24-10-2014, 08:21 PM
Molim pomoc oko znaka
|
25-10-2014, 01:21 PM
Kazimi dali mozete jos jedanput da slikate isti kamen???
25-10-2014, 11:45 PM
Apis , kamen je svega bio tezak 200 kg od prilike , ne mogu da ga slikam opet jel ga je covek asovom obrijao ...
cista steta brate , ako su rune mogli smo i za to neku kintu da uzmemo. evo ti slika bez blica
26-10-2014, 09:17 AM
Steta sto je polupan macolom jer je na njemu bilo jos znakova.A i kako verovati gde je zaista i stajao??
26-10-2014, 02:59 PM
Pa sarena rampa neje cibuce duplo V. A brijano sas asov i skrseno sas macolu nije isto . Jel tako?
27-10-2014, 01:34 PM
Nije polomljen Apise sa macolu , nego su uklonjeni znakovi koji su bili s jedne strane kamena , samo skinut tanak sloj (asovom) gde su bili klesani znakovi pa sam zato napisao *obrijan* inace na kamenu vise znakova nema, nema ni rupe niti je lepljeno nesto,a kamen sa znakovima nije pomeran nigde samo je ispao kad smo izvukli onaj prvi od 2 tone.
Gosn Grota izjava koja je nejasna je totalna nebuloza i izazvana odredjenim izjavama koje nisu vidljive na forumu, izvinjavam se , ukoliko je moguce uklonite je. Pozdrav svima i srecno
27-10-2014, 02:18 PM
Pa namernio sam postavio pitanje u vezi znakova i kamena jer sam imao informaciju da ih nema u zivotu.
Pre negoli bilo sta mislim da radim prvo se dobro o tome raspitam.Jer kako verovati nekome nepoznatom na slepo gde je nesto bilo i kako je stajalo kada ga nema?Jel tako? Jer ogromna vecina samo gleda da na bilo koji nacin dodje do resenje a da onome koji resi rebus da kao nagradu krivoga Cvetka.
28-10-2014, 08:04 AM
Kamen tj kamenje je jos uvek na svom mestu kolega APIS , tacnije par metara od mesta gde su nadjeni iz razloga sto su morali biti pomereni zbog daljih radova, a po slikama valjda vidis da postoje , nisam ih ja izmislio ili napravio u fotosopu , ako izpocetka propratis slike videces kako je bilo sklopljeno sve , pa rasklapano i sta se sve pojavilo prilikom rasturanja, inace sve je detaljno slikano i pregledano tako da drugih znakova nije bilo na onom isaranom kamenu
02-11-2014, 10:21 PM
W svu srecu od mene i velika podrska
02-11-2014, 11:42 PM
Takodje ,sreca ce im biti preko potrebna..
|
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)