Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lokator AKS
Pozddrav društvo.Evo linka za postavljanje slika
https://postimages.org/
Posle otvaranja linka u nazivu  CHOSE IMAGES
[Slika: Screenshot-1.png]
klikneš i otvori ti se u računaru mesto gde si pripremio sliku i na nju klikneš te se ona uploaduje.
[Slika: Huawei-Y7-prime-2018.jpg]
Ovo je samo primer kako postaviti sliku sa jasnom rezolucijom
Odgovori
a kako to raslje i l antene rade i u to veruju samo oni koji veruju u te sprave i LRL je isto sto i sipke aj objasni te kako rade princip ili LRL kako radi princip meni to nije jasno ako neko zna da mi objasni
Odgovori
zdravo svim kolegama ovog sporta, hteosam samo  da se nadovezem u vezi lokatora i svega i svacega sto se tice elektronike za ovaj sport, drugari da se razumemo ne da neradi elektronika nije za potcenjivanje ali zavisi ko sta traz,i mesto mislim teren kakav je i dubina sakrivenog materiala elektronika znaci od svega ovoga zavisi,  to je biznis onih koji to prodaju i pumpaju stvari niko od proizvodjaca ne objasnjava od svega ovoga sto sam naveo jer nebi im se prodalo nista oni samo par stvari ti kazu a najvise forsiraju daljinu kada su u pitanju lokatori a kod detektora forsiraju dubinu jer poznato je njima da svaki sportas na to trza i to mu je slaba tacka jer znase svaki od nas zeli da nanjusi na sto vecoj daljini i na sto vecoj dubini i to kod mnogo sportasa  njihove reklame deluju i odma kupuju i onda se razocaraju kad izadju na teren,moje misljenje je i u to ubedjen sam da svaki od nas treba kao prvo i najvaznije da naucimo znacaj znakova jer u to vreme je korisceno mozak to u prevodu znaci trebamo znati citanje kodova proslosti od nekoliko stotina godina pa cak i hiljadama godina kkazem hiljadama godina ko zna razumece ko nezna naucice jer neradise samo o turskom zlatu,srebru itd pre njih su bile jos civilizacija koja su harale te rimjani te grci, to armenci itd znaci da ucimo znacaj znakova jer u to vreme nije bilo elektronike nego samo kodovi sto se u danasnje vreme koriste a elektroniko da koristimo kao pomoc na terenu sa nakovima i to kada se osiguramo da smo na tacnoj lokaciji znak da nam kaze da se nalazimo tik pored gola i nesmemo da zaboravimo da detektori mogu na pomoci samo na malim dubinama gde je dobar teren samo zemlja da se ne lazemo da nam mogu pomoci na mestima na stenama ili kamenovitim terenima,poz svim kolegama ovog sporta ovo vazi za one sportase koji su pocetnici u ovom sportu i za sve kolege koji neznaju mnogo mislim da ce ovo mnogima biti od koristi poz.
Odgovori
Zdravo drugari.
Zapoceo sam ovu temu vezano za Lokator na slici koji sam kupio, ali nije slika postavljena da bih se hvalisao,,Ej vidi sta sam kupio,,.
Interesovalo me je kisljenje i iskustvo kolega posto prvi put radim sa ovakvim cudom.
Imam jos nekih locatora ali ne rade na tom principu prosto receno da se vrte u ruci kad naidju na metu.
Ponovo kazem da sam nasao bakarnu zicu kada sam podesio na Bakar i srebrnjak jedan kada je bio podesen nasrebro.Na zuto sam nasao aluminijum.
Na terenu sam bio nekih pola sata .Ne mogu da tvrdim E ovo cudo radi ili ne radi.

L antene ili Raslje bez elektronike i bez dodataka. Nemaju kapsule da se u njima stavlja zlatni ili drugi predmet koriatim i njih i duze sam radio sa njima.
Moje iskustvo je da su dobre za supljine tjst tunele i podzemne prostorije podzemne zidoveili delova zidova gde ima krec i staro gvozjde i i vuku na mineralizaciju.
To sam nalazio.
Neznam princip rada ali ovo sam napisao iz mog licnog iskustva.
Mislim da sve zavisi od same osobe i psihe.
Detektore sam razne koristio ali moje iskustvo je da lakse probija signal kroz stene
Mislim na VLF PI su druga prica.
Meni nije jesno jedno to ako mize neko da mi obijasni.
Imam jedan VLF rucni rad Marku neznam desavalo mi se da dobijam cist signal na pkemenito odnosno stare kovanice mislim na rim .Kada iskopam zemlju nema vise signala to govorim o Disk modu.. niti u toj rupi niti na iskopanoj zemlji.
Kada prebacim na sve metale onda pronadjem ili rimsku ovanicu ili neko gvozdje.
ovo se ne odnosi na kovanice novijeg datuma recimo od 1500 i neke godine na ovamo.
Samo na te rimske.
Mize li neko da mi nekim savetom kaze sta he u pitanju i dali ste vec imali takva iskustva.
Pozz sve najbolje.

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)