16-03-2014, 01:46 AM
zmejova dupka
|
16-03-2014, 01:56 AM
Neotvara se i ne postavlja ovako adresa 8)
21-03-2014, 11:14 PM
Sportista mogu slobodno da ti kazem da ova stena mnogo je slicna moga opisa i mape.Ali treba da se nadju ostale stvari i mesta.
Pozz
11-07-2015, 12:20 AM
Postovani forumasi,
nazalost i ovde ista stvar kao i oko drugih lokacija.Koliko je godina proslo vidi se po forumu,a nista nije odradjeno.Zmajeva pecina idalje stoji i ceka a mi sve znamo,ali izgleda neznamo sami sebe inace bi nas Isntina oslobodila.Ljudi trgnite se i pobedite sami sebe,to je najveca pobeda. S postovanjem, Vudi Alen
12-07-2015, 12:25 AM
u okolini "Poganova" pored smokove dupke koju "trazimo" a nema je, postoji i zmajeva jama , znaci nije pecina vec jama, propas.
12-07-2015, 12:59 AM
Postovani g.El Loko,
kako nema Smukove dupke?Pa ovde svi znaju gde je.......Salim se malo. Ok Zmajeva jama ili propast,da li Vi znate gde je ta lokacija? S postovanjem, Vudi Alen
12-07-2015, 06:32 PM
Vec odavno sam pisao ,tvrdio itvrdim da kod manastira u poganovu nema smokove pecine barem one koju svi tragaci prizeljkuju da je pronadju i odrade.kad podjes uz greben naci ces 72 kamena pobijena i kod zadnjeg kamena ima jedan kamen u obliku polu meseca ...kod njega se otvara i spusta 4-5 metara u pecinu i kad se udje unutra ima da se otvori drugo podzemlje gde su na kup isipane rimske bakaruse.
Ne secam koja zamka ima a ima dok ne procitam ponovo .zamka je smrtonosna ne zaboravite. U okolini poganova nije zmajeva dupka ili propast. Pozdrav .
12-07-2015, 09:37 PM
znam gde je, malobrojni mestani je zovu zmeja rupa.
12-07-2015, 11:01 PM
Postovani g.Laki kes,
Vi ovde govorite o pravoj Smukovoj dupki na Vama znanom mestu? Ovo sto ste spomenuli sa 72 kamena je nesto sjajno i meni obecava!!!!Znam da to niko nije spomenuo do sada,a Vi eto jeste i verujem da ste na pravom tragu. Da li se u tom planu koji Vi imate pojavljuju brojevi(ne samo kao brojevi,vec i kao broj kamena,vrata ili bilo cega) 12,40,41 ili mozda 36? Gde se po Vama nalazi Zmajeva dupka ili propast? Takodje to pitanje upucujem i g.El Loko-u. S postovanjem, Vudi Alen |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)