Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Gospodine rimljanin ,evo i tebi da odgovorim na tvoje pitanje:ja sa sebe proverio onoliko koliko sam mogao a ti ako zelis da me proveris nema problema meni ne smeta nikakvo vreme samo postavi odvojeno jedno od drugo na raznim dubinama pozovi me dogovorimo se za kada i naravno da za uzvrat trazim da se to izvadi kao dokaz uzsnimanje kamere da se sve to demonstrira i postavi na forum.duzan si da nadoknadis putne troskove(za pevoz) i dnevnicu.pozdrav
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
to mi se vec svidja Laki.mozda si protumacio ono moje pitanje pogresno,daleko od toga da ja sumnjam u tvoje sposobnosti...probao sam i ja ali nisam usavrsio.dogovoricemo se ja i ti,dodjes kod mene ja sakrijem na dva tri mesta na dogovorenoj dubini,ako ti to nadjes onda idemo na neka moja mesta,posteno i ljudski.naravno troskovi prevoza su moji(ali ako ne nadjes troskovi su tvoji nazalost)normalno iskopacemo to da se vidi da je stvarno bilo zakopano.posteno!ako nista barem cemo da se druzimo malo,pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sve si ovo lepo napisao ali ja se ne slaze m sa tobom da mi ti kazes nakojoj je to dubini ,i jos nesto da ne zaborav ja kombinujem raslje i sipke da ne dodje do zabune samo raslje,drugim recima za one malo upucene uove stvari koristiti samo raslje bez radiestezije je minimalna korist,svaki zanat ima svoje tajne i dobre i lose pa i ovaj.
Jel mogu privatni dogovori van foruma?
Razgovor,dogovor,druzenje...Zasto da ne?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Naravno da moze zasto da ne.
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Laki nije problem,reci cu ti dubinu.s obzirom da to nije neka kolicina neki lancic,prstencic i to,nece biti neka dubina,recimo do pola metar
drugar ima od bakra raslje,i one stalno negde vuku,pa se ukrstaju,a gde se ukrste nista nema,da ne vuku one mozda i na vodu ili izvore, kaze da su pravljene po meri'
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pirocanac pretpostavljam da si. Dali taj tvoj drugar koristi raslje ili sipke.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
tu sto kaze piro ukrstaju se a nema nista zavisi od vise faktora prvo koliko covek ima u sebe bioenergiju,drugo koliko zna da radi,trece i najbitnije da prepozna prirodu od nesto sto je potencialna meta....verujte mi dok se usavrsite rupe i rupe ima da izkopate! sta mislite okle meni tolikog iskustva ???pozdrav