Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
sladjanko ja sam te sad razumeo kako to rade raslje, ali i dalje ne verujem u raslje. Da rezimiramo u kratko: kad stanes iznad nekog predmeta ili supljine raslje se ukrste ili rasire znaci stopala operatera su "predajnik- prijemnik sonda" a celo telo siba struja odredjene frekvencije i ono posle zraci elektromotornu silu koja pokrece raslje (ukrsta ili otvara). Ja verujem u neku vrstu jonskog polja kad tragas metal detektorom ali ne i rasljama. Pogotovu ne jonsko polje iz drveta ili supljina...
Sladjanko ako tebi to stvarno radi (a ne samo fore radi prodaje istih) ti cepaj evo ja se odjavljujem sa ove teme da vam ne smetam.
Pozzz 
Odgovori
sladjanko dao sam ti predlog vazi za tebe i ostale skenerase rasljare i td
sakupimo se sajedno ja vam dam lokaciju a vi na licu mesta pokazete kako to radi sve to snimimo i podelimo sa kolegama ovde na sajtu
ako zaista radi nacicemo nesto hiljadu posto jer hocu da vas odvedem na teren i to jak teren pravi teren gde ima svasta

ako ste tragaci onda nevidim ja razloga da bilo ko od vas odbije ovakvu ponudu ili vise volite da sedite kuci i dopisujete se
Odgovori
I zasto pravi rasljari idu bosi,,,ja gledao u selu kad je cale doveo cicu da mu trazi vodu............verovatno nesto znaci
Odgovori
Ide covek bos lakse mu tako  zuljaju  ga tesne popke...
Odgovori
(19-12-2012, 06:37 PM)Acabeograd link Piše:I zasto pravi rasljari idu bosi,,,ja gledao u selu kad je cale doveo cicu da mu trazi vodu............verovatno nesto znaci

Idu bosi jer nisu se nesto ofajdili od traganja  Big Grin
Odgovori
Apise posto si iz Svrljiga i garant si stariji covek i mozda znas jednog starca iz Ribare to je prvo selo na izlaz is Svrljiga pravac Peris starac ima Nadimak XXXXXX ...epa taj je sa raslje naso ali vec ima poodavno. Jeste da je starac malo zamlacen kao i svaki starac ali da zna da nadje sa raslje zna....ko udje kod njega u njegovu sobu gde boravi sa raslje on tu ima na 3 mesta znaci u njegovu sobu zakopane ostavke i onda da vidi dali znas da radis kaze ti nadji ih sada. Pa neka se ko uveri ko hoce izvolite u selo Ribare Smile poz ljudi Wink
Odgovori
Postovani kolega Bodo iskreno receno moracu tvoju ponudu da odbijem posto u predhodnim postovima pominjes neku policiju i hapsenja ne bih da sebe dovodim u nezgodnu situaciju,da si malo bolji nastup imao u postovima sa sigurnoscu bih doso.
Posto imas jak teren i znas za grobnice sto bi onda trazio skener ili raslje da ti to neko kaze gde je?Veruj da i ja imam terene mnogo blize oko mene sa druge strane gledano sto bih se izlagao suvisnom trosku,prema tome nemoj da se uvredis zao mi je ali nemam poverenja u tebe.Jos nesto sto bi snimao i dokazivao se drugima da gledaju dali cu da lociram ili ne ne zelim da budem javna licnost pogotovo u ovom vremenu.Za druge neznam mozda ti se neko i javi...
Odgovori
XXXXXXX ima tri zakopane ostave u kuci .....moram ja da dodjem do svrjiga prvo nikad nisam bio drugo tri ostave ....isplati se
sladjanko uvek nadjes neko opravdanje ja sam jasno i glasno citko napisao za to hapsenje
non stop ljudi pricate o hapsenju ja sam samo rekao da AKO JE NEKO PREKRSIO ZAKON treba da bude uhapsen jer ako sam kazes (jeste pa da me uhapse) znaci ti si nesto
zeznuo pa se plasis hapsenja ja se hapsenja neplasim jer sam cist i pred bogom i pred ljudima
ako si ti prekrsio zakon ja ili bilo ko ovde treba i mora da bude uhapsen ako ima za to osnova iza toga stojim i dalje

e sad da nebude da vas nisam razumeo vi mislite da ce vas policija uhapsiti ako vas vidi da maltite tim rasljama i detektorima ili kobejagi kad nadjete nesto pa ce vam oduzmu
hoce ako ste na zasticenom arheoloskom lokalitetu koristite minsko eksplozivna sretsva rusite i unistavate onda hoce BAS BEZVEZE A BEZ NISTA DA TE APSU samo sto imas tri kila dinamit

ako se ponasaa normalno mislim normalno ko normalan covek tragac ali za to moramo prvo da budemo normalne osobe da bi se normalno ponasali ako uopste razumete sta je ti nolmalno sta se sme sta nesme
mozes da pecas ali nesmes da bacas bombe dinamit i ubijas ribe strujom isto i ovaj hobi mozes da trazis tamo gde mozes i zna se kako kraj diskusije

znaci ako se ponasas pristojno onda nebrigaj ima policuja mnogo pametnija posla nego da juri nas gologuzane po planini nisu dotle dosli
SALADJANKO nezelis da budes javna licnost  :Smile Tongue
a sta mislis kad si se registrovao ovde napisao ove silne postove sta si nego javna licnost ovo je javni sajt svoju privatnost si izneo javno
hteo nehteo sad si javna licnost i razmisljajuci u tom pravcu u kom ti razmisljas IMA DA NAS SVE POAPSU LELELE mozda prate kvo pisujemo ovde lelele ja necu vise da pisujem nista
i sve mi se pricinjava da ovde ovija rabotu za milicajci ce ni poapsu kad vam ja kazujem ce vis ce vis .......novine ce pisuju
Odgovori
Ej Bodo isplatilo bi ti se da dodjes starac preko 84god a pare ima na sve strane .....tu sa tvoju zelenu mambicu da ti prodjes i da te boli tuki  ;D ,al je starac zato opicen kao nista ...meni pricao da ga djavoli drzali na jednu livadu preko 12h .....da je video zmiju koja se ne pomera a hoda i tako neke utvare...a ja ga pitam dali je pod neke lekove a on mi kaze ma ne.... on je subotar i to mu se tako prikazuje znaci da se pokidas od smeha od starca a tek da mu vidis aparat ...pisti na sve zivo .....
Odgovori
prve tzv elektricne raslje sam otvorio mnogo davno to su bile  raslje ELEKTRASERCH  , sa tim rasljama odnosno uredjaj sa  2 antene napred i unutra mala plocica sa elektronikom ko sto sam napisao to sam otvorio jos pre nego su smisljene ,strele  metaksa itd itd, covek je to kupio u nemackoj i dao u to vreme pozamasne pare za taj uredjaj odnosno odmah da kazem glupost taj covek je odrasto u nemackoj je ziveo od svoje 14 godine kad sam uredjaj otvorio imao sam prilike da vidim tad prvi put da i nemci rade prevare za naivne ljude naime u kutiji bila mala plocica koja je imitirala oscilator medjutim sama elektronika nije uopste bila vezana za bateriju a baterija bila preko potenciometra od 1k vezana za skalu i tako da kad smanjimo otpor skala se pomera desno sto treba da bude maksimalna daljina a ako otpor povecamo imamo minimalni otklon skale odnosno minimalni domet  raslji zapravo jednostavno prevara  jedina vredna stvar u svemu tome je bila u dvema kapsulama stavili po parce zice od zlata i srebra nekih pola grama ,,( pa morali su za nesto da uzmu pare ) kada sam sve to pokazao  vlasniku uredjaja koji ko sto sam napisao navikao na nemacku preciznost i ozbiljnost covek se uhvatio za glavu nije mogo da veruje samo je izustio pa zar i svabe ovo rade , to su bile  prvi el rasle  ;D moze svako da napise sta hoce ali to bih voleo da radi ali od toga nema nista. Dali ja znam kako radi  ?ja sam od jucer i nista neznam !  bilo bi mi potrebno 5 stranica da iznesem razne argumente za  rad raslji ali nemam vremena za gubljenje nek svako veruje  u nesto jer je nekad - (nada jedini zracak svetlosti ) iz ove  teske i sumorne stvarnosti ! sve najbolje !!!!! Wink Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)