19-06-2016, 11:09 AM
pa niko nije ni reko da ovde ima ralo i osmice nego ovo je replika na robinovu sliku
inace ovo je mesto BOGDANICA
kokoska i devojka sa korpom
|
19-06-2016, 11:09 AM
pa niko nije ni reko da ovde ima ralo i osmice nego ovo je replika na robinovu sliku
19-06-2016, 07:09 PM
E, bravo cool, na to sam mislio kad sam kolegu Backtrack pitao za PIKOVANJE.
19-06-2016, 08:58 PM
Ta devojka ,ralo i volovi itd . nalaze se na Staroj pl. otprilike levo od puta Kalna - Pirot. To vam je sve opisano u planu koji pocinje : ,,Trazi manastir sv.Cirik ...." Sve je ocisceno mada jos uvek moze da se uz pomoc detektora na mestima gde je bilo zakopano blago pronadje po koji turski zlatnik.
Taj manastir vise ne postoji ali se zna gde je bio i ne treba ga mesati sa onim u okolini Dimitrovgrada .
19-06-2016, 10:01 PM
Druze COOL pogledaj prvu stranicu ove teme tamo se smominju osmice.
Zato sam pitao za ostalo posto ima neki opis za devojku sa krosnjom i osmice jedna u drugoj. Po pisaniji se se pominju i osmice jedna u drugoj i devojka sa krosnjom ali i jos neke oznake koje sam naveo i za koje sam pitao. Ako nema tih drugih oznaka onda nije to mesto. Druze Plandjija postoji neki opis gde se pominju devojka sa krosnjom petao ralo i jos neke oznake po ovim slikama koje su postavljene nema tih oznaka ako ste bii tamo gde ima devojka sa krosnjom i ralo i osmice jedna u drugoj dali jos stoje oznake mozda nije sve zavrseno. Pozz
19-06-2016, 10:24 PM
Ralo nema, osmice ima
20-06-2016, 12:24 PM
Hvala druze Backrack ja ti tu nista ne mogu pomoci ako nema sem tih osmicai devojke sa krosnjom stime da u levoj ruci drzi krusku i ralo petao ja nemam resenje.
Pozz
20-06-2016, 01:48 PM
imam sliku devojke i koske ili petao sta vec, slie nisu moje ali predpostavka da su to te slike, slike su skunute sa drugog foruma. Sobzirom da nam je to jako daleko pitanje kad c biti vremena da se ode .
20-06-2016, 01:52 PM
Da napomenem i da nisam siguran da li su bas ti znakovi u pitanju, ali mislim da jesu 99 %. tu treba da budu osmice, rimljanin i jos neki znakovi, devojka ne drzi nista sem korpu i nema ralo
20-06-2016, 09:02 PM
E moji tragaci
I Vi kazete da ne vidite ralo na ovim slikama ? :o Hajde neka mi neko od Vas koji tvrde da ga nema ralo, neka ga nacrta da vidimo kako vi zamišlate to ralo da treba da izgleda ? Bode Vam oči to ralo moj Dekisa i ostali. Stavite naocare ali ne one za sunce ;D |
|
|