Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RANGER TELL locator
Pazi imam ovaj Ranger Tell i nisam nesto odusevljen .... ili moji kodovi ne valjaju. Nalazim svakakve gvozdjurije. Kao i sa obivnim bakarnim sipkama. Ali mogu ti reci da je bolji od Bionica Big Grin e to bese jedno veliko smece...
Odgovori
Drugari i za fudbal treba trening pa opet se ponekad promasi lopta a i ceo gol
Odgovori
https://nacionalnageografija.com/2018/06...-rasljama/ ovo je vezba koja koja naucno dokazuje da ne rade LR i to profesionalaca  i njihovi tikovi  ili verovanja da rade  LRL sprave i te stvari
Odgovori
Uzmi brate dve zice u ruci savij ih u obliku L vidi koja ti je + a koja - strana prosetaj se po dvoristu stavi neku kovanicu u ruci i vidi gde ti se ukrstaju.
Proveri to ja tri mesta i ujedno proveri detektorom nakon sto se ukrstaju i nesto mora da buude tu
Ako se razdvoje imas supljinu u zemlji.
Proveri tako drugare pa mi javi cisto me zanima .
Pozz sve najbolje.
Odgovori
evo ovako posto se bavim ovim hobijem i poslom (elektronika detektori)dugo bas pravio sam i popravljao i ove LR uredjaje sam pravio i proveravao i bas zbog toga ti i tvrdim da nerade evo jos nesto da ti dodam to sto kazes pozitivna uzmi to su tikovi druze evo ti jos nesto da bi kako kazes locirao nesto sa zice moras da imas predajni i prijemni signal uzmi frekvenciometar i proveri dali imas to drugo odes na teren i prodji gde je ociscen rimski teren u zemlji sigurno ima jos parice ako nadjes neku ti mi javi sa tim zicama ili  sa bilo koji lrl uredjaj bez detektor naravno
Odgovori
Druze kako god svako ima pravo na svoje licno misljenje.
Pozz i sve najbolje ti zelim.
Odgovori
dragance nemam ja nista protiv tebe niti bilo kog clana na forumima nije ni moje samo misljenje da ne rade te  stvari vec ono sto je dokazano i sto ti ja mogu dokazati isto  da ne shvatate lakoverno one koji vam nekad prodaju maglu jer ni jedan uredjaj ne radi na principu drugom osim onog koji je do sad izmisljeen i dokazan jedino
Odgovori
Uzivaj druze
Pozz sve najbolje
Odgovori
takodje dragance
Odgovori

Pozdravljam društvo sa foruma,
imam molbu za one drugare koji poznaju crni1  -gost sa foruma  i imaju njegov kontakt da mi ga proslijede ili da njemu predaju moj kontakt mejl:
max954@ mail.ru. Društvo ,hvala svima.
MAX
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 12 Gost(a)