Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radijan 4
Pozdrav svim ucesnicima ovog foruma

Godine 2010 radio sam sa vlasnikom slicnog radijana iz Nisa , tokom proleca i bili sa celim timom i drugom opremom takoreci prokrstarili Srbijom , u ovom slucaju jedan je morao da drzi elektronski deo da tako kazem a drugi sa strelama u rukama da se usmerava prema cilju , bililo je i dosta radova i nismo nikad do kraja mogli da odradimo iskop jer nije bilo logike posmatrano arheoloski a detektori zujavci nisu nalazili nista , onda je morala da se donese odluka sta dalje , ja sam se vratio nazad na zapad oni su nastavili dalje ali nisam siguran da je bilo nekog rezultata kod njih , ja sam isao napred i samo napred i najsigurniji sam u dobar detektor sondas , ostalo sve mora da se proverava , Germanicus
Odgovori
Pozdrav dali moze telefonski broj od covekot koj gi prodava ovie aparati
Odgovori
Šta je radijan4 toje snažan generator frekvencije koji bombarduje u zemlji EMP .strele su raslje koje otkrivaju taj pravac. Taj pukovnik otkrio tačnu molekularnu frekvenciju metala izato ima uspeha 93 posto usavršio generator radi do 20khz.digitalizovao ga za svaki metal kuća njegovu mol.frekv.ima tako nešto po internetu prestavljen MFD molekularni frekventni diskriminator.
Odgovori
arheoloski detektori zujavci .....jao  :o :o 8)...e ovo prvi put cujem bravo brate biser pez premca

RADIJAN ako radi kao sto izgleda a garantujem da tako radi onda tu nema price vise izgleda ko magnet za budale mora da bidnes bas to da proradi
misim ja sam budala ali kod mene nije radio najverovatnije treba da budes BUDALETINA e tad ce proradi
Odgovori
Bodo ne kvari ljudima mastu Smile i uzaludno kopanje  ;D pa ti li mislis da ja crkenm zedan letos u moju istocnu provinciju jer nema vise kopaca bunara???? bre bre lose mi mislis  Smile poz od mene
Odgovori
[Slika: 10e4pcw.jpg]
[Slika: 2evx25k.jpg]
[Slika: 106lrhh.jpg]
Rdinjator sto barbondira na 20 kihlogerca  ! :o :o
Odgovori
Inace taj snazan generator radi na bateriju od 9v  - 6 f22  !
Odgovori
ja sam promenio misljenje ovaj radijan je odlican ljudi kako to radi sacuvaj me boze navalite kupujte
inace ja sam kupio jedan i sada se nalazim na plazi na sejseli pijuckam neki koktelcic muvam ove meleskijne i kuckam poruke vama
radijan mi zavrsi posao 303 kila zlata sam nasao vise se nevrcem u srbiju bas mi vas zao kod vas je sad zima smrzavate se ako tako vam i treba kad nemate radijan
AJ U ZDRAVLJE lepi moji ko zna zna ko nezna kupi i tako :Smile Tongue

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
dobra kopija nema sta
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)