Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blago
Vodenicar ti si verovatno u urednistvu treceg oka mada taj casopis je ok a koju picu si proucavao jel kapriciosu pa si pronasao kordinate od maslinku do pete pecurke a treba kopati ispod trece cigle u malom mokrom lugu,de nadje pa bas ZAVETNI KOVCEG mozda je tu negde i NOJEVA BARKA,mStvarno nema smisla,aJDE DSONESI NA STARU DVE pizze sas sunku i dva dukata,neverovatan tip tako nesto ne bih cuo ni u Lazi koji ima i svoje napoleone i to dva komada,i to za 8 milioncica,samo ti melji vodenicar mozda ces nesto i da izmeljes,
Bravo Timpolok svaka cast ali oni ne koriste capriciosu vec quatro stacnione,pozzzzzz caja a pizza je sas gljivu ludaru, a mozda i pejotl kuj ga zna,ma zna VODENICAR
ma o cemu ti to ako nisi jeo pizzu sa ludaroim onda verovatno gutas trodone ili optalidone,neznam sta lupetas ali crvena je propala kao i ti sto ces da postanrs zvezda,ma daj bre ovaj forum citaju i normalni ljudi idi bre na neki drugi forum pa lupetaj kolko hoces,stvarno Vodeniucar idi negde jedi jer kad si gladan nisi sav svoj ili idiu kod Grote i samnaraj tanjire u pizzeriju mozda ti da malo pizze sas pecurke one hubave prave pa da malo letisssss do kordinata sa zavetnim kovcegom ili idsi kod poljaka da im otkrijes onaj voz sas zlato koliuko love bi tu tek mogao da zaradis jedno dvaes milioncicA a meni daj 2% za predlog za biznis oni imaJU I TORANJza busenje kao naftu da kopas
znao sam da je ovaj VODENICAR neka karaKONDZULA A ON SAM KAZE DA JE VAMPIR,i drug sas savu savanovic i covek trazi oko svevidece sas trece oko na pizza flajer
Ajde MILANE prosvetli nas malo panam OTKRIJ STA TO TO MOCNI MOMCI TRAZE U SRBIJI,nemoj da nam pricas kojestarije nego kazi konkretno sta to mocnici traze u Srbiju ili si se i ti navukao na neke flajere za Lazanje ili mozda domace kobaje,kazi konkretno eto ja neznam sta to mocni ljudi traze po Srbiji a voleo bih da znam.
(16-01-2016, 06:08 PM)caja link Piše:ma o cemu ti to ako nisi jeo pizzu sa ludaroim onda verovatno gutas trodone ili optalidone,neznam sta lupetas ali crvena je propala kao i ti sto ces da postanrs zvezda,ma daj bre ovaj forum citaju i normalni ljudi idi bre na neki drugi forum pa lupetaj kolko hoces,stvarno Vodeniucar idi negde jedi jer kad si gladan nisi sav svoj ili idiu kod Grote i samnaraj tanjire u pizzeriju mozda ti da malo pizze sas pecurke one hubave prave pa da malo letisssss do kordinata sa zavetnim kovcegom ili idsi kod poljaka da im otkrijes onaj voz sas zlato koliuko love bi tu tek mogao da zaradis jedno dvaes milioncicA a meni daj 2% za predlog za biznis oni imaJU I TORANJza busenje kao naftu da kopas

U pravu je moj kolega Tima.. sto se tice tvojih komentara samo sto ja da sam moderator a ne PRODAVAČ PIZZA nebih tebe opominjao ili odstranjivao sa foruma. NIKAKO !!! Ostavio bih te da i dalje postavljaš svoje komentare na stare postove jer nešto u zadnje vreme nevidim neke postove vrednje komentarisanja (čast izuzecime) .. ali čitajući tvoja stručna objašnjenja stičem utisak da ti imaš šta da kažeš i da sa druge strane ekrana ne sedi neko ko prebija vreme lupajući gluposti... NIKAKO... JER TI IMAŠ ŠTA DA KAŽEŠ. Samo se u početku , kako kaže naš narod malo "šegačiš" jer ti je očigledno dosadno  8) PA VREME JE GOSPODINE CAJO , DA NAPIŠEŠ NEŠTO VREDNO PAŽNJE... DA SE MALO POKAŽEŠ I OTVORIŠ  Wink
pozdrav tebi ananda ni ja nemam vremena za prepucavanje niti znam da citam izmedju redova ko neki pa te molim da postavis tu mapu na forumu da probamo nesto korisno da odradimo,pozdrav caja
Pa gosn Grota napisao sam bar dve tri teme ali nema pizza majstora sa svojim pizzerijama da odgovore,pa mi ti kazi GrotaGold sta te zanima i ja cu rado pokusati da ti odgovorim a verovao ti meni ili ne raspitaj se po Vrscu za REX PIZZERIJU pa ces da vidis da i ja znam pizzu da napravim i to one porodicne od 50 i 60cm  u precniku koju ni ti tako gladan znanja nebi mogao da pojedes,trebalo bi bar dva tri takva kao ti pa da gi izedu,a posto mislisa da si jako pametan i imas svoju pizzeriju dozvoli mi da ti napravim pizzu kakvu u zivotu svom nisi izeo,moj ti je xxxxxxxxcaja vrsac pa pozovi i daj mi tvoju adresu posalji mi sms i ja cu doci da te naucim nekim stvarima koje nisi nikad ni video a kamoli jeo,inaCE POSTUJEM TVOJA izlaganja i divim se tvojim odgovorima,volim da citam tvoja pisanja,ali mi neuzimaj za zlo kad se malo salim,imas pravo citam stare postove jer novih nema i to mi je zao,gde su ti nasi tragaci,vi u juznoj srbiji ili istocnoj imate mnogo mesta za traganje a ja sam iz banata i nemam to sto vi imate,ovde nema klesanih znakova,pecina,propasti,ripaljki,duvaljki,kladenci i lonci,m,sam vrsackog bregfa i ono malo fruskegore nema nista a i fruskagora mi je daleko oko200km u jednom pravcu,porimoran sam da tragam u banatu,okolina vrsca i molio sam kolege dsa mi nestoi kazu za vrsac i vrsacki breg a i tebi sam se obracao ali niste mi odgovoriliu,tek po neku satiricnu primedbu na moja pisanja,pa kad si golem frajer kazi mi nesto za moj kraj,po ja necu vise da se mesam u tvoj kraj ostavicu tebe i tvoje juznjake da se rvu sa kojekakvim Viodenicarima i njihovu meljavu.Pozdrav Grota od Caju
Sledi ti verovatno redukcija teksta zbog postavljenog broja telefona. To vise nije moj domen. To da se ja u zivotu svom nisam nagledao stvari koje si ti , pa sve do konstatacije da nisam ni video pizzu sa takvim razmerama a po najmanje probao istu , priznaces i sam da je smesno i komentaristati. Trudis se iz petnih zila da budes duhovit i uspevas u tome , ali ja nigde nisam komentarisao tvoju licnost ni tvoje strucne sposobnosti , samo sam te prozvao da nesto od toga i napises. MI SA JUGA kako sam kazes (a pri tom POJMA NEMAS KO JE ODAKLE) bivamo skrti u svojim saznanjima i neretko delimo ista , osim na neki drugi nacin a ne ovde javno da se pise... e to vec moze da se komentarise.  Premda je tema zapoceta sa necim sto blage veze nema sa ovim sto pises a u njoj je vec od strane Time dato kao predlog ondasnjoj administraciji da se ista stavi OF TOPIC , predpostavljam da ce se to sada i desiti. Samo ce mi biti jako zao sto prozvani posedovalac pomenute mape nije javno podelio istu i verovatno je nije poslao na PP traziocima iste pa daljni komentari gube svaki smisao.
Eto problema bez potrebe a sve mi se cini da su problemi "naruceni".
Hvala na tvojim pohvalama o mojim temama i postovima i moj predlog da jos bolje i vise citas po forumu sta je sve napisano a ima svih odgovora na tvoja postavljena pitanja. Siguran sam 100% da nisi stigao sve da procitas a ako i jesi onda verovatno nisi mnogo toga razumeo , sto vec nije moj niti bilo ciji problem vac samo tvoj.
Postovani kolega Grota nisam razumeo dosta toga na ovom forumu ali trudim se da razumem,prvo imam mnogo poroblem a sa vasim jezikom,mada mi je zanimljiv ali dosta toga nemogu da protumacim pa onda zovem brata u Nis ili kuma u Pirot da mi prevedu sta pojedine reci znace,jedanput sam zamolio moderatora da mi to objasni a on mi odgovori da ja vredjam bracu juznjake pa me kaznio sa mesec dana da nemogu nikom da se javim i da nemnam prava komentara niti bilo sta na forumu,kao sto i ti sada naginjes voidenicu da me kazne,neznam zasto ja nikoig nevredjam i neomalovazavam,ja mislim da smo mi svi razliciti jer za neko podneblje je naka komunikacijha n orm alna a za one druge je to isto bogohulno ili uvredjujuce,valjda mi je velika mana sto neznam ko je odakle,mpa od kude je pirossi pa valjda iz pirot a ne iz subotice,odakle je apis koji se frlja po svrljiski,nije iz beograda,odakle si ti Grota pa sigurno nisi iz vojvodine po nosnji na tvom nicu bih reko da si iz Sljivadije pardon sumadije itd,ja sam lalos iz banata ali imam korene iz BVojnik znac i juzna pruga iliti ono sto juznije to tuznije,,znas Grota neko rada sa glavom i md a neko krampom i dsinamitom i jebe se njemu dali ce da ostavi neku zaOSTAVSTINU ZA BUDUCE NARASTAJE,dali i ti mislis da je to normalno ja licno mislim da takvi i treba da se hapse,to je isto kao kod pecanja ja volim taj sport i pecam maximalno sa 3 stapa ali moj komsija peca bez stapova ali koriustiu dinamit,struju,zabranjhene mreze sa kojim izlovi sve sto mrda,dali mislis da je to u redu,pa nije u redu prijatelju moj,stara,suva,miroc,kukavica,fruska goira,vrsacki breg nije ni moje ni tvoje nije ni nase te planine su nam samo poklonjene dok smo zivi i treba da ostanu za buducnost za svu decu ove drzave koja isto moraju te planine da cuvaju za neke druge generacije e zato ni ti ni ja ni oni nesmemo da razbijamo i razvaljujemoi  ni planine ni brda ni groblja ni manastire i crkve,trazi trazim i ja ali kad iskopam rupu ja je i zatrpam ne lomim ne kasapim ova nam pozajmljena brda i doline,dali si ti Grota mozda cuo da je neko u Vojvoidini ili u Sumadiji dinamitom dizao u vazduh stenje i kamenje da bi dosao do nekih ostaava i riznica,da je neko kopao sa teskom mehanizacijom i rusio brda i doline nisi e vidxis ja sam licno i cuo i video na staroj i suvoj,na radanu i jastrepcu kako KRAMPUSI ruse i lome sa dinamitom ovu nam lepu srbiju osakacuju,zato te molim ko prijatelja i kolegu nemoj da dozvolis na svom terenu da nam siluju ovu nasu lepu i jedinu Srbiju a licno znam da je tvoj teren cela Srbija,Pozdrav tebi Grota PS molim te napisi nesto o mom kraju jer sam mnogo sati proveo bna forumu ali nisam nasao nista o Vrscu,sem jednog posta od Tece ali se on odn osio na Frusku goru ali hvala mu i za to.caja.A grota sto se tice dali ce me moderator sankcionisati zbog broja mog mobilnog,poa neka sankcionise to je njegov posao a mozes i Timu da pozoives na pizzu pa tamo rastumacite moje odgovore na postove kolega,caJA
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)