Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lokator AKS
Zdravo drugari ja kupio ovo cudo.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Probao sam ga po stanu kao pokazuje neznam na terenu.
Probao sam ga u podrumu locirao je neku tacku ne m9gu da ubacim snimak ima 150 kb.
Dali je neko od Vas imao iskustva sa AKS lokatorima.
Pozz.
Odgovori
zdravo kolega ured kojeg si postavio sa slikom ovde pokusaosam da nadjem vise info o tom uredu ali u firmi AKS postoi samo REAL GOLG AKS i je sasvim drugacijeg izgleda e sada mozda je tvoj ured starije varijante ni to nisam uspeo da nadjem cak i na AKS stranici oni samo imaju jednu sliku tog REAL GOLD AKS i nista vise ni traga od starih modela ako imas jos kakve oznake sem to AKS moze se naci ljudi iz drugih drzava koji imaju iskustvo jer za ovaj novi model koji kosta 2700 dolara firma predupredjuje svakog zainteresovanog da postoje falcifikati istog ureda da ne nasednu da kupe kao original a da nije original svaki ko kupi moze putem seriskog broja da proveri direktno u fabrici ili prodavnici dajuci taj seriski broj i prema tom broju znase dali je original ili nije e sad tvoj ured neznam zasto nije bio na slici njihovih proizvoda valjda stare serije ne reklamiraju nego reklamiraju samo novi proizvod to neznam ali ipak ako jos nesto pise na paketu osim AKS jos neka oznaka pisi ovde pa cu da guglam sa strancima da vidiim koje performance ima taj ured.poz
Odgovori
Zdravo druze.
Nenam da li je fals ili original ali je proizvod 2018 god.

Na kom saitu se proverava preko ser broja.
Odgovori
Da proverim i ja
Odgovori
ok www.goldaks.com ali ja licno oslanjamse na osnovu znakova na kamenu ili na nekoj steni dok detektori su za male i lake nalaze ne vise od 1,5m dubine u zavisnosti od terena i kvaliteta detektora i velicine predmeta davno nisu koristili detektore da bi nasli sakriveno nego sifre tako da moj savet da ucis znakove sta znace a detektor da ti bude ka pomocnik  nikako u prvom planu to ti je moj licni savet.poz
Odgovori
ima jedan znak u mom kraju
polumesec ogroman urezan tako da m9zes da u urez stavis prste sake dubine do 2 cm a precnik polumuseca je oo 50 cm
polumesec pokazeje negde ka zapadu do te stene sa polumesecom je bio i kakeni stub.
na istoj steni gde je polumesec oma i udubljen trougao stranice oko 10 x 20 cm .
preko potoka na vazdusnoj udaljenosti oo 1km ima isto stena na njoj tri kruga jedan pored drugog precnika oko 50 cm.
Krugovi se nalaze tako reci na suprotnoj strani od rogova polumeseca aj da kazem u pravcu lwdja polumeseca  severoistocno od polumeseca.
Mesto u blizini Manastiriste.
Imas li resenje za to druze.
Odgovori
zdravo kolega kao prvo moram da odrzim rec kog sam ti dao pre nekog mesec dana u vezi predmeta sto si imao odgovor mi je stigao i receno mi je da je predmet kao predmet interesantan ali problem je to sto je material od kamena i kazu da se to uzorcima za analizu dokazati velika starost ali kazu da nemogu analiticari  na  osnovu starosti reci da je to orudije uradjeno u to vreme od kada i datira i vreme tog kamena jer kazu da svako moze da nadje jedan neobican kamen i na njemu ureze nesto i da se kaze da je to od neko praistorisko vreme jer sam kamen ima praistoriski poticaj to je sve sto se tice predmeta e sada ovo drugo oko znakova procitaosam sve sta imas ali prvo mesto sa drugim mestom nemaju nista zajednickog jer je velika daljina a da ti tumacim na nesto sto nevidim samo mogu da ti dam pogresne zadatke a nije korektno sa moje strane to ti dodje isto kao ides kod lekara i kazesmu to me boli to i to osecam te neznam sta i na osnovu toga bez ikakvog pregleda doktor da ti prepise lekove i ti pijes te lekove i jos gora situacija  u tom slucaju nevalja doktor tako je logicki doktor mora da te pregleda da napravi sve analize tek onda da prepise lekove a ne na sto mu pacijenti govore i olovku u ruci i odma prepisivanje lekova prvo mesto polu mesec oko njega dobro ocistiti mesto e sada posto neznam koliko je to mesto u kvadratima pa od prilike nekoliko kvadrata ocisti mesto i vidi dali postoji jos neki znak u krugu moze biti zvezda ili krst zato trba odraditi mesto dobro moze i neki drugi znak tu da bude a ako nebude onda idemo matematickom resenjem.poz
Odgovori
Druze razumeo sam te u vezi predmeta.
E sad oznake.
U blizini polumdsaca ima drugi kamen na njemu znak nesto kao pahuljica od snega odnosno zvezda.
A nize dole od polumeseca posto mesto dodje kao blaga padina  ima kamen kao sofra dole na zemlji.
od kamena sa plumesecom je ravna poljana od istog kamena na nize pocinje blaga padina.
Mesto se zove Kod Jovana.
vlVezano za to mesto poetoji legenda u narodu da je ostava navodno na duzini 7 kanapa ka islasku sunca.
Ovo ime mesta se vezuje za ime tog manastira k9ji se navodno zvao Sv.Jovan.
Navodno ie bio zenski Manastir koga su spalilitur i ili hajduci.
U bilizini tog manastira su bile tri gomile kamena staro rimsko utvrdjenje Kastelanov9 ima mesto zvano kod zidova i mesto Vrkan gde se nalazi jedno uzvisenje i manja rimska tvrdjava mozda 40x40 m koja je stitila Kastelanovo.
Dole u potoku do manastira bila su tri izvora.
Kod tog mesta Vrkan nadjena je pod zemljom u coskuutvrdjenja mermerni kamen ploca i na njoj u coskovima ribe i Car Konstantin i carica Elena likovi  i grozdje uklesan.
Ima jos po nesto druze.

Odgovori
Moze li ovo negde da se proda.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)