Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma jok drugari ja nemrzim rasljare
sto se mene tice mozete te raslje da stavite sebi u .... znate vec gde ako je vama lepo ja nemam nista protiv
mozda bi ste mogli da se pohvalite nekim svojim nalazima sem konana i par clanova ovde ostali samo nesto zujite ko muva bez glave
kosac nekazem da nisi u pravu jesi sto posto
ali daj bre vise zatucavanja proseravanja filozofiranja ovaj forum se pretvorio u to je lud zbunjenog pa sve to do besvesti
pazi raslje nalaze zakopano blago
pa sto ga ne nadjoste dosad vidim bas ste finansiski imucni ocigledno
raslje pronalaze da vi ste pronasli pa sad jos nas da ubedite u to
inace onaj ko je pronasao bas ce da bude ovde na forumu i da pita zicka lupa i prica o svojim mocima ....... :o
uostalom pregledaj forum prebroj clanove pa vidi koliko clanova je postavilo na forum nesto bilo sta sto je nasao
i to su tragaci :'(
ili sem lecenja kompleksa i pisanja gadosti korisne clanove za forum mozes na prste da prebrojis
u pravu si nema pomoci
pa znaci bodo i ti si golavoda,a toliko si se hfalio,hihihihihhi,abe fico,opet si nas slagao
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mislam nagotovo nekoj da nosam da mu serviram nema tamu ima uste dopri raboti ja necepkam a koj garantira poveli i so mapa orginal neka se pojavi i togas
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
himovic ti si moj idol ali zaistinski i u pozitivnom smislu
jedino tebi ovde skidam kapu kako ti kazes onda tako mora da bidne
sarapt rekla mi jedna pticica da ti radis neke pametne stvari ok to postujem i za ostalo se razumemo :
mada smorile su me ove raslje nisu mi vise zanimljive pade nisko kolko god da volim da mlatim praznu slamu ovo je prenisko i za mene...odustajem
nindzodzedaji super heroji zelim vam svu srecu u rasljarenju samo udrite najjaci ste
zivi bili
Teme: 47
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ne BODO mi rasljari to ne mozemo nikako da sebi stavimo u .... kao sto si napisao u postu,izvini ali bi mogli tebi da stavimo....
Glupo je sto ovako pises na ovu temu ako u to ne verujes ?
Pa id a sam naso sa raslje zapitaj sebe da li bi ti reko istinu glupo razmisljas i prestani vise da glumis mudraca na forumu mislim da ti ne prilici?
SAmo da mi odgovoris nesto da li si nekad zmiji vido noge?
Pretpostavljam da nisi pa da lije onda neko toliko lud da pokaze sta je pronaso kad sam kazes da radis za policiju i da ces da hapsis...?samo neznam koga ti mozes da uhapsis?
Bolje vodi racuna osebi a ne o rasljarima tvoja stvar ako ne verujes u to?
Verovatno nisi imao prilike da imas nesto kvalitetno da pronadjes nesto,za razliku od tebe ja sa njima pronalazim ali budi uveren da to nikada necu staviti na forum da bi ti to vido ne trazim da mi verujes i ne ocekujem da ces mi poverovati,ali prepitaj malo sebe u nekim postovima sta pises pa ces videti da li si ti glavna faca?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Drugari 9 godine lutaosam imaosam i auto i pare sad nista ni auto ni pare sad posledno vreme sam otkrio i videosam sve to kad ne mogu vise sam nista ali zdravje vreme kad se otvori negde 3 ili 4 mesec drdicu se nekoliko slike da vidite sta znaci klesana bapa Srna glava od vol i uste dosta kolku ke mosam vi vetuvam poz
Pozdrav Himovic .Ne daj se brat nek je zdravlje od Boga samo ostalo cesi samo dodje.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Poz Aris isto ti po selim srecu i svakome isto zato smo tu svi za nesto da se nesto pomognemo samo iskreno treba i bog sigurno da pomogne svako poz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
bog pomaze dobrim ljudima meni pomaze uvek i ja pomazem normalnim ljudima
sto se tice hapsenja ako je neko prekrsio zakon mora da bude uhapsen i procesuiran tu nema price vazi za sve nas i za mene isto
za sve vaz sto neznate ovo je pravna drzava za svoje postupke i dela dobijes satisfakciju pre ili kasnije
ja se svojih dela reci i postupaka nestidim i stojim iza njih javno nekrijem se iza nika i virim iz zbunja
ako imate razloga da vas hapse to sto mislite da ste sigurni tako sto cete se sakriti iza nika ili bilo cega drugoga
drugari nemoj da ponizavate inteligenciju nasih organa ....pre neki dan ode jedan sto je mislio da je monogo bogat pametan i nemoze mu niko nista
nemogu da stavim slike mojih nalaza smanjio ih probao sve ali nesto nebiva te velika slika te puno slika te greska u kodu jbt tehnika turanja slika ovde ispade filozofija teska
a mozda je tako i bolje jer nekima od vas nece biti dobro ako vide to cime se cika boda bavi vi sa rasljama mozete samo da sanjate takve nalaze
ali prvo morate da ih vidite kod cika bode naravno zdrava srcka je preduslov moze infrakt da zvekne nekog sa slabom srckom pa da me posle stvarno uhapse