Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volovsko kopito
(18-07-2016, 08:53 PM)drvoseca link Piše: robin hud ti si nekad bio na gadjanje u mesto koje se zove slišane ali petrova gora i radan planina su daleko  od slišana sve što sam napisao za volovsko kopito stojim iza toga ako te nešto još interesuje pitaj imaš iskreni dogovor samo zajedničkim snagama može da dodjemo do cilja pozz

Gospodine Drvoseca, iskreno mi kazi koliko poznajes Petrovu Goru? Mislim na skoro sam vrh ove planine? Da li si obilazio i poznajes li nekakve znakove ili neka interesantna mesta na Petrovoj Gori? Trebalo bi da tu postoji ili je postojao neki manastir ili crkva. Imas li informacija , ako sve to tako stoji, a trebalo bi da stoji, kako se taj manastir ili crkva (bivsa ili sadasnja) zove ili se zvalo ? Radan planina me ne interesuje.
Odgovori
E druze Robin Hud sve je to vec pitano.
Pozz sve najbolje.
Odgovori
Ne radi se o potkovici ako sam pogresno napisao vec o kopitu.Ne u PECINI kako si ti napisao vec na KAMENU i izgleda kao da se okliznula tu stoka.
Sta god ako moze da se resi ok ako ne nista zivelo se bez toga do sada moze i dalje bez toga da se zivi(mislim na nalaz ostave itd).
Dobro je proveriti sva dokumenta pre nego sto se neko odvede na licu mesta i onda ,,pousati, da se nesto odradi.
Moje licno misljenje je da je najgore kada nekome otkrijes lokaciju pa posle bude ,,Ne uklapa se, ne uklapaju se sve oznake,, a nakon toga niti se vise pojavljuje ta osoba niti cuje nesto o njoj.
Pozz sve najbolje svima na forumu.
Odgovori
(19-07-2016, 03:14 PM)dekisa link Piše: E druze Robin Hud sve je to vec pitano.
Pozz sve najbolje.

Izvini Dekiša, ali mi reci : Šta je to već pitano ?
Ne razumem te šta hoćeš reći ?
Odgovori
(19-07-2016, 03:20 PM)dekisa link Piše: Ne radi se o potkovici ako sam pogresno napisao vec o kopitu.Ne u PECINI kako si ti napisao vec na KAMENU i izgleda kao da se okliznula tu stoka.
Sta god ako moze da se resi ok ako ne nista zivelo se bez toga do sada moze i dalje bez toga da se zivi(mislim na nalaz ostave itd).
Dobro je proveriti sva dokumenta pre nego sto se neko odvede na licu mesta i onda ,,pousati, da se nesto odradi.
Moje licno misljenje je da je najgore kada nekome otkrijes lokaciju pa posle bude ,,Ne uklapa se, ne uklapaju se sve oznake,, a nakon toga niti se vise pojavljuje ta osoba niti cuje nesto o njoj.
Pozz sve najbolje svima na forumu.
Joooooj Dekisa rode moj nasusni. Da ne bih nista vise tebi napisao eto citiracu post kojim sam otvorio ovu temu. Nadam se da ces izvuci poentu sta sam pitao i sta me zapravo interesovalo i i dalje interesuje.

(12-07-2016, 09:22 AM)robinhud link Piše: Postovane kolege,
Ima li neko od Vas saznanja, na osnovu Vasih podataka, da li se negde u nekom od opisa,planova ili slicno spominje "utisnuto stopalo od vola ili krave"?
Niko nije sveznajuci ili se moze svega setiti pa ni ja.
Negde sam sreo taj termin ali nikako da se setim gde i u vezi cega se spominje ova oznaka, iz kog opisa ili slicno?
Hvala unapred,
Surdum parla narare !
Odgovori
Robinhud da ti odgovorim postoji crkva SV Petar i Pavle a za Dekišu ima mesto zvano petrovac  ovo je sve daleko od Volovsko kopito da bi znali poz
Odgovori
Pozdrav,
nasao sam ovo!
Zanima me da li je znak ili slucajnost?
Ili na potkovicu, kopito
iznad znaka na kamenu(stojeci je, ne moze se pomeriti) odozgo ima kao kanal koji se sliva iznad znaka!
Nalaze se uz reku pored znaka je ozvor na nekih 10m
Sta raditi? Predlog?  Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
(01-08-2016, 01:59 PM)drvoseca link Piše: Robinhud da ti odgovorim postoji crkva SV Petar i Pavle a za Dekišu ima mesto zvano petrovac  ovo je sve daleko od Volovsko kopito da bi znali poz
Zahvaljujem na odgovoru kolega Drvoseca.
Nisi mi odgovorio na pitanje koliko poznajes pomenutu planinu? Jos konkretnije, znas li neke znakove na P.Gori interesantne da si video mozda?
Nije kopito mnogo daleko, bar ovo koje sam spomenuo  Wink
Odgovori
Robinhud neznam da li je moj odgovor u vezi imena crkve tačan to mi nisi odgovorio za dalju saradnju poz
Odgovori
(02-08-2016, 11:10 AM)drvoseca link Piše: Robinhud neznam da li je moj odgovor u vezi imena crkve tačan to mi nisi odgovorio za dalju saradnju poz
Postovanje Drvoseca, ne mogu ti reci da li je ime crkve, koju spominjes, zapravo mozda sadasnja crkva na P.Gori, ali je sasvim sigurno da je na P.Gori postojao Manastir jos iz vremena Rima koji je nosio veoma "trazen objekat pod imenom jednog drugog svetca". Ta crva ako postoji ( a ja je nisam imao prilike videti zaista) je moguce podignuta (kako to najcesce i biva) na temeljima neke predhodne svetinje, sto i ne mora da uvek bude tako. Znaci nije u pitanju nikakva crkva na ovoj planini koju si ti spomenuo sa sadasnjim imenom.
Sadasnje ime crkve koje si spomenuo nema nikakve veze sa nekadasnjim zdanjem na tom potesu.
Sve ti je povezano sa Caricinim gradom  i tim vremenom kada je egzistirao Caricin Grad, da budem jasniji za one koji jos citaju ovo nase nadmudrivanje.
Nadam se da si zadovoljan mojim odgovorom a ostade mi sad duzan odgovora na moja pitanja iz mog predhodnog posta.
Svaka saradnja je moguca sa svakime ko detaljno zna mnoge stvari za neki teren od onoga da se nabedjujemo gde se nalazi Volovsko kopito na Petrovoj Gori. Ocigledno da nisi u toku ili zelis da izbegnes odgovor? Sta i cega jos ima da si video na ovoj planini interesantno?
Ako si Leskovcanin , a izgleda da jesi, onda bi trebalo da poznajes malo vise P. Goru od mene ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)