Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prashanje
koj e dobar dalinec i kolku kosta.
Takav jos nije napravljen.Svi oni koji se prodaju od 50 e pa do famoznih 10 000 i vise su cista prevara.Detektor u ruke,rad i samo rad na terenu daje rezultate,mozda kombinacija VLF i jedan dobar pulsni npr. Delata pulse.
Ma postiji, I nije rec u velikih para, ali treba da se potrose od pet do deset godina sa zamaranje oko tu temu, pa mozda I ces da postignes rezultat
ovo ti je prava stvar

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Dali imas radjeno sa ovaj locator i dal je dobar ,pisi da znam!!
(26-10-2013, 09:54 PM)avanturist link Piše: Dali imas radjeno sa ovaj locator i dal je dobar ,pisi da znam!!

Da, dobar je, samo sa njega ne mozes priblizno da odredis kolicinu i dubinu, i moze da te nosi na neke lazne signale, gold gousts, zracenja i ostalo, ali ako ima zlato sigurno ce da ti ga pokaze. Ima onaj uredjaj Eliminator E-120 koji se koristi za odregivanje kolicine pa moze u kombinaciju i da se postigne rezultat.
nema veze ovo,isprobano,katastrofa,nemojte da lazete ljude ovde,prava katastrofa,niko nije nasao sa ovo nitu ce da nadje ,ziva prevara
Ako znaes ti mesta kaj ima zlato, Vikni me, ke dojdam so slicno vakvo I ke go izvadam. Za da rabotis so ova ti treba nesto poveke od samo 2000 evra za da go kupis. Treba I darba da imas. Ako ne mi veruvas prodolzi so metal detektorce da rabotis pa moze nekoja granata da izvadis.
lazes ,lazes,vestice,sigurno se radi o nekim biznisom,a ti brate mozes da pogledas na net ima za ove minoro,kakva prevara je to,i za druge vakve urede,zato pazite se jer hiene su pored nas hihhi
ja ako znam mesta bas tebe cu da zovem,do juce si pravio metal detektore,barakuda mislim,pa sada sigurno si poceo neke prevare da radis hhoihiihihhih,bas si smesan,kaligula,pedersko ime
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)