Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kokoska i devojka sa korpom
Ja vidim da ispod pevca pise MARTIN ali ralo ne .
Odgovori
Ima ga Plandzia ima ga i veoma se lepo i jasno vidi na jednoj od slika. Samo sto su momci pomesali babe i zabe. Magarci sas isukani pendreci (odakle je jedna slika devojke). Zagledaj se bar ti malo ti si bar mator tragac.
A osmice koje spominju "jedna u drugu" a ima ih 3 komada , treba da znaju da su kvarnici pod nekim pomovima kao recimo "tri osmice " podrazumevali nesto drugo kao "osmice JEDNE U DRUGE" samo ta slika nije postavljena da bi skontali o cemu se radi i kakve su te osmice.

50 evra za kursiranje gospodo po čoveku pa da Vam se pokaze sve  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin :Smile :Smile :Smile
Odgovori
robine samo cu jedno da kazem
ima i lazne osmice
ima i ralo i
timok je u pitanju
oces jos slika
ja te vodim za 10e
Odgovori
robinhud S       
Pise nesto ali nije bas jasno jasno se vidi TIN , e sad ostalo ja ne vidim na ovim slikama  nisu ni moje slike. Da sam licno slika lepo bi pregledao i posipao vodom ono sto se ne vidi bas naj jasnije
Odgovori
robinhud za osmice si u potpunosti u pravu, bas tako mi je preneo covek.
Odgovori
a ajde da pojasnimo malo
ralo je ispred devojke
Odgovori
Da li je ovo Ralo? Ja sad detaljnije pogledao slike, te slike nisam ni otvarao jer znam da nisu sa pomenutog mesta, sve znakove koji su na pomento mesto ne znam, zato sto mi kolega nije sve u detalje preneo

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Nije to ralo Bactrac, a nije ni ispred evojke kako kaže Cool, za Vas dvoje ncena skocila na 70 evra, za nostale i dalje po 50  8)
Odgovori
Plandzija ne tebe se ne odnose ove cene, penzioneri imaju popust  ;D
Odgovori
Pa reci gde je ralo? Nije isto kada vidis znak uzivu i sa slike, neki znakovi se ne vide lepo kada se slikaju a nije mokra stena. Uzivo si pogledao sve znakove i koliko vidim znas tacno gde je sta i onda mozes nesto sto je nejasno da prepoznas na slici. Naravno na licu mesta si sve to polio vodom a mozda slikao. Koliko je udaljenost od petla do devojke?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)