Kolega shure odlićno mesto za rad,pošto si našao znake red je i da pretražiš okolinu ja bi ispitao kamen sa tri rupe koji ti lici na mrtvačku glavu iz razloga jer tamo nišani puška kao drugi kamen u koji gleda kvačka.Moje mišljenje sa srećom ako treba pomoć piši na pp.Pozdrav Moravac.
kao sto ti vec rekose to o cemu ti pricas mnogi traze za kvocku sa pilicima sam cuo jos pre mnogo godina iako sam daleko od tog kraja i ako je tacno to sto pricas zelim ti srecu
Kolko vidim ispod ove kocke je beton izliven, jel tako?
Ako jeste onda je ovo znak za kotu ili tacku koja sluzi geometrima za merenje,posto ima s gornje strane X onda je sigurno ta vrsta oznake i nema veze sa znakovima. Vidi kakav je taj beton. A najbolje od svega,slikaj tu pusku sa kukom i kvocku sa pilicima, to su znaci koji ti mogu pomooci da resis nesto..... I ona kopita,bivolja ili kakva vec, da se vidi kako su postavljena....stopala takodje....
Pozdrav
Sve sam slike pokusao da postavim ali vidis samo ove 2 su postavljene,postavicu sve,to nije beton neki cudan matirijal,a pored tog betona 3 krsta isklesana na steni koja lici na medvedju glavu,videces uskoro imam slikano samo da postavim
човече свуда и на свакој узвишици има овакве крстове и бетонске коцке укопане ,обележане су коте геометриске.А незналице и будале ископавају и ваде их посвуда,читајте или питајте искусније образовање не шкоди никоме.
Поздрав
meni ovo lici na velika zajebancija.
pa kako brate od toliko znakova uspeo si da postavis samo dve slike i to od jedan isti znak(ako je to znak).
pozzz...