Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VEZIR TEPE
CITAT
Laki kes

« Odgovor #29 poslato: April 07, 2015, 09:17:23 posle podne »

Dali ja to vidim na pomolu neki dogovor Himovic ima i lokaciju ne samo koordinare.......
Himovicu vec sam pisao da su svi kotlovi i vedra sabrana od strane hajduka i uneti unutra.ostalo je kod hajduckog groblja ono sto je namenjeno za Kurban oko Velka vojvode i kod popove kuce u dvoristu za koje nije znao ni sam pop.
Nemoguce uradit ni jedno.
Timpolok sto se tice ove skice ona je tacna ali je stara i to je jedan mali delic od par hektara i veoma malo ima obelezja.ali gde su ti ove tri vodenice prva ti je i najstarija i ona je Deda Dobrina vodenica ,druga Eminova a treca Gargova....
Treba li ti jos....
Odgovori
CITAT
Timpolok

« Odgovor #30 poslato: April 07, 2015, 09:26:25 posle podne »

Hvala Laki na brzom odgovoru, na ponudjenoj pomoci ako uztreba cucemo se, niko ne zna sve a dogovor kucu gradi, ako je Bozje volje.
Odgovori
CITAT
Himovich

« Odgovor #31 poslato: April 07, 2015, 11:51:57 posle podne »

Oglasna tabla / Odg: VEZIR TEPE
« Poslednja poruka od strane laki kes poslato danas u 09:17:23 posle podne »
Dali ja to vidim na pomolu neki dogovor Himovic ima i lokaciju ne samo koordinare.......
Himovicu vec sam pisao da su svi kotlovi i vedra sabrana od strane hajduka i uneti unutra.ostalo je kod hajduckog groblja ono sto je namenjeno za Kurban oko Velka vojvode i kod popove kuce u dvoristu za koje nije znao ni sam pop.
Nemoguce uradit ni jedno.
Timpolok sto se tice ove skice ona je tacna ali je stara i to je jedan mali delic od par hektara i veoma malo ima obelezja.ali gde su ti ove tri vodenice prva ti je i najstarija i ona je Deda Dobrina vodenica ,druga Eminova a treca Gargova....
Treba li ti jos...

Sve je u redu mosda znate da fali jos dosta da pisimo za STARU PLANINU  da cujem vase mislejne mosda ste stari od mene veliki poz
Odgovori
CITAT
GROTAGOLD

« Odgovor #32 poslato: April 08, 2015, 01:50:41 pre podne »

JU...ju... nezna se Turski a pradede bili turci. Mislite stvarno da se neda naci na forumu ko nezna Turski... nezna onaj ko nece da kaze da zna a pravi se da nezna. Malo se igramo skrivalice . jel te  8) Orlovo gnezdo se HIMOVICU zna gde je a ako se nevaram dobio si i upustvo za njega i isao si da ga nadjes i nasao si crvenu zemlju i srnu na steni iznad puteljka visoko da nemoze da se dohvati sa rukama , i mali prozor sa rupom za kljuc i pitas za sofru a i sam znas da je na sofri :KNJIGA"  8) 
Samo se prebacujete sa teme na temu a u stvari se vrtite oko iste stvari a ja samo citam i cudim se OCE LI SE NACI OD VAS NEKI JUNAK DA ODE I NADJE TO STO TRAZI  ...( kao sto su ovih dana neki i nasli) a ne samo da se podbadate ko zna vise.
BOG NEK VAM JE NA POMOC KAKO SVIMA VAMA I MENE DA NE PRESKOCI  Big Grin  I SRECNI VAM I BLAGOSLOVENI PRAZNICI HRISTOVOG VASKRSENJA.
Odgovori
CITAT
Himovich

« Odgovor #33 poslato:April 08, 2015, 10:46:29 pre podne »

Poz Grota  znam da znas za mene sve i da priznam da si mi dosta pomagao za neki svari i znas da jos nemogu da nacem neko tacno iskreno i cisto mosda znas da i sam nemogu vise veliki poz svima
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #34 poslato: April 08, 2015, 11:39:53 pre podne »

A sta to ne mozes da nadjes  ako nije tajna.
Mozda lokaciju ili koordinate.
Za to je kljuc kod mene.....
Odgovori
CITAT
FiligranxX

« Odgovor #35 poslato: April 08, 2015, 07:40:19 posle podne »

Na vizar tepe lokacijata e vo makedonija ili bugarija  ? pozz
Odgovori
CITAT
Laki kes

« Odgovor #36 poslato: April 08, 2015, 08:43:40 posle podne »

Kako da ne.
Jako bi svi mi voleli da je najbolje voce bas u nasem dvoristu.
Odgovori
CITAT
Milan

« Odgovor #37 poslato: April 09, 2015, 09:09:06 pre podne  »

--- Citat: laki kes  April 08, 2015, 08:43:40 posle podne ---Kako da ne.
Jako bi svi mi voleli da je najbolje voce bas u nasem dvoristu.

--- Kraj citata ---

Na žalost mnogih potpuno si u pravu Laki kes, kada ovo kažeš da bi svako voleo da je sve u njegovom dvorištu.
Nekima sam u privatnoj prepisci i rekao neke detalje, pa hajde da i ovde javno napišem. Vezir Tepe i mnogi drugi detalji koje ste spomenuli u ovoj temi, na žalost nisu niti na teritoriji Bugarske, Makedonije, Grčke pa i trenutno Srbije.
Osnovna orijentacija za sva mesta koje ste spomenuli je Karahasanov most, koji se nalazi na današnjoj teritoriji Kosova. Pošto je selo u kome se nalazi ovaj most i bliža okolina potpuno i čisto nastanjeno Albancima, o nekoj saradnji sa lokalnim meštanima nema ni govora. Kretati se na ovim lokacijama a da ne budete primećeni je nemoguće, tako daa ove stvari za sada možete da zaboravite za neko vreme i nema potrebe da se oko ovoga prepirete među Vama.

Neka skica koju je ovde neko beše postavio je netačna u više detalja. Naravno već je rečeno da je to samo nekakva prepisana kao skica. Eto jednog od netačnih detalja. Vodenica koja se spominje ( a Vi ste je spomenuli pod drugačijim imenom) se nalazi ispod Karahasanovog mosta a ne iznad mosta. Spominje se kod drugih kao Karahasanova vodenica, dok ste je ovde spomenuli sa sasvim drugačijim imenom, što je zapravo ispravno i kod jednih i kod drugih jer se radi o jednoj istoj vodenici.
Koliko sam mogao i smeo, ja sam Vam pomogao,čisto da svima Vama koliko toliko pomognem kako bi ste se oko nekih stvari orijentisali i da ne gubite energiju i vreme na nekim pretpostavljujućim lokacijama, gde se ubiše ljudi da dokazuju ono što reče Laki kes, da je sve u njihovom dvorištu.
Ja bih prvi voleo da to bude u Srbiji sadašnjoj, ali na žalost nije.

Odgovori
CITAT
Shema

« Odgovor #38 poslato: April 09, 2015, 10:44:00  »

E pa milane ima nas i kojima nije problem da se krecemo i po naseljenim albanskim mestima pa ne bi bilo lose da nas uputis malo ......
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)