18-06-2014, 08:50 AM
Zaboravio sam da te pitam iz kojeg si kraja? Kada su ti komšije tako neki "fini" svet.
H I T N O !!! Na prodaju ...
|
18-06-2014, 08:50 AM
Zaboravio sam da te pitam iz kojeg si kraja? Kada su ti komšije tako neki "fini" svet.
18-06-2014, 09:02 AM
Tu sam ... negde .. ne daleko a ni blizu ... centar sveta bih ja rekao
18-06-2014, 10:11 AM
nisi valjda iz Svrljiske Tople =D oni na ulaz u selo imaju taj natpis (Centar sveta) hihihihihihihi......i samo da kazem dok kod nas te svako gleda kao da si ti lud ja ovde na zapad idem sa md u sred park i trazim ljudi i ne gledaju dodje poneko i pita el ima nesto majstore i to ti je to .....fini neki ljudi ovde samo nemaju pojma sta sve imaju......sume su im pune sa parice i neke druge stvari .....pricam sa svabom jednim i on mi kaze ma tu okolo po njive nema nista ja ga gledam i pitam ga a sta mislis po planine ima li nesto .....on mi kaze da smece....ja izadje na planine i vidi cudo .......za nedelju dana preko 500evrica robe i to nisam ni pedantno trazio .....volim ovaj sport
18-06-2014, 10:47 AM
E blizu ...
Ma kad ubodeš prstom na mapu ispadne centar Srbije hahahah, tu sam negde i sve sto sam nasao onih dva tri puta sto sam izasao su bile čaure, par konzervi, i jedna parica iz 1945 god...
18-06-2014, 10:49 AM
A da mi se sviđa ovaj hobi to neću da negiram, baš volim da istražujem.... videćemo već
18-06-2014, 11:51 AM
Tima,
ma ti li otide u austriju da trazis pare,leleeeee... kolega Forsaken,ti iz centralne Srbije a pricas ijekavski? :
18-06-2014, 11:56 AM
sta te boli k.... za komsije,neka svako gleda svoja posla i da ne lomi k.... drugima i da nisu puno znatizeljni,nek gledaju svoju kucu a ne tudju!!!
ako su sposobni i ako ih zanima ovaj sport nek izdvoje pare i neka kupe aparate i oni pa nek istrazuju a ne da vire na prozorima i gledaju sta rade komsije,mamicu im njihovu... >
18-06-2014, 01:11 PM
Gosn Rimljanin .. uze mi reči iz usta slažem se u potpunosti !!!
|
|
|