23-09-2011, 08:40 PM
ima tamu kur izdrvan ma daj brate taj nema poima on je nov ne zna kolko se 2 i 2 hahahahahahahahahahahahahahahha zasto na ovaj forum moze svako da se logira ja neznam
Nepoznati znakovi
|
23-09-2011, 08:40 PM
ima tamu kur izdrvan ma daj brate taj nema poima on je nov ne zna kolko se 2 i 2 hahahahahahahahahahahahahahahha zasto na ovaj forum moze svako da se logira ja neznam
23-09-2011, 08:42 PM
A ti znas nesto, cujes prikazne od ovoga od onoga...
23-09-2011, 08:45 PM
deni ne lupaj gluposti koe stapalo toa izronen priroden kamen mali zasto mu se dozvoljava na svako da udze ovde ja neznam
23-09-2011, 08:49 PM
deni de be od isto mesto sme kak ne ti e sram ti do mene slusi s jas sum slusal kak ne ti e sram cccccccccccccccccccccccccc piti postarte ke ti kazat ako ne znajs so usm jas za vaa rabota ima luge na forumo so ma znaaat
23-09-2011, 08:51 PM
evo da pitame vasko i vlatko oni su do moje mesto oni neka kazu koj e koj
mali dzabe se foliras i glupiras ne ti pali
23-09-2011, 09:07 PM
Da se nadovezem na moj drugi post gore.. ima jedan kozji put i pored njega ima ovih znaci..
Tu je bio pistolj uperen prema taj put koji ide prema gore to je sa desnoj strani puta.. Taj pistolj tacno pokazuje na jedna velika stena isto sa desnoj strani puta i na njen vrh ima mala rupica.. evo slika odma do ta stena ima jos jedna koja nemora da znaci nesto ali ipak da je postavim Izmedju to ima od leve strane kukasti krst, samo je neko sharao i ga malo upropastio ali uzivo se vidi da je krst kukasti.. evo slika, a na sprotivnoj strani na drugo brdo na jedno 2km od ovaj krst ima isti ovakav i mozes da vidis ovaj krst od tamo i obratno.. Izmedju na samog puta nasao sam i ovo.. bilo je prikriveno dobro ali sam ga slucajno otkrio.. A malo gore na istog puta covek koji mi je pokazao ove stvare rekli su me da ove stene, ovo mesto zovu Sofra..
23-09-2011, 09:07 PM
Zdravo Deni.Proveri ti znas okolne stene njihovu boju sastav itd, meni to lici da je zamalterisan ulaz u magazu.[pecinu].Hajduci su znali da blago ostave a zatim da ulaz zatrpaju kamenjem i nabijenom zemljom da bi na kraju naredjali kamen i to malterisali zivim krecom peskom sa jos nekoliko dodataka. Ja mislim da je to ulaz. Imao sam priliku da na vise mesta vidim svojim ocima Hajducko malterisanje.Ne razlikuje se od okolne stene , ima cvrstinu kamena Unasem Rebrovu sam to video vise puta. Plandzija je pomenuo i bigarljivo vrelo ima tu jedan kladanac sa pismom i to povecim sa leve strane pisma ima tragova krampa. To je jedan seljak svrativsi da se napije vode i videvsi da je neko iskopao pare levo od kladanca od muke udario krampom u stenu. Iz stene je odvaljen ispao zastrug pun malih dukata. Svratite do vodopada i podjite navise putem uvericete se i sami. Izvadjeno je i kazance koje je bilo u samom kladancu. pre nekoliko godina.Ti prijatelju proveri to sto sam ti rekao a ostali nek cekaju plan.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!!
23-09-2011, 09:11 PM
Brate znas li da mozda si u pravo.. tamo se godinama trazi pecina nasli su samo onaj izdusni otvor gore a niko ne zna gde je ulaz jer je zatrpan.. znaci kazes da kopam t.e da probam probijem da rusim te linije i da je tamo otvor za pecina?
23-09-2011, 09:26 PM
Sam da kopas mozes da probas ali neznam dali ces da uspes.Ima tu dosta posla.A vidim da imas i jaku konkurenciju.Da se nebi svadjali i prosli kao putari u Rakov Dol bolje radite bratski i podelite nadjeno bratski .Ja sam ti rekao sta bih ja radio da sam na tvom mestu.Prvo proveri dobrom opremom ako je imas .Mada je na nekim mestima ostava duboko.Svi moji komentari su vezani za dve crte i stenu ispucalu na kojoj se dve crte nalaze.Dogovorite se i radite jedni sa drugima a ne jedni protiv drugih.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!
23-09-2011, 09:33 PM
abe brate taa pestera a baraat nogu dusi idaat luge luge ali nikoj ne moze da a najde tamu se bara covek koj ora sa volovima i red druge zznaci tamu ima i manastir koje izgoren pred mnogo godina tamo je manastir sv kirik ako iams plan da je otvoris ja cu te odvesti do tamooo ali nemozes da otvoris da znas
pozdrav |
|
|