09-07-2014, 07:24 PM
VODENICAR evo ja spremio fergusona i prikolicu,samo recu kad... aaa vidim PIKSI skupio 30 evra taman da se odradi poso
Blago
|
09-07-2014, 07:24 PM
VODENICAR evo ja spremio fergusona i prikolicu,samo recu kad... aaa vidim PIKSI skupio 30 evra taman da se odradi poso
17-07-2014, 11:09 PM
a ja mislio da ovaj post nece otici dalje od te sulude objave , kad ono ne lezi vraze . hehehehehe. pa covek je legenda . sigurno ima neku bolest koja se manifestuje kad pritiska nule na tastaturi . ili mu tastatura losa pa udara po nulicama . Posto sam skontao da je ovo komicna objava ajde da ne bude bez mene . Ali bi drug vodenicar stvarno trebao da ode malo na pregled ili u najmanju ruku da bude kaznjen ovde na forumu zbog zamajavanja i omalovazavanja ovog cenjenog foruma .
17-07-2014, 11:15 PM
More Mincicu svi smo mi na posmatranje a i zreli smo za jedan temeljan sistematski pregled.Doduse kad dodje pregledjuvanje ja sam za, samo neka je neka pomlada doktorica .
18-07-2014, 10:31 PM
Sto jes jes , ali brate taj pregled je za dz . Ili u najgorem slucaju do 1000 din . Al bi ti drug vodenicar zapaprio jako da to bude kao da kupujes bolnicu . ;D
18-07-2014, 11:20 PM
Ja sam se vec izjasnio da je vodenicar i zavetni kovceg za neki drugi a ne seljaka Svrliskoga ko sto sam ja.E sad ako me sobali us put neka pomlada vodenicarka sramota je da begam iako sam u godine... Bolje je da legam nego da begam.
02-08-2014, 11:47 PM
ti mincicu nemoj da... lupas previse. u tastaturu. a ne u to kamenje. mada ni to ti nece pomoci da nadjes neko blago, kao ni vecini.
koji su vasi rezultati u potrazi za blagom ako smem da znam? mora da broj postova odredjuje vrhunskog tragaca. samo vi mene potcenjujete. kajacete se posle. stojim iza sveg napisanog, sta god sam pisao. i dalje cekam nekog. nista ja nisam garantovao, ni tvrdio da je zavetni kovceg taj plen. sto se tice zakopanog blaga.. ova vest potvrdjuju moje pretpostavke. http://www.telegraf.rs/sport/1150004-ono...-otrovnica marakana je po mojem tumacenjima jedan od bitnih orijentira svakako ne iskljucujem da i negde tu oko ljutice ima i pravog blaga. ali moj fokus paznje nije taj kraj.
03-08-2014, 05:09 PM
Hahahahah
Pa ti STVARNO MISLIS ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
07-11-2014, 10:57 AM
??? ... ,,, , .. ,, .
06-07-2015, 02:01 PM
Postovani g.Ananda,
zamolio bih Vas da postavite mapu ili da mi posaljete na pp. Unapred hvala. S postavnjem, Vudi Alen
16-01-2016, 05:45 PM
pa vodenicar i ja verujem za 8 miliona evrica ima da pronadjem i rupu koja vodi do kine,i ja se pridrizujem gospodi tragacima i nudim svoj metal detektor koji radi na dubini od 1 km a pravi ga radionica koja se zove MD Baron min hauzen iz Przogrnci,hahahaha ovo da nije smesno bilo bi zalosno COVEK DETEKTOR koji detektuje kore od banane i 8 miliona evrica,na ovako nesto nisam mogao ni da sanjam da cu u zivotu proicitati ali ovo je srbijaaaaaa i to jos crvenozvezdas pa to ti je da puknes od muke
|
|
|