25-08-2011, 02:55 PM
Gde mogu da se kupe u srbiji, ko je distributer?
Pirat detektori - Bulgaria
|
25-08-2011, 02:55 PM
Gde mogu da se kupe u srbiji, ko je distributer?
16-09-2011, 07:27 AM
здраво метал детектор ради један фреквенција доступан и два фреквенције променом са прекидачем
hello frequency one I have a model that works two frequencies 7 kHz and 12 kHz operating modes are changed with a switch customer chooses the exact frequency that it be made detector
16-09-2011, 01:47 PM
Pozdrav svima ! Poznato je da "ono lepo zuto" trazi manju operativnu frekvenciju tj. da ima bolji odziv na maloj radnoj frekvenciji detektora.Ali,manja frekvencija-manje dubine.Voleo bih da kolege "Pirat"-i postave test sa nekim zlatnim predmetom.Drugo-detektori u testovima na You Tube-u mi deluju poprilicno nestabilno,ne znam da li je to zbog visoke mineralizacije zemljista ili je nesto drugo u pitanju.Voleo bih da cujem odgovor barem na ovo poslednje pitanje.Hvala unapred.
P.S. Svidja mi se sto detektori imaju manuelna podesavanja,osim onog koji ima fiksiran ground,tzv automatski.Ocekujem odgovor na pitanje o stabilnosti. Veliki pozdrav..........................fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
16-09-2011, 06:56 PM
(16-09-2011, 01:47 PM)fixxx link Piše:Pozdrav svima ! Poznato je da "ono lepo zuto" trazi manju operativnu frekvenciju tj. da ima bolji odziv na maloj radnoj frekvenciji detektora.Ali,manja frekvencija-manje dubine. Pozdrav @fixxx, Objasni detaljnije ovo nasta si mislio manju operativnu frekvenciju, jer meni poznato frekvencija detektora koji reaguju na zlatu jeste 18 khz. Hvala
17-09-2011, 01:16 AM
Pozdrav.Mogu da objasnim samo onoliko koliko znam iz teorije i prakse na terenu.Ako nisam u pravu,javice se neko strucniji.
Osnovni primer su detektori tipa Minelab,po meni do danas neprevazidjena marka po pitanju osetljivosti na zlato.Promenljiva radna frekvencija,a najbolja osetljivost na zlato na extremno maloj frekvenciji uz pristojnu dubinu.Ali i za pristojnu cenu.Da nagovestim da su to stariji modeli,iskusniji od mene znaju o cemu pricam. Pozdrav................fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
17-09-2011, 01:20 AM
I dalje cekam odgovor kolega "Pirat"-a po pitanju stabilnosti detektora.Pozdravljam.....................fixxx
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
17-09-2011, 01:52 AM
(17-09-2011, 01:16 AM)fixxx link Piše:Promenljiva radna frekvencija,a najbolja osetljivost na zlato na extremno maloj frekvenciji uz pristojnu dubinu. Navedi koji opseg frekvencije? koliko ja znam je od 15 d0 18 khz (17-09-2011, 01:16 AM)fixxx link Piše:Osnovni primer su detektori tipa Minelab,po meni do danas neprevazidjena marka po pitanju osetljivosti na zlato. Navedi mi primer tih detektora.
17-09-2011, 12:22 PM
Pozdrav.Ne zelim da reklamiram,dovoljno se zna za koliko je skoro svaki Minelab osetljiv na omiljeni nam metal.A i reklamiraju se vec godinama svuda , pa i ovde na forumu........ I zasluzeno toliko kostaju.
pozdrav .............. fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
17-09-2011, 12:25 PM
Voleo bih da kolege "Pirat"-i postave test sa nekim zlatnim predmetom.Drugo-detektori u testovima na You Tube-u mi deluju poprilicno nestabilno,ne znam da li je to zbog visoke mineralizacije zemljista ili je nesto drugo u pitanju.
I dalje cekam odgovor kolega "Pirat"-a po pitanju stabilnosti detektora.Pozdravljam.....................fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
17-09-2011, 02:44 PM
здраво неколико дана Учинићу видео златом новчићи ће фотографија и видео у реалном условима претраживање да видимо стабилност рад
метал детектор је дизајниран да раде земљиште са великим садржаја руда и минерала |
|
|