Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
moram reci da ne razumijem kako to cudo radi...znaci ta elektronika sluzi samo da bi slala nesto u te sipke a ne da bi nesto registrovala? Registraciju vrsis ti ocima tj kada se ukrste ili razdvoje te dvije sipke?
Nije ni cudo da ne mozes raditi dugo sa njima kada te citavo vrijeme trese struja iz tih sipki Smile. Znas li ti da struja dovodi do razlaganja krvi???
Sad se sjetih, ima ona spravica kojom se lijece tamo nekakve bolesti. radi se o spravici neke tete Klark ili kako se vec zvase...masinica se zove Zaper ili tako nekako, jedino sto frekvencija ne odgovara bas tvojoj aparaturi Smile.
Odgovori
Da tako rade mogu ti reci da sam par puta sa njima naso rimski novcic neces verovati toliko su precizne da kada ukljucim detektor nadjem sta su locirale
Odgovori
ja ono sto sam vidjao na terenu ,,,,,,,,da treba dosta prakse da ih uoznas kako rade i na sta reaguju,,,,,ali nikad na njih nebi kopao bez potvrde nekog aparata
Odgovori
Aco sustina je u tome sto ja nosim i detektor kad lociram sa sipke i gde pokazu onda sa detektor to potvrdim
Odgovori
vidim ima i antena od nekog vojnog uredjaja pazi da ne poremetis neke vojne frekfencije kad radis sa ovom masincinom
milan je u pravu ja nisam hteo da kazem ovu skalameriju majstor koji je napravio zove SKENER a ne RASLJE
ovakva skalamerija je bila na jednom sajtu i prodavala se za smesnu sumu od 1500 eura

voleo bi da znam ko kupuje ovakve stvari za tu lovu jer ako ima toliko para da baci za bakarne zice akumulator i plasticnu kutiju gde je elektronika izlemnjena bez veze
ako ima toliki kes da da za to onda bi mogli da ga posetimo i porazgovaramo o nekim dobrovoljnim prilozima recimo za bolesnu decu ljude koji skapavaju od gladi i mnogo drugih problema
koje ovaj narod ima a poticu od takvih pacijenata
bolje mu otmes kintu da pomognes nekim normalnim ljudima nego da je budala baci na ovakvu skalameriju
Odgovori

http://youtu.be/i7d0Lm_31BE

http://youtu.be/NzlG28B-R8Y

http://youtu.be/82GUjPConiE

prvi snimak za uvod
drugi za rasljare
treci moja prporuka da se malo opustite i uzivate
Odgovori
Sva sreca Bodo pa kod ovoga majmuna ne ma sneg izmrzli bi mu'' kompiri''.Jedino ako gi  dobro neurovi u neki''trap''ili krtinjak.
Odgovori
(19-12-2012, 02:18 AM)sladjanko link Piše:Aco sustina je u tome sto ja nosim i detektor kad lociram sa sipke i gde pokazu onda sa detektor to potvrdim

jedino tako ,,imao sam prilike skoro da gledam kako su raslje odvukle na jednu tacku a onda smo aparatom nasli,,doduse bilo pola djuleta..Smile bas tako bi i trebalo...zice pa aparat i onda i bude nesto
Odgovori
ovo je sigurno vezano za smak sveta !!! ;D 8) :-\ ;D ;D ;D ;D
Odgovori
Ne vredi objasnjavati pojedincima to ne mogu nikad da shvate.
PITANJE za one koji ne veruju u sipke,,DA LI VERUJU U SKENER(MAGNETOMETAR) ?
E moj Bodo poredis ovu elektroniku sa sipkama za vodu vidim da nisi u toku ne vredi ti objasnjavati,svako gleda da na bilo koji nacin dodje do nalaza.
A i ORBIT bi trebao da pokaze malo vise interesovnja za ovokoliko ja znam i ti si elektronicar i pravis razne skalamerije mislim  da bi trebao da znas kako rade i na koji nacin rade (ili nisi upoznat sa tim)?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)