Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
исклесан Рак
6
Oglasna tabla / Odg: исклесан Рак
« Poslednja poruka od strane GROTAGOLD poslato danas u 15:57 »
Citat: Timpolok  29.12.2015 u 23:06
Koliko ja ovde razumem autor teme ne zna lokaciju znaka, ali čvrsto veruje u tačnost plana koji poseduje.
Shodno tome on traži osobu koja je lično videla znak i nudi saradnju.
Te zato autor ne može da postavi sliku jer autor teme naš kolega "Zlatkoo" nije video znak i ne zna njegovu lokaciju međutim zna šta piše u opisu te to i traži.

Tima... ovo me podseca na srnu sa skrsenu jednu nogu  ;D ima "plan" a nezna gde je , pa posle zna gde je a nemoze da nadje a onda pita ko zna sta tada ako zna sve. Doduse ima takvih opisa znakova ovde na forumu na tone ali slaba vajda od toga.
Plajvaz u sake ako se vec neko ne snalazi na kompu pa da lepo nacrta ili prepise taj deo plana (sa obaveznim izostavljanjem naziva mesta) jer bez toga ode "mas u propas" slika ili skenira i postavi na uvid i da se vidi o cemu se radi. CETIRI GODINE OVDE NEKI PROSIPAJU ZNANJE A NEZNAJU BRE NISTA !!!
A ti kolega sto trazis saradnju pamet u glavu a zadnjicu uza zid i pre svega potrazi negde "znaci na kamenu" , objasnjenja istih (sa vise izvora i vise tumacenja i prevoda) pa ces naci neku idealnu ili bar pribliznu istinu , jer nisu bas svi skloni "dobronamernoj saradnji"
Iazvinjavam se unapred na ovim mojim neuobicajeno malo cvrscim stavom i recima ali se ponekad mora i tako.

Cudo sta je sa ljudima  svi znamo  a znak nema cudo  pa i SRNU  znamo cudo  poz svima  od himce
Odgovori
Kako da neznam de je Srna  Smile ene je u kobasice zajedno sa divljo vepre Wink Smile Big Grin ;D
Odgovori
kolega znam raka  na kamenu samo mi reci u kom delu srbije se nalazi
Odgovori
(31-12-2015, 01:50 PM)calkata link Piše: kolega znam raka  na kamenu samo mi reci u kom delu srbije se nalazi

Kolega , znaci znas za znak samo neznas u kom delu Srbije se nalazi. Ako si pogresio u izrazu onda bi trebao da napises ... znas za znak ali pitas za koji deo Srbije se postavljac pitanja interesuje. Ovako koncipiran odgovor vise lici na onu narodnu .. h..be lud zbinjenog  ;D
Odgovori
rak u rakov dol

Odgovori
(03-01-2016, 10:41 PM)bata1 link Piše: rak u rakov dol
Да ли сте нашли клесаног рака у раков дол, да ли сте можда нашли још неке знакове на овом терену?
Odgovori
Da li neko od kolega zna gde se nalazi lokacija sa uklesanim rakom na prirodnom kamenom mostu preko potoka(prerast),a u blizini je i manastir sv.Jovan.
Odgovori
Taj most se zove ,,vesaljka'' i na njemu je slavuj  . Manastir je sv Jovan a malo iznad je man . sv Bogorodice . Most je davno pao u vodu.
Odgovori
Dobro,nema veze ako je pao.Slavuj se ne spominje,vec rak kao i man.sv.Jovan i man.sv.Bogorodica i to tako treba biti.Jako smo zainteresovani za to mesto!
Odgovori
Jeste jos zainteresovani za raka?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)