Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VEZIR TEPE
(28-12-2014, 07:59 PM)karma link Piše: se  naodja  vo  makedonija  ii  ima  mecka  figura  a  e dno  prasanje  dali  meckata  e  so  edna  sepa

ne pojdov da ja vidam od blisku, za detali ne znam, ja gledav od 500m se gleda, preku rekata, covekot sto ja barae imase mapa ja nosese, se bese taka kako sto bese na mapata samo toj ne razbirase.  Smile i sega jas sto da mu pravam, a Vezir Tepe e na visokoto nad meckata, od tuka sigurno ima 3km do vrvot.
inaku tojj go barase od meckata 3 dol na levo. tuka trebalo da ima...
Odgovori
Ova tema je do aprilske havarije servera imala 66 postova od strane mnogobrojnih ucesnika od kojih su se neki istakli velikim trudom i znanjem.
Jako mi je bilo zao da sve to sto je bilo napisano netragom nestane pa sam se potrudio koliko je god bilo u granicama mog skromnog informaickog znaja da povratm ono sto tehnicari koji su se borili za zivot foruma nisu uspeli pa makar u ovoj jednoj temi.
Dakle koristeci Googlov kes Fajl za ovu temu povratio sam dobar deo izgubljenih poruka oko 44, naravno da postoji deo koji je nazalost ipak trajno izgubljen. Tako da posle ove poruke u kojoj najavljujem da cu nadnoknaditi izgubljene postove, usledice moji postovi u kojma cu citirati postove koji su tu bili svi ce biti u originalnom obliku kako ih je clan napisao sa tacnim datumom pisanja i rednim brojem kako su bili postavljani i imenom postavljaca.
U nadi da ce to nekom biti od koristi srdacan pozdrav.
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #11 poslato: April 06, 2015, 10:10:25 pre podne »

Vezir tepe povezuje nekoliko kaletija i postoji samo jedno a ono je na staroj planini.dali te zanimaju onih devet groba ili oni drugi .
Odgovori
CITAT
Himovich
« Odgovor #12 poslato: April 06, 2015, 11:08:36 pre podne »

Poslao: laki kes
« poslato: danas u 10:10:25 pre podne » Umetnite citat
Vezir tepe povezuje nekoliko kaletija i postoji samo jedno a ono je na staroj planini.dali te zanimaju onih devet groba ili oni drugi

Tacno da ima 9 groba  ima u STAROJ PLANINU i 7 plus 2 groba  ima  i da dodadem da je i tu orlovo gnezda poz
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #13 poslato: April 06, 2015, 03:16:44 posle podne »

Dobro Himovicu a znas li kako su oni obelezeni iciji su tih devet groba ai koliko je daleko kladenac od njih i na koju stranu.

Odgovori
CITAT
Himovich

« Odgovor #14 poslato: April 06, 2015, 03:32:45 posle podne »

Neznam kosu u groble i nije jedan kladenac tako znam ako znas pisi
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #15 poslato: April 06, 2015, 07:03:48 posle podne »

Himovicu tacno da nije samo jedan kladenac u pitanju .ja sam pitao koji je najblizi kladenac i koliko je daleko od grobova.po pisanije pise da su latinski a po mom misljenju da nisu jer koliko znam sva latinska groblja su okrenuta odnosno gledaju ka jugoistoku  a ova su na jugozapadu a obelezena su kamenjem koje nemas u okolini.
Odgovori
CITAT
Himovich

« Odgovor #16 poslato: April 06, 2015, 07:28:18 posle podne »

Poslao: laki kes
« poslato: danas u 07:03:48 posle podne » Umetnite citat
Himovicu tacno da nije samo jedan kladenac u pitanju .ja sam pitao koji je najblizi kladenac i koliko je daleko od grobova.po pisanije pise da su latinski a po mom misljenju da nisu jer koliko znam sva latinska groblja su okrenuta odnosno gledaju ka jugoistoku  a ova su na jugozapadu a obelezena su kamenjem koje nemas u okolini.

laki sad si tacan  odlicno i tako je  ima pret toga jos znakova  i me cudis zasto pitas samo koliko je daleko kladenac  ima jos mnogo da se pise za tamo pisi sta imas  daj da cujem ako znas nesto ondak daj zeci i drugi znakova ako znas ili hoces da ti kasem za makazu da je tu negde    evo ivo cu da pisem ima jos dosta grobova  ovo je sve tacno da znate ko nezna neka pita poz svima
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #17 poslato: April 06, 2015, 09:53:41 posle podne »

Makaze su gde je spasovski obrok to jest vise prema jugu  negojugozapadu dok je sam manastir sveti spas na jugoistoku i kod njega bila dva goluba koja pju vodu iz panicu pa je njih srusio Vlcan vojvoda a u samoj potka pini tocak , krst,konjanik na konju sa macem u ruku i tri kamena pobijena.spasovski obrok  i krst sa makaze su malo iznad grbavu babu a negde iznad nje i grobova nalazi se svinjska bara a ispod malo nize od krsta je sveteno kladence i jedna martinova koliba  kod koje je jedan od ulaza za u jednu njegovu crkvu  i ima tu mnogo znakova ali dosta njih su oni sami pokrili zemljom tako da mozes samo po merama da nadjes....
I ne vuci me vise za jezik samo ja i ti komentarisemo a ovi skupljaju podaci.
Mozda neka budala naleti da pogine ,jer svako otvaranje nosi veliki rizik a ima i jedna desetka na pobijen kamen koju nikako nesme da se vadi jer trujes sve zivo dva kilometra u krug i nije ni malo sala i salit se nekim stvarima
Pa zato neka ovo bude i upozorenje svima koji pratite i citate na ovom forumu.
Pozdrav
Odgovori
CITAT
Himovich

« Odgovor #18 poslato: April 06, 2015, 10:40:41 posle podne »

« Poslednja poruka od strane laki kes poslato danas u 09:53:41 posle podne »
Makaze su gde je spasovski obrok to jest vise prema jugu  negojugozapadu dok je sam manastir sveti spas na jugoistoku i kod njega bila dva goluba koja pju vodu iz panicu pa je njih srusio Vlcan vojvoda a u samoj potka pini tocak , krst,konjanik na konju sa macem u ruku i tri kamena pobijena.spasovski obrok  i krst sa makaze su malo iznad grbavu babu a negde iznad nje i grobova nalazi se svinjska bara a ispod malo nize od krsta je sveteno kladence i jedna martinova koliba  kod koje je jedan od ulaza za u jednu njegovu crkvu  i ima tu mnogo znakova ali dosta njih su oni sami pokrili zemljom tako da mozes samo po merama da nadjes....
I ne vuci me vise za jezik samo ja i ti komentarisemo a ovi skupljaju podaci.
Mozda neka budala naleti da pogine ,jer svako otvaranje nosi veliki rizik a ima i jedna desetka na pobijen kamen koju nikako nesme da se vadi jer trujes sve zivo dva kilometra u krug i nije ni malo sala i salit se nekim stvarima
Pa zato neka ovo bude i upozorenje svima koji pratite i citate na ovom forumu.
Pozdrav

Bravo laki bas tako je i ovo ti je orginal    neznam sta da pisem mosda znas i za KALDRMU stari put  poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)