Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suva planina -Terzijska rupa
DALEKO OD TOGA PRIJATELJU DA SAM UZEO ZA OZBILJNO ILI NEDAJ BOZE ZLONAMERNO,ELEM SAMO SAM PRIMETIO TO STO MISLIM DA JE ISTO,A DOBRA NAMERA JE UVEK DOBRA STVAR,I DA ZAVRSIM IMAM I JA PONESTO ZA TERZISKU ALI MISLIM DA NIJE TRENUTAK DA SAD POSTAVLJAM BILO STA IZ TEME KOJU SI POCEO.BICE MI ZADOVOLJSTVO DA PROCITAM JOS NEKI KOMENTAR NA OVU TEMU.POZDRAV I SVAKO DOBRO
Odgovori
To je dobro zapazanje u vezi znaka, a pitao bih Dragana da li makaze , arsin i napstak ili igla daju kompoziciju znakova koje treba povezati, ili treba ici dalje i traziti jos jedan znak ? Naravno ne upustajuci se u verodostojnost opisa. Pozdrav.
Odgovori
(25-09-2016, 08:44 PM)sasko georgievski link Piše: Kollege sportisti ! Dali neko IMA resenije za foteliju stolicu ili berberski stol  kako hoicete . .Nalaszi se  mesto u Makedonija tacnije Kratovo Palasnka
SAŠKO:kada sediš na tu fotelju-stolicu,samo mi reci kakav znak vidiš ispred sebe?
Odgovori
ZNAM DESET FOTEJE, IMA NA NEKE;KRST RUPE ;IKS;TABAKERA;SLOVA;GLEDA U VODU ; GLEDA U STENU ITD:::
Odgovori
NARAVNO BRATO DA TREBA TRAZITI JOS JEDAN
Odgovori
Nisam potpuno siguran:ima velike šanse da je Saško našao pravu BERBERSKU STOLICU(sve zavisi od ostale znake)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)