koji metalni predmet , pa kad se prodje detektor naidje na neki metal  ,e to eto znaci da je skener odradio sliku a sad sto se nezna bas gde se naso predmet tacno to nema veze ,eto tako rade ljudi koji znaju tajne srpkog( zanaTA ),inace(MAGNORADAR) koristi okm softer koji je( onostrani programski jezik) i koji su izmislili sami proizvodjaci te firme tako da je nedostupan za bilo kog programera koji zna programiranje , pa sta to znaci to znaci da programer mora da bude u timu okm pa da zna taj programski jezik ili da napise neki aligoritam koji blage veze nema sa stvarnim prikazom realne slike i da to proda kao u ovom slucaju , narodski receno PREVARA 1!!1111

Više o geolokator-u http://www.skrivenoblago.com/page5.html
Odgovori
        Ajde i ja nesto da dodam na ovu temu ,mozda se nekom i dopadne, mada sumnjam posto su ovde uglavnom ,ne bas svi ,ali vecinom naucnici i sve znaju, dakle ovo je snimak sa mog uredjaja,skenera,lokatora,magnetometra,geolokatora,ili prevare,da vidimo kako bi ste ga vi okarakterisali,odnosno nazvali,ali samo unapred da dodam da na kompjuteru ja dobijam sa njim u vecini slucajeva realan izgled predmeta ili supljine pod zemljom tako da unapred znam sta cu iskopati,verovali ili ne.,VEC 15 min. ne mogu da uplodujem sliku,neznam zasto,pokusacu opet pa cu naknadno ubaciti 2-3 slicice.  [Slika: n6z0yc.jpg]
[img][/img]
Odgovori
Big Grin Wink dodji da ga testiramo ali danju !
Odgovori
    Ocu  druze,nije problem,zovi me na mob.pa cemo se dogovoriti kad i kako nam odgovara,znas da radim i nem ogu radnim danima. Pozdrav....cujemo se.Pozdrav..... evo jos jedne slicice,

[Slika: 6jdr8g.jpg]
  evo jos jedne slicice,
Odgovori
[Slika: 27ww3gn.jpg]  now sensorski sistem 200mt  ml  1 !snimanja u svim uslovima radna temperatura od nula do plus 40 stepeni osetljivost ista pri snimanju iz bilo kog pravca , snimanje je moguce metodom 1 u cik cak ili metodom 2 jednosmerno snimanje , sensor ml 2 ima mogucnost podesavanja osetljivosti od 10 mt do 200 mt  u uredjaj je modifikovana elektronika koja zajedno sa sensorom ima aktivni auto graund balans  mogucnost da se meta promasi  je  0,01 posto sa sensorom podesenim na 200mt moze osetiti  sraf duzine 1,5 cm na dubini od 50cm u zemlji
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)