Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blago
#81
Eto sta znaci mala konstruktivna i dobronamerna kritika. CUDA !!! Odmah si pokazao jedno svoje drugo lice a cini mi se pozitivno. Ne prozivam ja da tebe sankcionisu (ako je neko osakacen ...onda razmisli malo o kome to moze da bude rec) vec ti samo skrecem paznju da ne cinis nesto sto ce izazvati odredjenu vrstu reakcije ili revolta na tvoj nacin ophodjenja ili bar na uporno tvoje insistiranje da se postavljaju licni brojevi telefona (sto je zakonom zabranjeno) i eventualne zakonske sankcije ce snociti administratori ako isti ne uklone sto neznaci da treba uklanjati ceo tekst ili i zabraniti pristup forumu. Eto ja na primer ti nebih uvodio nikakve sankcije ! A znas zasto ? ZATO STO MOJE IZOSTRENO CULO MIRISA NAMIRISE NEKOG KO MOZE DA BUDE OD OPSTE KORISTI (pri tom nemislim da se isti iskoristi) vec za dobrobit ovog naseg hobija.
Sve ovo sto si napisao a gde spominjes moje ime ja moram da odgovorim , pa zar necu valjda da dopustim nekima da odgovaraju u moje ime a nikad me nisu ocima videli , samnom ni casicu ragovora provodili a o nekom dubljem poznanstvu ni da govorim. Pa opet isti ti i takvi koji se kriju po misijim rupama i godisnje napisu po dve poruke a jedva cekaju da nesto krupno usicare za sebe ili bar za svoje nalogodavce (u ovo drugo sumnjam) jer svako je alav na svoj nacin i uglavnom samo za sebe. Da si sve procitao sto sam ja napisao na forumu video bi koliko sam samo postova potrosio braneci stav da se rusenjem nista ne postize. Ti me za to prozivas da nebih valjda dopustio tako nesto. Udji u moj profil , klikni na postavljene poruke pa citaj redom.
Dali nekom bode oci moj avatar sa Srpskim ratnikom iz I Sv rata ... znam ja da bode a njega sam namerno postavio... davno jos. I procitaj sta pise ispod slike. Da sam postavio neki avatar sa nekim darck opcijama u svilenim odezdama .. mozda bih imao drugaciji tretman... ali necu... mogu samo da ga obrisu ili da me mrze i pljunu pod prozor.
Samo ti lepo nastavi pametno da funkcionises na ovom forumu (sale su uvek dobrodosleali sa merom i ukusom) a ja cu sa zadovoljstvom da citam sta pises ... jer znam da imas potencijala koji je vredan paznje.
P.S. Postoje forumi gde tematika nije samo za mesta koja ovde preovladjuju , sto ja u sali kazem TRI PLANINE I DVE REKE A OKOLO KINESKI ZID.  Ne reklamiram nikoga jer mi nije cilj da omalovazim forum gde sam napisao sta sam napisao do sada a to bi bilo kao da sam sebe pljujem u lice i svoj rad. To necu da radim. Postojacu i opstajacu iako se vecina cudi... "PA ZAR SI TI GROTO JOS UVEK TAMO? "
jesam jos uvek na ovom forumu iz meni bar jakih razloga. A koji su to razlozi , nadam se da cu uskoro i o tome malo da napisem.

        HVALA NA STRPLJENJU U CITANJU OVOG MOG NE MALOG POSTA I ODGOVORA TEBI.    GROTAGOLD
#82
Tema je dosegla ZENIT!
I kao takva po mom mišljenju još od ranije mogla da se zatvori jer postovi u njoj ne prate već neko vreme tematsku liniju.
Tako da uzevši to u obzir kao i mišljenje nekih kolega, odlučio sam istu zatvoriti.

  Super moderator Timpolok
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)