Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H I T N O !!! Na prodaju ...
GARRETT GTI 2500 EAGLE EYE DEPTH MULTIPLIER PACKAGE ... : pre 2 meseca plaćen 1350 evra ( NOV dva put korišćen, ima sve dodatke, knjige dvd cd i ... to )

ELECTROSCOPES MODEL 20 ......... : pre 2 meseca plaćen 995 evra ( NOV jednom korišćen, još uvek prva baterija, tj originalna )

Šta da kažem, probao sam par puta, shvatio da je ovo sve extra, ali trenutno nije za mene.... jbg

Ukupno sam platio 2350 evra, znaci sve je pod garancijom...

E da, onaj eagle eye još uvek nisam ni otvorio, još je u kutiji .. nisam imao šanse.....

CENA :  Ako se kupuje oba onda je eagle eye besplatan, tj poklanjam ga Smile  ajde neka bude 2000 evra za sve

Ako posebno .. onda bolje da se ne smaram nego da sve bacim ....

Ili dajte neke ponude na poruke privatne...

Razlog za prodaju : idem van zemlje na mnogo dugu pa mi treba keš
                          ako nikom ne kazete ... mozda i najbitnije ... razlog za prodaju .. sramota me da izađem i pretražujem okolinu kad svi bulje u mene kao u idiota, a oba detektora su EXTRA .. i ako je neko pomenuo više puta da su teški za podešavanje i učenje Wink e nisu Smile

Ajd sad red na Vas !!!

I hvala na Vašem vremenu Smile

Odgovori
Moze bilo kakva ponuda na P . P .
Odgovori
kolega Forsaken,
taman si se opremio sa aparaturu i odmah odustao jos nisi ni poceo,cak i aparati super rade?
ja licno nisam zainteresovan ali mi je to malo cudno.
verovatno ovde ima zainteresovanih za detektore.
puno srece,pozdrav
Odgovori
Ma shvatio covek da od ovoga nema leba i sto kaze ajde ljudi bolje brze da prodam ovo dok je jos vruce i povratim si pare ulozene i to jos nam daje popust od nekoliko stotinak jevrica prosto human covek kome se zuri nemoj da si tako skeptican  ;D
Odgovori
mozda se i posrecilo coveku.pa ide van na dugo. Nije na nama da nagadjamo. Zao mi je sto covek napusta hobi.pozz
Odgovori
Garrett gti 2500 sa eagle eye nov kosta 1300 evra a ti ga prodajes za 1350 polovan, ne znam koja je to logika  Smile
Odgovori
ALI TU SMO DA SE POGADJAMO
ZNAS DA MI SRBI UVEK SPUSTIMO CENU Wink
Odgovori
Da li sam našao nešto.... ili sam se predomislio..... bilo šta da kažem biće sumljivo i neko će se naći da kritikuje... pa neka Vam bude šta god mislili e to je pravi odgovor Smile

Pa cena je cena, ja sam rekao koliko sam platio a sad ako neko hoće da uštedi malo više para neka se javi što pre jer ima već zainteresovanih ....

Pozdrav kolegama i sve najbolje.
Odgovori
E više nije hitno Smile
Odgovori
na kojoj dubini rade
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)