Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RANGER TELL locator
evo da im bude malo jasnije
Odgovori
Rangerr tell Ekaminer
ranger telL Ekaminer je uredjaj kojim se otkriva( pronalazi) zakopano ...
350,00 €
(Zamena moguća)
306
pre 3 nedelje
Žagubica
Najnovije poruke > slobamoka offline  2 2 (oceni, blokiraj, prijavi SPAM, prijavi prevaru)

Pošalji poruku | Obriši
28.02.2018 18:10h  Nikola
super to i treba mi cujemo se onda pozdrav  Pročitano
28.02.2018 18:07h  slobamoka
Odgovori
uspesno u daljinu 1000m i do 5m u dubinu to sto je provereno a ide i dublje i dalje
28.02.2018 18:02h  Nikola
e da kazi mi samo koliko ide u daljinu i do koliko metara dubina to sam zaboravio  Pročitano
28.02.2018 18:01h  Nikola
vazi cucemo se i zdravlje od boga videti i probati pozdrav  Pročitano
28.02.2018 17:57h  slobamoka
Odgovori
dogovoreno odusevice te ova spravica
28.02.2018 17:54h  Nikola
vazi druze ako masina pokaze se da radi kupujem sigurno ali bi voleo da vidim pre kupovine normalno jer su mi te sprave nepoznate zato cuce mo se pozdrav  Pročitano
28.02.2018 17:51h  slobamoka
Odgovori
stvarno sam zauzet i nemam vremena a sad je i veliki sneg nemoze da se radi pa neznam cucemo se na prolece
28.02.2018 17:37h  Nikola
ako je problem tamo da se proba mogu da dodjem po tebe dovezem te kod mene ovamo ima na par mesta i nikako detektorima se ne moze naci skener da nepricam on baca samo neke mrlje i nista konkretno gagi kaze terminator hvata to pokazao mi na primer na komad i uhvatio ga na nekih 1,3m ali ovo izgleda dublje da je zato mi treba nesto pouzdano i sigurno  Pročitano
28.02.2018 17:35h  slobamoka
Odgovori
ne nema napajanje.. uredjaj koristi pomocnu fregvenciju koju emituje kalkulator a kalkulator ima svoje baterije koje nemaju veze s uredjajem
28.02.2018 17:32h  Nikola
znaci on nema nikakvo napajanje u njmu kao ova slika http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/co...x.dat&zoom  Pročitano
28.02.2018 17:24h  slobamoka
Odgovori
ma nije problem podela problem je sto nemoze da se radi duboko je selo je tu ima riznica jos se niko nije usudio da kopa pa necemo ni mi sve je nekako utupljeno ovamo kod nas.to neznam sta gagi radi nisam upucen u to ja vise radim s vregvencijama bezkontaktnih dakle ne koristim nikakav izvor napajanja
28.02.2018 17:21h  Nikola
kupio sam pre od tvog zemljaka gagija neki detektor terminator ali po meni to su igracke sto on pravi  Pročitano
28.02.2018 17:19h  Nikola
imam i pulstar i lorenc 5 ali hvataju u krog samo gde sonda hvata a to je lako ako ima pola pola normalno jer to neki problem druze ja mislim da nije  Pročitano
28.02.2018 17:18h  slobamoka
Odgovori
za sad nije moguce jer tamo ge bude pokazao da ima kako cemo to izvuci jer shvatis
28.02.2018 17:17h  Nikola
ne razumem jer znaci nije moguce da se proba pre kupovine kod vas ili ...?  Pročitano
28.02.2018 17:17h  slobamoka
Odgovori
uredu ..taj ti je skener vec unapred programiran da zamlacuje coveka pokazavsi neke grafikone raznih boja.videces da je promasaj ..bolje da si kupio pulstar2.nasao bi nesto garantovano.
28.02.2018 17:14h  slobamoka
Odgovori
lepo si pronaso forum i pogledaj ispod slike kalkulatora grafikon fregvencije ako razumes elektroniku imas graficki prikaz fregvencije uredjaja i kalkulatora i shvatices pricip rada ..proba nije moguca kad kupis. ti ces sam da ocenis gde sta mozes locirati
28.02.2018 17:13h  Nikola
hvala ti u svakom slucaju cucemo se jer malo samse istrosio vise oko skenera koji sam kupio ali verujem da je bolje to od njega posto hvata u vecem opsegu u svakom slucaju uskoro ce mo se cuti pozdrav  Pročitano
28.02.2018 17:08h  slobamoka
Odgovori
da u pravu si kalkulator je kalkulator i on ima funkciju emitovanja fregvencije koju prima uredjaj ispod njega dakle cela tajna je u kutiju ispod kalkulatora ,sam kalkulator ima logaritamske funkcije koje koristi uredjaj a u kome su specijalni kristalni promenljivi kondenzatori fregvencije.dakle ovaj uredjaj nemoze napraviti svako i suludo je zapoceti sam da ga pravis.evo dacu ti primer sifre za zlato ali funkcionise samo u australiji ..5.11=sin-hypa zbog geogravskog polozaja ovog kontinetnta vregvencije su razlicite i zato se za evropu koriste druge sifre a shodno geografskoj sirini i duzini meridijana na ovim prostorima,,mislim da sam presiroko otiso ulazeci u pojam koji mnogima nije poznat,sto se tice nalazenja s ovim rangertelom nije za siru javnost ali uz malo truda posticice se dobar rezultat ..cena nije fiksna naravno da moze za ozbiljnog kupca korekcija jer znam da je gadna besparica. dva sam ovakva uredjaja u tvojoj okolini prodao ljudima za po 250e jedan je u rasku kod kursumlije a druki sam juce poslao u selo Pasjak kod Krusevca jer su me zamolili da nisu u mogucnosti da daju vise ja sam naravno ispostovao njihovu zelju iposlao ..niko se nije zalio da nije dobro svi su rekli zadovoljava njine potrebe i nista drugo...pozdrav
28.02.2018 17:06h  Nikola
http://www.longrangelocators.com/forums/...hp?t=18526 tu ima slika o tomlokatoru pa zato pitam jer stvarno me zanima ili da napravim ako je komplikovano onda bih da kupim ali ako stvarno radi kao sto ste opisali i jer moze da se proba pre kupovine
Odgovori
krenite od zadnje poruke pa navise. svako ko kupuje prvo i auto probas pa kupis ili bilo sta ali price su razne od riznice koja ima ili ako nadje nemoze da se kopa ili ...itd..! nije jedini slucaj
Odgovori
Ja sam pročitao od početka do kraja i nije mi jasna jedna stvar.
Kome je to Gagi to jest ja prodao lokator Terminator i šta sam pokazivao i dokazivao.
Ljudi,molio bih vas da budete malo ozbiljni i bez laži.
Odgovori
nisi razumeo crni 1 (ti ne pravis i ne prodajes te lasere vec detektore koliko ja znam druze izvini sto si se nasao u poruci ((gagi))) je prodao terminator detektor koji je u ispravnom stanju i aparat radi normalno stabilan i dosta dubok ali po opisu njegovom on opisao sve detektore pa i najsavremenije skenere baca u vodu da su to igracke ima prethodne poruke ali nisu sve izbacene da lokator je za sve to masina i vidi samo on kad sam pitao da probam on to ne prihvata jer ima riznica i te price koje nasedaju naivni ! Jos jednom izvini druze sto si se nasao u poruci jer nije rec o tebi jer ti ne prodajes maglu ljudima vec o majstoru za lasere!!!
Odgovori
Drugari nadje li neko nesto sa ovim Rangelom
Odgovori
300 po dzepu sigurno
Odgovori
Pazi skonto sam da on nalazi najzahrdjalije stvari u zemlji. Kad to izvadis onda ides na sledeci. A za zlato da samo to trazi nece Smileil ga nema Big Grin
Odgovori
Kako god druze Rangeltell radi nesto
U sustini i obicne zice za armiraciju pokazuju na nesto samo treba vezbe mnogo i sve zavisi od od svakog coveka ponaosob.
Konkretnije kod nekih ni Bionik 1 ,, ne radi,,
A kod drugih radi pa ti sam izvuci pouku.
Odgovori
ako bi neko mi objanio princip rada bilo kog LRL uredjaja na koji princip radi i kako ce da nadje nesto u zemlji prosto i najprostije
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)