Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmejova dupka
https://www.facebook.com/

ponavljam ponovo.mozda prvi put nije otvarao
Odgovori
Neotvara se i ne postavlja ovako adresa  8)
Odgovori
pokusajte

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Sportista mogu slobodno da ti kazem da ova stena mnogo je slicna moga opisa i mape.Ali treba da se nadju ostale stvari i mesta.
Pozz
Odgovori
Postovani forumasi,

nazalost i ovde ista stvar kao i oko drugih lokacija.Koliko je godina proslo vidi se po forumu,a nista nije odradjeno.Zmajeva pecina idalje stoji i ceka a mi sve znamo,ali izgleda neznamo sami sebe inace bi nas Isntina oslobodila.Ljudi trgnite se i pobedite sami sebe,to je najveca pobeda.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
u okolini "Poganova"  pored  smokove dupke  koju "trazimo" a nema je, postoji  i zmajeva jama , znaci nije pecina vec jama, propas.
Odgovori
Postovani g.El Loko,

kako nema Smukove dupke?Pa ovde svi znaju gde je....Smile...Salim se malo.

Ok Zmajeva jama ili propast,da li Vi znate gde je ta lokacija?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Vec odavno sam pisao ,tvrdio itvrdim da kod manastira u poganovu nema smokove pecine barem one koju svi tragaci prizeljkuju da je pronadju i odrade.kad podjes uz greben naci ces 72 kamena pobijena i kod zadnjeg kamena ima jedan kamen u obliku polu meseca ...kod njega se otvara i spusta 4-5 metara u pecinu i kad se udje unutra ima da se otvori drugo podzemlje gde su na kup isipane rimske bakaruse.
Ne secam koja zamka ima a ima dok ne procitam ponovo .zamka je smrtonosna ne zaboravite.
U okolini poganova nije zmajeva dupka ili propast.
Pozdrav .
Odgovori
znam gde je,  malobrojni mestani je zovu zmeja rupa.
Odgovori
Postovani g.Laki kes,

Vi ovde govorite o pravoj Smukovoj dupki na Vama znanom mestu?
Ovo sto ste spomenuli sa 72 kamena je nesto sjajno i meni obecava!!!!Znam da to niko nije spomenuo do sada,a Vi eto jeste i verujem da ste na pravom tragu.
Da li se u tom planu koji Vi imate pojavljuju brojevi(ne samo kao brojevi,vec i kao broj kamena,vrata ili bilo cega) 12,40,41 ili mozda 36?

Gde se po Vama nalazi Zmajeva dupka ili propast?

Takodje to pitanje upucujem i g.El Loko-u.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)