исклесан Рак - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-28.html) +---- Tema: исклесан Рак (/thread-4359.html) |
исклесан Рак - Zlatkoo - 28-12-2015 На камену исклесан Рак. Aко је неко нашао овај знак, може да се јави да сарађујемо. Odg: исклесан Рак - dekisa - 28-12-2015 sa jenim polomljenim kljestima Odg: исклесан Рак - Zlatkoo - 28-12-2015 Тако је колега, рак треба да је са једним поломљеним клестима. Да ли сте видели знак? Odg: исклесан Рак - BrankoV - 28-12-2015 Zlatko neman nista protiv tebe i tvojih opisa i ranije postavljene iste teme i tacno se zna gde su rakovi ima ih vise i opisima stoji i reka i selo..,.pozdrav Odg: исклесан Рак - Zlatkoo - 28-12-2015 Бранко немам ни ја ништа против твојих коментара. У плановима пише која су места ал сам то намерно прескочио као и неке детаље у вези знака. Тачно је да има на више места клесани рак и за њих се имају планови. Ако се зна где се налазе ако није све одраћено можемо да сарађујемо, места су веома интересантна! Odg: исклесан Рак - grotagold - 29-12-2015 Po milioniti put ponavljam "BEZ SLIKE NISTA" !!! A zasto to kazem: ZATO STO IMA VISE OZNAKA KOJE PREDSTAVLJAU RAKA ALI I SLICNIH KOJI PREDSTAVLJAJU ŠKORPIJU. Da nebi ste brkali ta dva jer imaju razlicita znacenja POSTAVITE SLIKU. Odg: исклесан Рак - Timpolok - 29-12-2015 Koliko ja ovde razumem autor teme ne zna lokaciju znaka, ali čvrsto veruje u tačnost plana koji poseduje. Shodno tome on traži osobu koja je lično videla znak i nudi saradnju. Te zato autor ne može da postavi sliku jer autor teme naš kolega "Zlatkoo" nije video znak i ne zna njegovu lokaciju međutim zna šta piše u opisu te to i traži. Odg: исклесан Рак - grotagold - 30-12-2015 (29-12-2015, 11:06 PM)Timpolok link Piše: Koliko ja ovde razumem autor teme ne zna lokaciju znaka, ali čvrsto veruje u tačnost plana koji poseduje. Tima... ovo me podseca na srnu sa skrsenu jednu nogu ;D ima "plan" a nezna gde je , pa posle zna gde je a nemoze da nadje a onda pita ko zna sta tada ako zna sve. Doduse ima takvih opisa znakova ovde na forumu na tone ali slaba vajda od toga. Plajvaz u sake ako se vec neko ne snalazi na kompu pa da lepo nacrta ili prepise taj deo plana (sa obaveznim izostavljanjem naziva mesta) jer bez toga ode "mas u propas" slika ili skenira i postavi na uvid i da se vidi o cemu se radi. CETIRI GODINE OVDE NEKI PROSIPAJU ZNANJE A NEZNAJU BRE NISTA !!! A ti kolega sto trazis saradnju pamet u glavu a zadnjicu uza zid i pre svega potrazi negde "znaci na kamenu" , objasnjenja istih (sa vise izvora i vise tumacenja i prevoda) pa ces naci neku idealnu ili bar pribliznu istinu , jer nisu bas svi skloni "dobronamernoj saradnji" Iazvinjavam se unapred na ovim mojim neuobicajeno malo cvrscim stavom i recima ali se ponekad mora i tako. Odg: исклесан Рак - Zlatkoo - 30-12-2015 Ко је прочитао мој први пост у овој теми схватио је да имам план и да тразим знак, ако је неко нашао знак може да се јави да сарађујемо! Не знам зашто се компликује тема? Odg: исклесан Рак - grotagold - 30-12-2015 [quote author=Zlat ми схватио је да имам план и да тразим знак, ако је неко нашао знак може да се јави да сарађујемо! Не знам зашто се компликује тема? [/quote] ZLATKO , BRATE , PRIJATELJU , KOLEGA... MILI MOJ DRUZE... NE KOMPLIKUJE SE NISTA. SVE JE JASNO KAO DAN ALI SE SAMO PISE NERETKO I IZMEDJU REDOVA DA BI SE NESTO SHVATILO. NE CITAS SAMO TI TVOJ POST.. CITAJU GA MNOGI (do duse ne svi) PA CE RAZUMETI. BOGATSTVO JE KADA SE JENA TEMA MALO RASIRI I DOPUNI I SAZNA PO NESTO STO MOZDA NIJE NEGDE NAPISANO , ZATO NEMOJ ZLONAMERNO DA SHVATIS BAR MOJE UPADICE I NE GOVORIM U TUDJE IME A LI SE NADAM DA SE SLAZU SAMNOM. Evo i ja se pridruzjem tvojoj molbi DA SVAKO KOJE IKADA NEGDE (BILO GDE) VIDEO UKLESAN ZNAK KOJI LICI NA RECNOG RAKA (neverujem da je jastog u pitanju) sa nedovrsenim jednim jegovim kljestima (od dve) da ti se jave i to na PP da nebi bilo vise ovde zablude i pometnje. a TO VAZI I ZA SVAKU DRUGU ZIVULJKU KOJA PODSECA NA RAKA (DAO SAM PRIMER SKORPIJE) Zelim ti da necekas dugo za odgovor a ujedno SVAKO DOBRO U NOVOJ GODINI. VAS GROTAGOLD |