Pozz... neka neko od vas bude ljubazan i opise kako se prave raslje ili L sipke za pronalazenje zlata, kako i cime se pune i td....dakle da iskljucimo reagovanje na podzemne vode, minerale i rude i ostale stvari koje nisu zlato...od kog materijala napraviti raslje, rukohvate, i na koji nacin puniti, odnosno kakvu supljinu treba da sadrze i naravno oblik? zahvaljujem
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kada ovako nesto napravite posaljite i meni par komada da podijelim prijateljima neka im zivot prodje u mastanju, zaboravice sve probleme koje imaju
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
milane imam ordjinale recepturu imam cak i napravljene imas na poklon od mene jedan par
vidim da mnogi mlataraju sa nekim smesnim sipkicama koje sami smisljaju i prave neki cak i prodaju
cak i cena nije uopste naivna a prodaja ide samo tako
sreca sto ja nevolim to sisanje ovaca uopste mi neide na ruku stocarstvo mada postaje sve popularnije bicemo svetski lider po broju ovcica
da volim te stvari zgrnuo bi lovu sa mojim sipkama
orginal receptura za pravljenje sipki i bitan sastojak se nemoze naci u slobodnoj prodaji i vazi za izuzetno otrovnu i kancerogenu supstancu
pa sad razmisli dali hoces da radis sa sipkama i dali da ti poklonim...
ove sto ovi strucnjaci prave one su bezopasne em sto nerade em sto su skupe igracke mozes jedino da sam sebi oko iskopas sa njima
L RASLJE uzi dve bakarne zice ili dve cevi od bakra tanje
duzina nebitno recimo 50 cm
savij ih u obliku slova L treba ti dva komada
uzes jednu u levu drugu u desno ruku iiiiiiii............radi sta god ti padne napamet
samo pazi da oci nekome ne iskopas i sam se ne povredis sa zicama to je sve
hvala prijatelju na savetu...koliko ja znam ziva je po atomskoj gradji najslicnija zlatu...vidim da se dosta koristi za punjenje sipki....probacu da budem originalan...negativnu minus sipku napunicu zivom..a pozitivnu svim mineralima iz podrucja..tako da pozitiv odbija sve sto nije zlato a negativ privlaci zlato koje je slicno zivi..mozda ubacim malo opiljaka ako nadjem...
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bodo, ja jednom uzeo u ruke one high tech raslje (cijena u austriji cini mi se oko 2500 jevreja), ama kad si oci ne iskopa. Drugi put ti ja uzmem one sto imaju onu auto teleskopsku antenu na izvlacenje, koja se okrece u drsci, sa njom sam dobio par puta po usima i to je bilo svo moje iskustvo.
Moram da priznam jedno. prije podosta godina, moj radni kolega, inace poljak, napravio je na poslu raslje od nekakve polucelicne zice. Imale su oblik slova A s time da su na donjem dijelu slova krajevi bili savijeni u stranu. On ih je probao i na jednom mjestu su mu pale ka podu, pokusao je jos par puta i uvijek su to cinile. Posto mi je bilo inetresantno, pokusao sam i ja. Rezultat je bio isti, svaki put su padale na istom mjestu. On se smijao. Rekao je da nema pojma na sta reaguju ali da reauguju na nesto to stoji.
Znas li ti da u Austriji zvanicno postoji covjek koji sa dvije bakarne zice mjeri nesto prije, ako me sjecanje ne vara, pravljenja tunela ili cega vec. To sam citao u novinama ovdje
.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ima svasta na ovaj beli svet
ja sam iz rusije doneo prvi url ili high tech raslje jos davne 90-sete bas tako imao je sipku i antenu na izvlacenje imao je i dugmice
za stelovanje ma imao je sve
cak su mi kucu na selu posetili bivse kolege i saradnici ja nisam bio tu momci maznuli samo daljinac za tozla .....sta mislis uopste nisam sumnjao na moje drugare uopste ma ne nisu oni slucajno upali neki corislavi i cornuli
slucajno samo high tech raslje ....
no dobro posle toga pocinje odiseja sipke razno razne raslje pa opet url high tech raslje ludila i cirkusi
pa strucnjaci sa viskovima bioenergijom magovi vracevi planovi mape znaci
sve dok u jednom momentu nisam dobro pogledao ljude oko sebe skontao mentalitet i koeficijent inteligencije istih i sam sebi postavio pitanje DALI SI NORMALAN
naravno dosao sam do zakljucka da nisam normalan da sam debilcina da sam natprirodno glupav i zatucan
bacio sam sve te pametne izume i ostale pratece pojave koje idu uz njih
i okrenuo se nekim glupim dosadnim obicnim stvarima
PS. uvek pokazuju NESTO ....e sad sta je to nesto ......mnogo bitno to nesto nikada nije ono nesto cemu se mi nadamo
verovatno da je ucinak sa rasljama relativna stvar i subjektivni osecaj..potrebna je koncentracija i jaka psiha,a covek uvek moze da umisli i da se prevari..dok ne naucim potrebne stvari o detektorima nista me ne kosta da probam sa rasljama, pogotovu ako se kasnije ispostavi da pokazuju isto mesto koje i detektor..moze li neko da me uputi na ljude koji imaju iskustva sa tim takozvanim ORIGINALNIM RASLJAMA????
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(08-12-2012, 10:05 AM)marduk1 link Piše:..moze li neko da me uputi na ljude koji imaju iskustva sa tim takozvanim ORIGINALNIM RASLJAMA????
@marduk1 ja pozivam Timakumminusa da napise post o radu sa rasljamapa ujedno objasni i nama a i tebi kako to funkcionise jer je on imao dosta testova ifala Bogu nalaza sa rasljama. Pozzz za mog Timakumminusa.Evo dajem ti jedan [applaud] za tvoje postove.
nema dileme da raslje sa elektronskim dodacim sigurno rade..ustvari to su detektori sa dodatkom metalnih antena ili delova da bi se formiralo magnetno polje...isto tako covecije telo ima svoje magnetno polje i plus i minus...sad po toj logici ako se pravilno usmeri i sa dobrom diskriminacijom u vidu sastava i punjenja sipki moze se doci do rezultata samo ako se ima istancani osecaj i dobra koncentracija..po mom misljenju nije zgoreg imati ih uz kombinovanje diskrim. detektora i dubinca.
Teme: 47
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
POADRAV SVIMA DA SE UMESA I SLADJANKO MALO !!!
Kao prvo mozete sve te raslje da bacite u vodu,nema nista bez elektronike (o rasljama govorim).
Imam raslje sa kojima nalazim novcic a sa detektor to odmah potvrdjujem gde se ukrste,takodje sam ih testirao i na supljinu sto sam i dokazao na terenu koji u opste nisam poznavao (prvi put sam bio na tom terenu).
Radi se o elektronici samo da vam kazem da imaju procesor i 11 frekvencije memorisane sta da traze,na rudu i minerale ne reaguju sto sam i dokazao vise puta i to u okolini Bora i Majdanpeka.
Pitacete me sto onda nisam naso do sada sa njima?
Ima vremena ja sam ih skoro uzeo i rade extra.
Voleo bih da se na terenu sretnem sa nekog ko radi sa rasljama da onda uporedimo sta cu ja da nadjem sa njima a sta drugi bez elektronike.
Ko ne veruje mogu lako da ga uverim neka me pozove pa neka se uveri?