Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ne treba da se odma narogusite jednan na drugog kolega Marsovac je verovatno pogledao sa ove teme fotografije u nekom naprednom programu (aplikaciji) koji prikazuje standarde beleženja tih metapodataka koji se odnose na lokaciju i vreme nastanka fotografije.
I ne verujem da to radi zlonamerno, jednostavno taj program ima na kompu mozda tu aplikaciju ima jos ko od nas ali nismo bili vredni da joj proucimo mogucnosti.
auuuuuuuuuuuuuu.
al me napadoste.....
El Loko, ko te uporedio sa zivotinjom?
Kikito, sta si ti time hteo da kazes? Kakav kurvinski nacin? Sta je sa tobom?
Budi Bog ljudi, al ste paranoicni.....
ajde pojasnite mi.....
Marsovac
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
marsovac mislim da ti izjava nije na mestu,nadam se da se ne bavis time a u besu sam tako odreagovao.elem neko me danima hakuje i pokusava da se dokopa podataka ali neka upecace se ako vec nije.imam dobro misljenje o tebi ali si me iznenadio izjavom,pozz i izvini ako sam te uvredio.
Ok,
Prihvaceno izvinjenje, a za hakovanje javi se pa da vidimo ko te to "hakuje"..
Marso
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ljudi sta vam, uopste me nije briga dal me neko spijunira, i ako neko pokusava neka se slobodno javi sve cu da mu dobrovoljno brebacim podatke pa neka radi ako je toliko voljan.
SMIRITE MALO STRASTI DA NEBI RADILA GUMICA !!! 8)
More Groto zapela deca da se kace na basamaci pa to ti je.Nego sva sreca te je tuj i izvor pa mogu da lade..
Cim vide da je neki poso odma se utrkuju da ga preteknu....Decija posla.
dikilikontakti
Unregistered
DANAS SE SVE PRATI, LJUDI STA VAM JE ????? 21 PRVI VEK JE..... SVE STO RADITE ILI SE DOGOVARATE, RADITE TO NA LIVADI STO DALJE OD MOBILNIH I OSTALE TEHNIKE NEMA VEZE KOLIKO JE STARA SVE JE PODLEZNO PRACENJU..... NE DIRAJTE MI MARSOVCA