Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako da iskopam zlato
Драги пријатељи!
Ако вам је "фрка" да извадите пронађено благо - слободно позовите мене!
За неки ситан % ја ћу на себе да преузмем одговорност за начин вађење блага.
Ваше је само да уживате док ја вадим благо, а о томе да ли ћу ја тада да користим рукавице, гас- маску, фарадејев кавез или ронилачко оделао - о томе ћу ја лично да бринем. Big Grin  ;D Big Grin
Дакле, то вам је моје решење за све ваше проблеме и дилеме у вези ове теме!
Размислите о томе!  ;D ;D ;D
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Pa dragi prijatelju Sneško evo ja ti nudim trećinu od onoga što izvadiš,nadam se da je pošteno da poštenije ne može biti.
Na lice mesta idemo ti,ja i jedna žena (moja majka) koja će nam pokazati mesto tri sa tri,ti kopaj i ako uspeš da izvadiš podeli po dogovoru.
Sve se zna ostavio je moj predak (hajduk),zna se i odakle mu i koliko ima,može se reći da je legalno nasledstvo a nalazi se u imovini mog ujaka u temelju stare kolibe tako da ni po kom osnovu nema nikakve mućke.
Detalje ti mogu reći samo lično.
Odgovori
Iskopasteli ga već jednom............
Odgovori
(12-12-2016, 11:21 PM)crni1 link Piše: Pa dragi prijatelju Sneško evo ja ti nudim trećinu od onoga što izvadiš,nadam se da je pošteno da poštenije ne može biti.
Na lice mesta idemo ti,ja i jedna žena (moja majka) koja će nam pokazati mesto tri sa tri,ti kopaj i ako uspeš da izvadiš podeli po dogovoru.
Sve se zna ostavio je moj predak (hajduk),zna se i odakle mu i koliko ima,može se reći da je legalno nasledstvo a nalazi se u imovini mog ujaka u temelju stare kolibe tako da ni po kom osnovu nema nikakve mućke.
Detalje ti mogu reći samo lično.

Crni1 пријатељу!
Хвала најлепше на понуди!
Поштен проценат! Smile
Али, ја у својој понуди нигде нисам навео да ја треба да копам благо - већ само да га вадим , и то како знам и умем, без обзира на јонизацију, отрове, проклества и шта ти ја знам шта све још - па ако одлучиш да у понуду (о свом трошку), уведеш и ангажујеш и физикалце - ево мене!  Wink
Поздрав!  Big Grin
Sneshko

Odgovori
Pa u tom grmu i leži zec,tamo niko neće da kopa,čak i stoka obilazi to mesto,zašto?
Odgovori
E ovo vec postaje interesantno Big Grin Kolega Crni otvori novu temu.Sta se desava tragacima prilikom kopanja blaga.Tu da svako isprica pricu koju je cuo.Pa da trazimo uzroke tome.Evo mom prijatelju utrnule noge prilikom ciscenja nekog tunela u nekoj potkapini.drugi oteko trecem nista. I ne moze da zagreje noge tri meseca ni vunenim carapama?Bio je tu nekada na ploci znak X koji je sklonjen.Tunel po prici treba da vodi do nekog odusnika.
Odgovori
(13-12-2016, 01:59 PM)crni1 link Piše: Pa u tom grmu i leži zec,tamo niko neće da kopa,čak i stoka obilazi to mesto,zašto?

Колега crni1 - сада си ме већ заинтересовао.
Да ли си ти на том месту доживео нешто необично?
Јеси ли покушао да на том месту измериш радијацију, јачину магнетног поља или густину магнетног флукса?
Да ли се на том месту налази вегетација?
Осећа ли се можда у ваздуху какав необичан мирис?
Да ли си покушавао да утврдиш присуство статичког електрицитета?
Извини за оволико много питања, али, ако ти није тешко - молио бих те да ми одговориш на свако од њих.
Унапред хвала!
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Kolega crni,ja se javljam da dodjem sa svojom ekipom od 3/clana i da zavrsimo poso,mi kopamo mi vadimo i delimo kao sto si ponudio kolegi
Odgovori
Profesionalni amateru,Sneško i ostali
pogledajte priču i neke od odgovora u temi Razno - Zakopano blago priče,legende,prokletsvo,magija ili?

Nisam Sneško ja sam tamo bio kad sam imao 4-5 godina i nikad posle toga,razmišljao sam jednom da odem i pokušam jer mi je jedan naš prijatelj obećao da će mi dati opremu i kasnije to očistiti ali nikad nije došlo do realizacije, zašto?  prijatelji više nisu prijatelji i opet zašto?

Carobnjak ja nisam reko da hoću nekom da učinim nažao niti on sam sebi da uradi nešto tako,život je jedan i mnogo vredan.
Odgovori
crni1!
Хвала лепо на искреном одговору!
То твоје место ми је баш заголицало машту.
Да сам на твом месту, ја бих на тој твојој локацији пре било какве конкретне акције, тј. претраге детекторима, прво покушао да се уверим да су сви природни гео-параметри у границама нормале, па бих због тога на тој локацији прво урадио следеће:
- визуелном проспекцијом се уверио да густина и боја вегетација на том месту не одступа од околне вегетације;
- органолептичком контроплом се уверио да мирис ваздуха у ближој околини и на самој локацији не одступа од уобичајене;
- измерио количину угљен-диоксида и метана на самој локацији и упоредио је са количином истог у ближој и даљој околини;
- измерио интезитет негативне и позитивне јонизације и упоредио је са количином исте у ближој и даљој околини;
- инфра-црвеном, тј. термовизијском камером снимио локацију и уверио се да нема никаквих аномалија;
- измерио температуру земљишта на самој локацији и упоредио је са температуром околног ближег и даљег земљишта да се уверим да нема већих одступања;
- измерио интезитет магнетног поља на самој локацији и упоредио га са интезитетом у ближој и даљој околини;
- измерио густину магнетног флукса на самој локацији и упоредио га са густином у ближој и даљој околини;
- измерио количину радиоактивности на самој локацији и упоредио је са количином радијације у ближој и даљој околини; и
- на самој локацији измерио интезитет статичког наелектрисања и упоредио га са интезитом у ближој и даљој околини:

Ако се уверим да су сви измерени и преконтролисани параметри у граници нормале, тек после тога бих отпочео претрагу саме локације са свим могућим апаратима који ми буду на располагању, па ако се јави какав интересантан сигнал - онда бих приступио контролисаном откопавању са даљим мерама предстрожности о којима ћу писати у следећем посту (ако буде потребе).
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)