Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
Pa po tebi ispad da su svi budale pa cukni se malo u glavu...kad bi oni napravili detektor da nalazi samo zlato i nista drugo mogli bi odmah da zatvore firmu i da idu kuci ko bi dalje kupovao nisu svi ljudi imucni da imaju da priuste sebi to zadovoljstvi alo bre!!!!!!Ludi su napravili razne detektore da bi mogla vecina da kupije i da se bavi ovim sportom a ti gledas samo sebe....
Odgovori
boze ljudi sto ste vi svadjalacki raspolozeni to je strasno
pa sto da se cukam u glavu ja sam vec cuknut odavno jer da nisam nebi ni bio ovde
e sad to sto ja znam da sam cuknut to je moja prednost i nada
ja bas negledam samo sebe jer da gledam samo sebe onda bi lepo citao postove sakupljao informacije koje smatram da su bitne
skidao mape planove znaci  :osto volem ovo nemam reci cuj kako to lepo samo zvuci PLANOVI MAPE ZNACI ....
ja nisam taki ja sam kolegijalno nastrojen tu sam da podelim informacije i da se igramo lepo
samo sto vi neumete da se igrate sve igracke(raslje url truc puc) pokupite za sebe i necete da podelite

a sto bi zatvorili firmu ako naprave detektor koji trazi samo zlato  :-[
sladjanko ti bas i nisi neki biznismen cini mi se
pa kad bi izmislili takav aparat ne da bi zatvorili firme nego bi razradili biznis do besvesti ti mislis samo ja i ti bi kupili takav aparat
ima bre sladjanko jos ljudi na svetu koji se bave vakim sportom ovaj hobi ima siroku primenu ne samo ovaj sajt

ma nema veze bas te briga sto se ljutis nego ajde dodji do bg ponesi tu spravu da te cika boda vodi da vidis terene ali prave terene ne ovo cime se vi ovde glupirate
bas da vidim dali bi i dalje imao isto razmisljanje o ovim stvarima
pa kad vidis sve to i dao bog da ta tvoja skalamerija radi tako kako kazes napravimo biznis jeb..s forum i prepiske od toga nema leba
samo se nervirate bezveze a od nervoze sve pocinje ....cak i neke polne bolesti se dobijaju od prevelike nervoze
Odgovori
Kolega Bodo pre svega ne nerviram se uopste vec pokusavam da objasnim sta imam i kako radi na terenu,da usmerim malo i druge sto se slobodno moze reci nesto kvalitetno za sada.Ovo neces naci da kupis sigurno nigde covek to radi pravi detektore iskljucivo se elektronikom bavi,ima i rakav detektor sa sta mu predjes preko sondu to pamti licno sam gledao svojim ocima,preso je sa dukat i zlato je samo video srebro i bronzu nije video,zatim je preso sa srebrni prsten onda nije video zlato i bronzu samo da napomenem da ima 2 diskriminatora.Sto se tice minerala i rude to uopste ne vidi jer vec imam jedan njegov detektor i svedok sam toga,ako se nekad sretnemo na ternu slobodno daj koji hoces mineral i ako se javi na mineral ja ti odmah poklanjam aparat evo to javno kazem da svi procitaju.
Ako zelis extra detektor mogu da te povezem sa njim i da mu kazes kakav detektor zelis i do koju dubinu.
Do mart mesec od tog coveka dobijam extra detektor u kompletu sa 3 sonde do 5 m.dubine,a narucio sam isto i skener kod njega tako da zelim da se kompletiram.
Odgovori
Ovo su moje sipke sa kojima ja radim da ne ispadne da samo komentarisem .
[Slika: 2w4lbns.jpg]
Odgovori
sladjanko iskreno nemam pojma o kakvim mineralima pricas ja nikada nisam nasao nikakav mineral sa detektorom
sta su to minerali koji gde se nalaze koji to aparat detektuje minerale
te majstore sto prave aparate ja poznajem od pre jedno 4-5 godina i te aparate koje ti spominjes i to isto znam
i pozdravi majstore od mene puno
e sad imam pravilo da ne komentarisem aparate koje prave nasi majstori niti hvalim niti kudim jer postujem svaciji rad i tu nema diskusije dalje
ima istine da su ti aparati koje prave nasi majstori puno bolji od bugarskih i turskih kit komleta i bolje da kupis od naseg majstora nego da bacas lovu na tursko-bugarska sranja

ja i dalje neverujem da ova tvoja skalamerija radi bez uvrede ali to je moje misljenje
neuklapa se u moju logiku nikako a ne uklapa se bas zbog nekih stvari koje si i sam naveo jonsko polje i td da neduzim ali dobro
ako si ti zadovoljan sta te briga za tudje misljenje
Odgovori
Da li si nekad razbio kamen i da se presijava ? Da lisi nekad iz pecine izneo neo cudno kamence kao kvarc ili da te asocira ne neku rudu?
to su ti minerali detektori ih prepoznaju kao metal pa cesto na njih reaguju.
Sto se tice jona vrati se malo u skolske dane malo fiziku prelistaj pa ce ti biti jasno?
Odgovori
A sta rade ovi kablovi koji su povezani sa ovim cijevima? Jel to ima i nekakva elektronika u tim cijevima ili sta? Pretpostavljam, po tvojoj prici, da se tu nalazi nekakav oscilator koji salje nekakvo magnetno ili kakvo polje odredjene frekvencije. Sad me zanima nesto drugo...ako je to taok, kako napisah, onda te cijevcice takodje trebaju primati povratne signale od potencijalne mete u zemlji...zar mu to onda ne dodje isti princip kao i detektor, s time sto detektor sigurno proizvodi mnogo jace polje a ima i jacu prijemnu sondu od ovih raslji....objasni nam malo na kome principu radi ovaj hajtek uredjaj.
Odgovori
Kablovi su povezani sa sipkama odnosno rukohvatom,u jednom slucaju pojacava tvoju bioenergiju a u drugom salju odredjene frekvencije 15 000 impulsa u sekundi toliko i primaju i na taj nacin rade.Samo sto one od detektor imaju vecu mogucnost da nadju na odredjenu daljinu ja sam ih testirao u krugu od 200 m.za to sam siguran a za dalje sta god da ti kazem slagacu te.
Odgovori
To znaci, da one ujedno i salju i primaju odredjeno polje...posto se radi o jednoj cjevcici, to onda mora da radi kao PI detektor kojem je ista sonda i odasiljac i prijemnik. Sa toliko impulsa u sekundi, svaka cast majstoru koji je uspio to dotjerati u red, znajuci na kom principu radi PI detektor i koje uslovi sve moraju da se ispune da bi uopste mogao raditi.
Ostaje pitanje, sta utice na te cijevcice da se pomjere, okrenu ili sta vec rade u trenutku kada osjete metu tj, zasto se to uopste desava (ako se desava kod tih tvojih raslji). Ako se nista ne desava prilikom pronalaska mete, tj elektronika (vidim da je takodje prisutna) ocitava to sto ocitava, onda se te cijevcice ne mogu nazivati rasljama vec je to nesto drugo....popularno ime je cini mi se skener ili kako ga vec nazivaju Smile.
Za mene su raslje one koje se prave od ljeskovog drveta ili savijene zice a ovo sa dodatkom elektronike nisu raslje....ja bar na to tako gledam.
Odgovori
Nisu to cevcice vec puna sipka one me navode na predmet i krste se kad dodjem iznad predmeta ,a na suplinu mi se otvaraju testirao sam ih vise puta na neutralnom terenu.Samo da ti kazem da kada radim sa njima trpim struju u rukama nije jaka ali trese tacno osecam impulse kada duze radim sa njima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 31 Gost(a)