Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Molim pomoc oko znaka
Dobro vece. Naisao sam na neke znakove ali nisam imao telefon kod sebe pa nisam mogao da ih snimim,medjutim zapamtio sam ih koliko toliko pa cu pokusati da ih opisem,a vas najlepse molim da mi kazete znacenje ukoliko vam se cine poznatim!? Polu mesec sa zvezdom(kao na turskoj zastavi) stim sto je zvezda ravna sa gornjim krakom polu meseca uklesana je u kamen. Drugi izlgleda ovako ( O > . . . ) stim sto zadnje tri tacke idu od najvece ka najmanjoj. Dva kruga, jedan ispod drugog mada vise lice na slova O a iznad njih se nalazi krst. To bi bilo to,pa ako neko zna nesto o ovome molio bih da mi kaze! Unapred hvala!
Odgovori
Dobro vece klompa. Oko ovoga sto si napisao ne znam nista , moraces da otvoris novu temu i da napises isto ovo sto i ovde tako da ljudi vide ono sto si pronasao , najbolje bi bilo da postavis i neku sliku.
Pozdrav
Odgovori
Okej. Hvala u svakom slucaju!
Odgovori
Slika 23, na slici je livada a u pozadini na desnoj strani nema trava to je kao neko brdasce, tumul, ne vidise dobro ali vredi proveriti to brdasce.
Pozdrav...
Odgovori
Moguce je druze, mada kao sto rekoh u blizini se nalazi (kako pricaju) teren gde kazu da je bilo Rimsko groblje, kad se kazu traktorom prelazi preko tog terena sav je valovit,dzombast a i nista ne raste na tom potrezu sem neke trave , neki korov sta znam ...
Odgovori
Kolege da ne budem dosadan ali treba mi misljenje , da slucajno ovi znakovi nisu RUNE i da li neko o tome zna nesto vise, unapred hvala
Hvala i srecno

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Postavi original sliku bez tvoje naknadne intervencije.
Odgovori
Pa ima gsn Grota
Odgovori
(24-10-2014, 05:22 PM)GROTAGOLD link Piše: Postavi original sliku bez tvoje naknadne intervencije.
                ima Groto sve postavio covek i svaka cast za opis i slike , bio sam tamo ali sa PI 2010 i minelabom nista , mislim da je ili dalje ili dublje kreni od prve strane
Odgovori
Imao covek poverenje pa vodio.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)