Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pirat detektori - Bulgaria
Pozdrav Kolege "Pirat"-i .Hvala unapred na snimku.Taj video ce pomoci i vama sto se prodaje tice a i potencijalni kupci ce videti prave karakteristike vasih detektora.Zelim vam puno uspeha u prodaji ! fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
dali je neko isprobao ove bugarske detektore?
Odgovori
Nismo dobili adekvatan odgovor o nestabilnosti uredjaja. Uredjaj je aprolutno stabilan a ti fals signali i ta nepravilna modulacija dolazi iz zvucnika jer je uredjaj prenapumpan sensitivitiyem otud potice to zvrckanje i samo u tom rezimu rada uredjaja moze postignuti te dubine ako se osetljivost smanji uredjaj postaje aprolutno stabilan i tih ali gubi dubinu
Odgovori
dali vi koristite ovaj detektor? kakve su mu karakteristike?
Odgovori
Narucio sam model 4,bez problema je dostavljen,jos nisam bio na terenu s njim ali sam vrsio testove kod kuce.S ovim modelom necete da skupite sve eksere i folije iz dvorista.Na nekih 30-35 cm prepoznaje jedan novcic,a vecu koliinu na oko 60cm.,barem koliko sam ja uspeo da nastelujem aparat.Za ovu cenu aparat je odlican.
Odgovori
napravite testove u zemlji pa bi vas zamolio da napišete nešto o njemu. dali ima brz oporavak?
Odgovori
(02-09-2012, 06:13 PM)skiper link Piše:napravite testove u zemlji pa bi vas zamolio da napišete nešto o njemu. dali ima brz oporavak?

Odlicno,,, uradis poligon i dovedes aparat i ako nadje radi a ako ne neradi...nema tu te smetamu buka te ovo ili ono...Samo je poligon merodavan...Moje misljenje.
Odgovori
nisam dugo bio na ovom forumu i nema nista novo sem pisnija licnih zakljucka razmisljanja

jel bre drugari radili neko od vas ustvarnosti sa detektorima ili samo gledate yutube

ima li ovde neki tragac na ovom sajtu ili sve sami prodavci i trgovci

nigde nikakva korisna informacija merodavan test licno potvrdjeno iskustvo samo pitanja i trosmisleni odgovori moz da bude nemora da znaci
mlatite novcicima i raznim predmetima radite neke vazdusne testove .....malko sam zbunjen iznenadjen i uvredjen
Odgovori
ja sam imao garrettov detektor i nisam bio zadovoljan prodao sam ga. sad sam kupio preko tipa sa ovog foruma IGSL detektor ali još nisam dobio sondu tako da neznam dali radi dobro ili slabo ali mislim da ču kupit tesoro vaquero sa sondom 12"x10".
Odgovori
skiper kako bre druze kupio se detektor ali nisi dobio sondu
jel to nasi majstori poceli da prodaju detektore bez sonde ....
e jbt svaka vam se dala
koji garet si imao i zasto nisi bio zadovoljan moras dobro da razmislis pre kupovine drugog aparata jer moze da se dogodi da kupis aparat sa istim ili losijim karakteristikama
raspitaj se dobro pre kupovine cena nije merodavna
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)