Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma jok ja verujem u raslje
inace sesto culo se zove HARAGEI
konane pazi sa tim srafcigerom
mozes i u kombinaciji surikeni katana nindza odelo fantomka to daje finansiki dobitak 100% mozes i raslje da turis u taj komplet
zasto raslje
stanes na sred slavije lociras gde ima najvise tozla
ostavis raslje
i pocnes da koristis ovu drugu opremu fantomku katanu surikene .....
vidi dali ste mi ideju sad cu da patentiram rasle podzemnlju i kriminalnim strukturama ima pare da zgrnem
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sladjanko poslao sam ti PP, pa ako imas vremena odgovori .
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Znaci raslje su pomocno sredstvo i funkcionisu slicno kao karte, carobna kugla, pasulj, talog od kafe... to jest "potenciometar" je u glavi rasljara. To mi je sad jasno ali mi nije jasno zasto na forumima nisam video nijedan predmet (novcic, fibula...) da je nadjen sa rasljama nego samo detektorima. Da li se to rasljari stide da slikaju i postave ili ...
Ja sam mislio da su te raslje nesto slicno geo-skenerima i da "hvataju" krupne stvari kad ono vidim hvata i sitno kao na primer novcice.
rasljari su velika manjina...samo mi nije jasno zasto svima toliko smetaju...mozda su raslje nerealne, ali su i ostave sa desetinama tovara isto bajka...pa tu postoji neka analogija...a elektronika je realna stvar..pa su i ulovi realni...
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da kazem i ja neku rec o ovim Sladjankovim rasljama; svedok sam onog sto je Sladjanko rekao i sve je istina svuda gde su ga vodile sipke i ukrstale svuda smo nasli po nesto i to nista bezvredno, ja mu licno nebi preporucio da ih prepravlja samo na zlato ili srebro jer na terenima nasim u zemlji ima stvari koji nisu od plemenitog metala a takodje su veoma vredni, pa bi bila prava steta da ih ne otkrivamo. Ja licno mogu da potvrdim da i pojedini skeneri nebi otkrili supljine koje je Sladjankova sprava otkrila, jer sam imao priliku da gledam ne samo na jednom primeru vec na tri cetri primera i nigde nije omanuo pa je cak i meru odredio sto sam ja posle premerio i uverio se u verodostojnost ove sprave i tvrdim da ce Sladjanko onom sto nudi 25000 hiljade dolara sa zadovoljstvom uzeti. A svi vi koji tvrdite da se neko ovde na forumu igra decjih igra ili neko nekog zeza, moje misljenje je da to sto Sladjanko tvrdi nekom obara prodaju svojih nazovimo aparata pa zeli po svaku cenu da omalovazi ono sto je neko zadovoljan sa onim sto ima a nije kupio kod njih. I na kraju mogu samo da kazem SLADJANKO SRECNO U DALJEM RADU I USAVRSAVAJ TU SVOJU SKALAMERIJU DO TANCINA.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
I da postavim slike nekih parica ili tako nesto ko bi mi verovao da sam ih naso Rasljama??? odg: NIKO! to sto pojedini ne veruju ne moraju kao sto neko veruje u boga a neko ne inace nije za dzabe izreka neverni Toma.....pa sada ko voli neka izvoli ko ne veruje neka se uveri ostalo znam da smo takav narod da pocenjujemo sve i svasta ali mene onda zanima sto toliko likova koji ne veruju u to posecuju razne gatare, vidovite itd ??? kada ne verujete u to sto onda njima verujete ??? ili mozda receno pojedinima je rast bio ogranicen samo u duzinu ali ne i u sirinu...sto kao do sada moze da se vidi u moj region gde se dzak sa budale pocepao
. tako ti je to kod nas.... ah da da se niko ne uvredi i ja sebe smatram budalom....jer skim si takav si
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
cuturice ja koliko sam razumeo tebe i sladjanka on sa svojim rasljama nadje "mesto" i onda to potvrdi detektorom. Znaci on u njegove raslje nema "pinpoint" mod pa da direktno nadje novcic nego mora detektorom da li sam u pravu? Inace ja ne prodajem detektore i nisam ljubomoran na rasljare kojih koliko vidim ima dosta.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da se razumemo
ja ne mrzim rasljare niti sam ljubomoran na njih naprotiv
mozda bi rasljari trebalo da dokazu svoje navode i tvrdnje nekako
ovako sve se svodi na kuckanje piskaranje raspravu presipanje uz supljeg u prazno
daj boze da ima sve vise i vise rasljara mante se ljudi detektora nema tu leba
ja bi voleo da svi ostavite detektore i predjete na raslje ...cuj voleo to mi je zivotna zelja
jos nesto nisam nikada to rekao ali evo
svako ko zeli da kupi elektronske raslje i te spravice url ili kako vec
ima u prodaji novi fabricki orginal mogu se kupiti u beogradu cene su od 950 eura pa do besvesti ima gi razni
pa ko voli nek izvoli
tajson aj dosta se glupiras tu,vise nemogu da te slusam,ti si jedan divokopac koji mu treba jedan monetar do 30cm,to svi znamo i ne balosuvaj tuka druge ljude,ti ti sta radis nema veze sa hobistima,i glupo je tu to da pises,ima mnogo postova oko razlike detektora i divokopanje i traganjem za zlatom odnosno hobi sa kojim se bave ove ljude,a ti sada su ti izbacili od arheomamateri i sada trazis zakrilu na pogresno mesto i hoces da rasipoes i ive ljude,ma daj nemoj,ili jos si pod terapijom hihihihihhi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
eeeeeeeeeeeeeeee
pa gde si bre covece
znas sta mi je bilo cudno
NA KOJU FORU SI DOSAD USPEO DA IZDRZIS I DA NEKOMENTARISES
MORA DA SI DOBIO NEKU OPAKO ZAJEBANU TERAPIJU KOJA DELUJE
PREPORUCI I MENI KAD TE MOLIM MOZDA I JA UCUTIM PAR DANA