Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepoznati znakovi
ima tamu kur izdrvan ma daj brate taj nema poima on je nov ne zna kolko se 2 i 2 hahahahahahahahahahahahahahahha  zasto na ovaj forum moze svako da se logira ja neznam
Odgovori
A ti znas nesto, cujes prikazne od ovoga od onoga...
Odgovori
deni ne lupaj gluposti koe stapalo toa izronen priroden kamen mali zasto mu se dozvoljava na svako da udze ovde ja neznam
Odgovori
deni de be od isto mesto sme kak ne ti e sram ti do mene slusi s jas sum slusal kak ne ti e sram cccccccccccccccccccccccccc  piti postarte ke ti kazat ako ne znajs so usm jas za vaa rabota ima luge na forumo so ma znaaat
Odgovori
evo da pitame vasko i vlatko oni su do moje mesto oni neka kazu koj e koj
mali dzabe se foliras i glupiras ne ti pali
Odgovori
Da se nadovezem na moj drugi post gore.. ima jedan kozji put i pored njega ima ovih znaci..

Tu je bio pistolj uperen prema taj put koji ide prema gore to je sa desnoj strani puta..

[Slika: ws5opf.jpg]

Taj pistolj tacno pokazuje na jedna velika stena isto sa desnoj strani puta i na njen vrh ima mala rupica.. evo slika

[Slika: 2i8azj6.jpg]

odma do ta stena ima jos jedna koja nemora da znaci nesto ali ipak da je postavim

[Slika: fd58it.jpg]

Izmedju to ima od leve strane kukasti krst, samo je neko sharao i ga malo upropastio ali uzivo se vidi da je krst kukasti.. evo slika, a na sprotivnoj strani na drugo brdo na jedno 2km od ovaj krst ima isti ovakav i mozes da vidis ovaj krst od tamo i obratno..

[Slika: 2qx4yvp.jpg]

Izmedju na samog puta nasao sam i ovo.. bilo je prikriveno dobro ali sam ga slucajno otkrio..

[Slika: izwciw.jpg]

[Slika: kccz12.jpg]

A malo gore na istog puta covek koji mi je pokazao ove stvare rekli su me da ove stene, ovo mesto zovu Sofra..

[Slika: 288mco.jpg]

Odgovori
Zdravo    Deni.Proveri    ti  znas  okolne  stene  njihovu  boju  sastav  itd, meni  to  lici  da  je  zamalterisan  ulaz  u  magazu.[pecinu].Hajduci  su  znali  da  blago  ostave  a  zatim  da  ulaz  zatrpaju  kamenjem  i  nabijenom  zemljom  da  bi  na  kraju  naredjali kamen  i  to  malterisali  zivim  krecom  peskom  sa  jos  nekoliko  dodataka.  Ja  mislim  da  je  to  ulaz.    Imao  sam  priliku  da  na  vise  mesta  vidim  svojim  ocima  Hajducko  malterisanje.Ne  razlikuje  se  od  okolne  stene , ima  cvrstinu  kamena Unasem  Rebrovu    sam  to  video  vise  puta. Plandzija  je  pomenuo  i  bigarljivo  vrelo  ima  tu  jedan  kladanac  sa  pismom  i  to  povecim  sa  leve  strane  pisma  ima  tragova  krampa. To  je  jedan  seljak  svrativsi  da  se  napije  vode  i  videvsi  da  je  neko    iskopao  pare  levo  od  kladanca  od  muke  udario  krampom  u  stenu.  Iz  stene  je  odvaljen  ispao  zastrug  pun  malih  dukata.  Svratite  do  vodopada  i  podjite  navise  putem  uvericete  se  i  sami.  Izvadjeno  je  i  kazance  koje  je  bilo  u  samom  kladancu.  pre  nekoliko  godina.Ti  prijatelju  proveri  to  sto  sam  ti  rekao  a  ostali  nek  cekaju  plan. 
ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO!!!!

Odgovori
Brate znas li da mozda si u pravo.. tamo se godinama trazi pecina nasli su samo onaj izdusni otvor gore a niko ne zna gde je ulaz jer je zatrpan.. znaci kazes da kopam t.e da probam probijem da rusim te linije i da je tamo otvor za pecina?
Odgovori
Sam  da  kopas  mozes  da  probas  ali  neznam  dali  ces  da  uspes.Ima  tu  dosta  posla.A  vidim  da  imas  i  jaku  konkurenciju.Da  se  nebi  svadjali  i  prosli  kao  putari  u  Rakov  Dol    bolje  radite  bratski  i  podelite  nadjeno  bratski  .Ja  sam  ti  rekao  sta  bih  ja  radio  da  sam  na  tvom  mestu.Prvo  proveri  dobrom  opremom  ako  je  imas  .Mada  je  na  nekim  mestima  ostava  duboko.Svi  moji  komentari  su  vezani  za  dve  crte  i  stenu  ispucalu  na  kojoj  se  dve  crte  nalaze.Dogovorite  se  i  radite  jedni  sa  drugima  a  ne  jedni  protiv  drugih.
    ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO!!! 
Odgovori
abe brate taa pestera a baraat nogu dusi idaat luge luge ali nikoj ne moze da a najde tamu se bara covek koj ora sa volovima i red druge zznaci tamu  ima i manastir koje izgoren pred mnogo godina tamo je manastir sv kirik ako iams plan da je otvoris ja cu te odvesti do tamooo ali nemozes da otvoris da znas
pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)