Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GEOLOKATORS
rodjo dokle si stigo sa ovom masinom,kako stoje stvari?eksperiment?karakteristike? i ono sto me najvise zanima cena?pozdrav
Odgovori
[Slika: attachment.php?attachmentid=18558&stc=1&d=1329648572]

[Slika: attachment.php?attachmentid=18709&stc=1&d=1330725644]

[Slika: attachment.php?attachmentid=18710&stc=1&d=1330725644]

[Slika: attachment.php?attachmentid=19617&stc=1&d=1337071401]

http://www.geotech1.com/forums/showthrea...427&page=2    ,,,  eksperiment test ,,  cena  2500evra  ,, vec je u prodaji  !
Odgovori
toliko kosta nokta golden king u turskoj.
Odgovori
da samo sto je nokta obican pi detektor povezan softerom i nalazi predmete kao i drugi pi detektori , odnosno nema mogucnosti lociranja tunela odnosno supljina i nemagmetnih matrijala kao sto su zidovi neke  prostorije ili primer cevi napunjenoj brasnom  itd  ,  nokta je dakle obican detektor povezan softerom  i nista vise od toga ! pozdra !
Odgovori
Veliki je trud i znanje ulozeno u toj i mislim da  sije i red da to covek naplati!A i tuj sije pri nas  pa sto neje jasno moz i da se pita.
Odgovori
Apise,brajko...mnogo,bre,filozofiras.
Odgovori
To si lepo rekao mislim ulepsao    a    sve  zbog Svrlizanku da nije ona u pitanje reko mi malko drugacije!
Odgovori
POZDRAV!  Moram da istaknem sledecu stvar na ovom projektu se radilo oko godinu dana , imao sam moju ekipu sacinjenu od moje malenkosti i jos dva prijatelja ,  svaki je radio svoj deo posla , posebno bih se zahvalio mom dobrom prijatelju ,,, Goranu Bozinovicu  ,,, koji je napisao novi hekskod i softer downalder koji komunicira izmedju uredjaja i softera i pisanje programa softera da bi prepoznao sliku bas takvu kao sto generise pic procesor !!
Odgovori
dali neko zna za kristali grat nesto malo
Odgovori
http://www.google.com/search?client=oper...80&bih=637    Ovde imas odgovor !!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)